Левски: Всекидневно мрънкане

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще се оправим

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

THE G.A.M.E

Re: Левски: Всекидневно мрънкане

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2019 23:47

Малко ли треньори махнахме и връщахме, к'во стана ? :?
И при уволнението на Роси, писах... Къде е гаранцията, че новият треньор ще постигне по-добри резултати ??
Гаранция-Франция !! :lol: :lol:
Не се ли научихте нЕкои хора ?????????????????????? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 авг 2019 12:40

AzSumRazbirach написа:...
След онова позорно представяне и помиренческо мислене в оная контрола срещу 4 девизионният отбор Тюркгюджю-Атаспор, загубена с 0:4 (видях името, че няма как да го запомня, дори и не искам), Хубчев, ако имаше достойнство щеше да си подаде оставката веднага. ...

След тоя коментар сериозно се замислям дали да не си туря въжето или, най-малкото, да изчезна да живея в някоя пещера далеч от мъката на този объркан свят ... :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 06 авг 2019 12:48

TristaNNN написа:
AzSumRazbirach написа:...
След онова позорно представяне и помиренческо мислене в оная контрола срещу 4 девизионният отбор Тюркгюджю-Атаспор, загубена с 0:4 (видях името, че няма как да го запомня, дори и не искам), Хубчев, ако имаше достойнство щеше да си подаде оставката веднага. ...

След тоя коментар сериозно се замислям дали да не си туря въжето или, най-малкото, да изчезна да живея в някоя пещера далеч от мъката на този объркан свят ... :|

Тристан, защо се кахъриш за такива? Слагай го в списъка с врагове и си решаваш проблема ;) Повярвай ми, така форума е далеч по-уютно място. Най-хубавото е, че няма ограничение в броя на блокираните потребители - при мен станаха ~ 100 и продължават да се увеличават. Все още по-голямата част от хората, които са там са такива "левскари", като този индивид :!:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 авг 2019 13:22

Без обиди, моля!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 07 авг 2019 18:50

Наи ми е интересно като пишат че със добра игра и победа щял да се измие срама от това отпадане в Европа.....Е как бе джанъм се трие грозна игра и кошница с голове. :shock:
Хубавото е че този път не ревнаха тартори че трябва да се вдигнат заедно със феновете .... да продължат напред ...със вдигната глава...всичко да остане зад гърба им и т.н....бля бля....Чували сме го поне 40 пъти през последните 3 години. :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 авг 2019 04:45

Вълчан написа:Наи ми е интересно като пишат че със добра игра и победа щял да се измие срама от това отпадане в Европа.....Е как бе джанъм се трие грозна игра и кошница с голове. :shock:
Хубавото е че този път не ревнаха тартори че трябва да се вдигнат заедно със феновете .... да продължат напред ...със вдигната глава...всичко да остане зад гърба им и т.н....бля бля....Чували сме го поне 40 пъти през последните 3 години. :)

Това - "Какво толкова е станало, продължаваме напред" ми напомня за един дето паднал от осмия етаж и докато падал, след всеки етаж се самоуспокоявал - Колкото по отдолу, толкова по-добре!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 авг 2019 23:50

ПК и протежето му да се връщат в БФС и там да продължават да творят!
Не е хейтт, а препоръка. Там ги търпяха повече. В Левски няма кой да ги търпи.

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 11 авг 2019 08:27

THE G.A.M.E написа:Малко ли треньори махнахме и връщахме, к'во стана ? :?
И при уволнението на Роси, писах... Къде е гаранцията, че новият треньор ще постигне по-добри резултати ??
Гаранция-Франция !! :lol: :lol:
Не се ли научихте нЕкои хора ?????????????????????? :roll:

Разбира се, че няма гаранция, но някои имена са се доказали във времето като треньори на Левски. Давам пример с Мъри Стоилов, който не само в Левски, но и в Астана направи фурор, Ясен Петров, при който Левски за последно игра футбол, след Левски постигна големи успехи в непознатия Китай, дори един Емил Велев, който изведе няколко отбора поред до финал за купата на България. Ако искаме купа - Емил Велев, нападателен и красив футбол - Ясен Петров или Мъри Стоилов. Всичко друго българско е трагедия, без нужния капацитет да води отбора на народа.

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 11 авг 2019 08:40

damyanov1963 написа:
Вълчан написа:Наи ми е интересно като пишат че със добра игра и победа щял да се измие срама от това отпадане в Европа.....Е как бе джанъм се трие грозна игра и кошница с голове. :shock:

Това - "Какво толкова е станало, продължаваме напред" ми напомня за един дето паднал от осмия етаж и докато падал, след всеки етаж се самоуспокоявал - Колкото по отдолу, толкова по-добре!

Мнението на по-голямата част от феновете на Левски не съвпада с мнението на "тарторите" на отделните фракции, на които ИМ СЕ ПЛАЩА, ПЛАЩА СЕ не малко за да поддържат Левскарския дух и да намират съмишленици. Тея, които не мислят като тях им се налага да започнат да го правят иначе горко им и следователно останалите членове се примиряват. Нормално някой смее ли да се озъби на 30тима татуирани здрави момчета и още толкова в тяхното най-близко обкръжение. Когато те решат тогава може да се надяваме, да чуем викове оставка, макар че г-н Хубчев, ако има морал ще си тръгне (силно се съмнявам). Не казвам, че момчетата не милеят за Левски, те живеят за Левски. Подкрепят не само футболния, но трябва да се отчета факта, че това им е тяхната работа, за което получават пари. От къде знам ли, феновете по-близко до отбора ще разберат.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 11 авг 2019 09:53

Аз специално имах в предвид тарторите на отбора.Онези от трибуните ми са през.........Всеки си има глава и не е нужно някакви носещи глоби и срам за отбора да бъдат слушани.Какво става със отбора си е загадка.Уж добри футболисти а играят сякаш всеки за себе си.Този Робърта :o ......Австриеца. :o

Върни се в “Левски”