ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 11.07 / 19:30

Мнениеот Eminem » 11 юли 2019 13:40

damyanov1963 написа:
Maksim777 написа:
damyanov1963 написа:
Maksim777 написа:
damyanov1963 написа:Има 10 м. видео и там се вижда какво става, но явно не си го гледал.

Може ли линк към това видео?

Ще го потърся, сутринта го гледах на браузера Опера, но не запомних от кой сайт е.

Благодаря ти.

Намерих само това.

Онова дългото го има в някой словашки сайт, но незнам къде да го търся.

https://www.sportal.bg/news.php?news=795140
https://www.sportal.bg/news.php?news=795083
Тук има клипове, а 10 минутния го има и в двата линка
Последна промяна от Eminem на 11 юли 2019 13:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 11 юли 2019 13:44

Успех на нашите днес! Дано са се подготвили качествено и да изиграят добре мача. Пожелавам си най-вече победа, но и голово равенство не бих отказал. Само Левски!
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 11 юли 2019 13:48

Колко качествено обаче хвърчат столове и бомби на фона на популярна песен, като от филми на Тарантино и Гай Ричи, чак мило ми стана.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 юли 2019 13:58

Неприятна история в Братислава, като този път май СЗ изглеждат невини, ама то ще се чуе в следващите дни. :roll:
Не е задължително нападнатата група левскари, да са били от СЗ... Ако всички тук, дето отричаме насилието, си стоим кротко, пием бира, и от нЕкъде изникнат некви индивиди и започнат да налитат на бой, к'во ще правим, ще стоим и ще чакаме да ни налагат ли ? :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 юли 2019 14:01

Единствено си пожелавам на стадиона да няма простотии, щото тогава вече ще си еВало мамата ...

За мача съм умерен оптимист.
Не знам защо си мисля, че ще вкараме, но важното е да не правим глупави грешки в защита.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 11 юли 2019 14:08

damyanov1963 написа:Данните от словашката полиция са -17 приети в болница, от които нито един българин. Но ти, като типичен Голям Левскар, за който е по - важно, че ЦСКА е Литекс, сега ще ме убеждаваш, че не са верни, за това няма да си губя времето да споря с тебе.

Същата тази словашка полиция е освободила всички българи, тъй като са свидетели и ме са направили нищо. Или искаш да кажеш, че левскарите са вкарали 17 човека в болница, но полицията ги е освободила щот са готини пичове и са от СЗ?!? Наистина няма място за спор, фактите са красноречиви, също като факта, че ЦСКА-София си е Литекс
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 юли 2019 14:38

OOP написа:
damyanov1963 написа:Данните от словашката полиция са -17 приети в болница, от които нито един българин. Но ти, като типичен Голям Левскар, за който е по - важно, че ЦСКА е Литекс, сега ще ме убеждаваш, че не са верни, за това няма да си губя времето да споря с тебе.

Същата тази словашка полиция е освободила всички българи, тъй като са свидетели и ме са направили нищо. Или искаш да кажеш, че левскарите са вкарали 17 човека в болница, но полицията ги е освободила щот са готини пичове и са от СЗ?!? Наистина няма място за спор, фактите са красноречиви, също като факта, че ЦСКА-София си е Литекс

Казх ти, че с такива "Левскари", като тебе, за които е по-важно да пишат от мишите си дупки, че ЦСКА е Литекс, нама да споря. Има си видеоматериали, кой както иска да си ги тълкува.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 11 юли 2019 14:39

OOP написа:

Чукча айде и да четем не само да пишем а?
Всички бяха освободени защото са действали при САМОЗАЩИТА и за наша радост местната полиция не е като Българската а има поне 100 камери на улицата айде марш и по полека с определенията особенно на хора който не познаваш

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 11 юли 2019 14:40

OOP написа:

Нямам идея какво целиш да разбереш и какво искаш да кажеш.. Фактите са, левскарите(не само СЗ, защото те не са 50 човека) са седнали по заведенията на уличката, 80 човека ги атакуват и те започват да се отбраняват като и двете страни хвърлят всичко каквото им падне под ръка.. вследствие 17 човека са с контузии в болницата, няма пострадал българин. Левскарите са задържани в ролята на свидетели, защото те са нападнати и се защитават, нещо което е потвърдено и от местните хора - персонала на заведенията, след това всички българи са освободени. На холандците и поляците са повдигнати обвинения на 56 човека за хулиганство и нарушаване на обществения ред, тва е 8-)

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 11 юли 2019 15:29

Краковя е бившият отбор на Карачанака. Бяха много време в сянка на Висла, макар че се водят най-старият футболен клуб в Полша. Създадени са в 1906 година от местни студенти във връзка с мачове с футболисти от Лвов, където преди това вече е имало футболен клуб.
Полските "ултрас" в Полша тук вече са по-кротки, защото преди десетина годни ги подпукаха властите. Но навън са си същите ... фекалии и добре се стараят да не се забравя името поляк в чужбина такова, каквото битува от преди Втората световна война ...

[Трябвало е да премерят сили с фенове от Братислава, но те се отказали. Там са се оказали българите …
От информацията на журналиста от RMF FM Мариуш Пиекарски се разбира, че бойните фенски формирования от Краковя са тръгнали за Словакия, планирайки бой с псевдофеновете на един от клубовете в Братислава. До бой извън града обаче не се стигнало, защото словашките псевдофенове се отказали.
Тогава се стигнало до бой с други фенове – от България. Левски София, в стария град на Братислава.
Както е чул нашият журналист от полицаите, които са се занимавали с псевдофеновете: щом е била планирана проверка при гостуване, то ултрасите трябвало да я направят.С когото и да е.
По-рано полската полиция е предала на словашките служби информация, че до Братислава пътува група с т.н. повишен риск.
По https://www.rmf24.pl/fakty/news-kibole- ... ign=chrome

Върни се в “Левски”