Победа и само напред.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:В момента по дарик слушам некво излеАние на фен на антибиотик.. Глупост до глупост и неверни неща![]()
![]()
Победа и само напред.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
SilentKiller написа:И от какво да са събрали злоба феновете или Генчев ? Тупан наред руски и унгарски тимове, срещу които българските отбори имат крайно негативна статистика в евротурнирите, стабилизираха се и в Първа лига с новия треньор. Аз лично не видях никаква злоба в изказването на Генчев. Може да има лично негова мотивация като бивш играч на Левски, но аз не чух да е казал нещо лошо за бившия си клуб където и стана известен.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:SilentKiller написа:И от какво да са събрали злоба феновете или Генчев ? Тупан наред руски и унгарски тимове, срещу които българските отбори имат крайно негативна статистика в евротурнирите, стабилизираха се и в Първа лига с новия треньор. Аз лично не видях никаква злоба в изказването на Генчев. Може да има лично негова мотивация като бивш играч на Левски, но аз не чух да е казал нещо лошо за бившия си клуб където и стана известен.
Не знам, това лъха от изказванията им. Да натъртят, че Лудогорец еди какво си, за разлика от другите отбори.
vvessel написа:Тактиката трябва да е - преса от първата минута и да не им даваме да дишат и да си разиграват коня. Особено при ранен наш гол и без затваряне (като в други наши срещи) ще си ги бием без проблем. Те доста тичаха и се раздадоха снощи, ако са отишли след това някъде да полеят победата - идеално. Трудно ще изкарат цял мач на високо темпо.
Обаче ако те вкарат ранен гол и после си разцъкват спокойно и ни клатят за втори, ще стане като с испанците от Ларнака.
Дано на Хубчев през главата не му минават някакви защитни схеми тип - напред 0:0 назад квото стане, че знаем какво става.
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 22 госта