За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа
Когато напишеш след ББ пдерас си го цензурира автоматично
Аз на мач от 500 км няма да тръгна. Важно е да се даде 10 лв като начало. Банковата сметка съм я дал само на бета
Гледам във форума на тирейци са ни отписали 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Цял сезон един и същ съдия ли ще свири дербитата?
Срещу Лудогорец пак свиреше той , както и в първият двубой между Левски и ЦСКА-София.
Срещу Лудогорец пак свиреше той , както и в първият двубой между Левски и ЦСКА-София.
15, Фев 2020 г. Събота 14:45 ч.
ПФК Левски - ПФК ЦСКА-София
ГС: Георги Николов Кабаков АС1: Мартин Веселинов Маргаритов АС2: Диян Христов Вълков
4-ТИ: Ивайло Иванов Стоянов
СН: Костадин Георгиев Стоичков
1914.1902 написа:Цял сезон един и същ съдия ли ще свири дербитата?
Срещу Лудогорец пак свиреше той , както и в първият двубой между Левски и ЦСКА-София.15, Фев 2020 г. Събота 14:45 ч.
ПФК Левски - ПФК ЦСКА-София
ГС: Георги Николов Кабаков АС1: Мартин Веселинов Маргаритов АС2: Диян Христов Вълков
4-ТИ: Ивайло Иванов Стоянов
СН: Костадин Георгиев Стоичков
Аз неам оплаквания! Първия мач с тирето, нали сме наясно че сами си загубихме 2 точки!

Взехме с колегата по едно билетче в сектор Г. Това ми е първият билет в живота за Националния стадион. Какъв абсурд.
- delqnski47
- Контакти:
NOMER14 написа:Взехме с колегата по едно билетче в сектор Г. Това ми е първият билет в живота за Националния стадион. Какъв абсурд.
Поздравления.Макар и късно успяхте най накрая да се ориентирате правилно

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Вярвам, че няма да е най-атрактивния мач, но победата е по-важна от начина по който е постигната, колкото и тъпо да звучи. Еуфорията и инерцията набрани със страхотните инициативи, апропо без аналог в историята на организирания футбол у нас, трябва да продължат.
Центъра - Имаме повече опции от есента. Славчев ще трябва да свърши повечето работа. Гледайки го в подготовката, смея да кажа, че пасна идеално на отбора. Тиам и Райнов също са качествени играчи, които могат да успокояват играта и да я раздвижват, когато/ако се налага.
Отбраната - Там са слабите ни страни. Миланов и Горанов са неубедителни, главно в отбрана когато Левски се защитава. Имаме спешна нужда от подсилване на бековете от хлафове и крилата.
Атака - Роберта и Иванов са хората, които ще направят разликата. Според мен и двамата ще отбележат.
Накрая ... Поклон пред тази ВеЛика ПубЛика
Центъра - Имаме повече опции от есента. Славчев ще трябва да свърши повечето работа. Гледайки го в подготовката, смея да кажа, че пасна идеално на отбора. Тиам и Райнов също са качествени играчи, които могат да успокояват играта и да я раздвижват, когато/ако се налага.
Отбраната - Там са слабите ни страни. Миланов и Горанов са неубедителни, главно в отбрана когато Левски се защитава. Имаме спешна нужда от подсилване на бековете от хлафове и крилата.
Атака - Роберта и Иванов са хората, които ще направят разликата. Според мен и двамата ще отбележат.
Накрая ... Поклон пред тази ВеЛика ПубЛика

"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
- metodito
- Контакти:
Грозен мач, в който всеки ще се опита да изклати другия. 1-0, 0-0, 1-1..
Резултатът от този мач не е важен. Важното е да покажем отношение и любовта си към тикви, крадлевци, ефбети и поредната схема, в която ни вкарват. Всеки мач до края на шампионата е дерби за нас. На всеки мач трябва да има публика за да сме атрактивни за евентуални спонсори и инвеститори.
110 години любов!