efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
112
39%
Х
52
18%
2
124
43%

Общо гласове: 288

Warped
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот Warped » 04 окт 2019 17:17

В момента по дарик слушам некво излеАние на фен на антибиотик.. Глупост до глупост и неверни неща :lol: :lol:
Победа и само напред.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 окт 2019 17:22

Warped написа:В момента по дарик слушам некво излеАние на фен на антибиотик.. Глупост до глупост и неверни неща :lol: :lol:
Победа и само напред.

Насъбрали са яко злоба разградчани. Както беше Генчев снощи.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 04 окт 2019 19:27

И в Разград публиката на Левски ще бъде разделена в два отделни сектора заради СЗ......не е смешно, трагично е!
Последна промяна от OOP на 04 окт 2019 21:53, променено общо 1 път.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 04 окт 2019 20:23

И от какво да са събрали злоба феновете или Генчев ? Тупат наред руски и унгарски тимове, срещу които българските отбори имат крайно негативна статистика в евротурнирите, стабилизираха се и в Първа лига с новия треньор. Аз лично не видях никаква злоба в изказването на Генчев. Може да има лично негова мотивация като бивш играч на Левски, но аз не чух да е казал нещо лошо за бившия си клуб където и стана известен.
Последна промяна от SilentKiller на 04 окт 2019 22:28, променено общо 1 път.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 окт 2019 20:47

Тактиката трябва да е - преса от първата минута и да не им даваме да дишат и да си разиграват коня. Особено при ранен наш гол и без затваряне (като в други наши срещи) ще си ги бием без проблем. Те доста тичаха и се раздадоха снощи, ако са отишли след това някъде да полеят победата - идеално. Трудно ще изкарат цял мач на високо темпо.
Обаче ако те вкарат ранен гол и после си разцъкват спокойно и ни клатят за втори, ще стане като с испанците от Ларнака.
Дано на Хубчев през главата не му минават някакви защитни схеми тип - напред 0:0 назад квото стане, че знаем какво става.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 окт 2019 21:07

Боево реми.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 окт 2019 21:11

SilentKiller написа:И от какво да са събрали злоба феновете или Генчев ? Тупан наред руски и унгарски тимове, срещу които българските отбори имат крайно негативна статистика в евротурнирите, стабилизираха се и в Първа лига с новия треньор. Аз лично не видях никаква злоба в изказването на Генчев. Може да има лично негова мотивация като бивш играч на Левски, но аз не чух да е казал нещо лошо за бившия си клуб където и стана известен.

Не знам, това лъха от изказванията им. Да натъртят, че Лудогорец еди какво си, за разлика от другите отбори.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 04 окт 2019 21:13

W84me написа:
SilentKiller написа:И от какво да са събрали злоба феновете или Генчев ? Тупан наред руски и унгарски тимове, срещу които българските отбори имат крайно негативна статистика в евротурнирите, стабилизираха се и в Първа лига с новия треньор. Аз лично не видях никаква злоба в изказването на Генчев. Може да има лично негова мотивация като бивш играч на Левски, но аз не чух да е казал нещо лошо за бившия си клуб където и стана известен.

Не знам, това лъха от изказванията им. Да натъртят, че Лудогорец еди какво си, за разлика от другите отбори.

Ами те за момента са си и то с разлика от другите отбори.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 04 окт 2019 21:16

Само гледаи......имат във пъти по голям бюджет.....купуват много по класни футболисти.....имат прекрасен стадион...доста пъти подред шампиони...Единствено нямат фенове във този Разград.И нещо много важно имат манталитет на голям отбор.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 04 окт 2019 21:56

vvessel написа:Тактиката трябва да е - преса от първата минута и да не им даваме да дишат и да си разиграват коня. Особено при ранен наш гол и без затваряне (като в други наши срещи) ще си ги бием без проблем. Те доста тичаха и се раздадоха снощи, ако са отишли след това някъде да полеят победата - идеално. Трудно ще изкарат цял мач на високо темпо.
Обаче ако те вкарат ранен гол и после си разцъкват спокойно и ни клатят за втори, ще стане като с испанците от Ларнака.
Дано на Хубчев през главата не му минават някакви защитни схеми тип - напред 0:0 назад квото стане, че знаем какво става.

Не знам каква трябва да е тактиката, но ако и този път паднем при положение, че тия ще играят с резервите значи сме много назад в материала.

Върни се в “Левски”