И при уволнението на Роси, писах... Къде е гаранцията, че новият треньор ще постигне по-добри резултати ??
Гаранция-Франция !!
Не се ли научихте нЕкои хора ??????????????????????
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
AzSumRazbirach написа:...
След онова позорно представяне и помиренческо мислене в оная контрола срещу 4 девизионният отбор Тюркгюджю-Атаспор, загубена с 0:4 (видях името, че няма как да го запомня, дори и не искам), Хубчев, ако имаше достойнство щеше да си подаде оставката веднага. ...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:AzSumRazbirach написа:...
След онова позорно представяне и помиренческо мислене в оная контрола срещу 4 девизионният отбор Тюркгюджю-Атаспор, загубена с 0:4 (видях името, че няма как да го запомня, дори и не искам), Хубчев, ако имаше достойнство щеше да си подаде оставката веднага. ...
След тоя коментар сериозно се замислям дали да не си туря въжето или, най-малкото, да изчезна да живея в някоя пещера далеч от мъката на този объркан свят ...
Вълчан написа:Наи ми е интересно като пишат че със добра игра и победа щял да се измие срама от това отпадане в Европа.....Е как бе джанъм се трие грозна игра и кошница с голове.![]()
Хубавото е че този път не ревнаха тартори че трябва да се вдигнат заедно със феновете .... да продължат напред ...със вдигната глава...всичко да остане зад гърба им и т.н....бля бля....Чували сме го поне 40 пъти през последните 3 години.
THE G.A.M.E написа:Малко ли треньори махнахме и връщахме, к'во стана ?![]()
И при уволнението на Роси, писах... Къде е гаранцията, че новият треньор ще постигне по-добри резултати ??
Гаранция-Франция !!![]()
![]()
Не се ли научихте нЕкои хора ??????????????????????
damyanov1963 написа:Вълчан написа:Наи ми е интересно като пишат че със добра игра и победа щял да се измие срама от това отпадане в Европа.....Е как бе джанъм се трие грозна игра и кошница с голове.![]()
Хубавото е че този път не ревнаха тартори че трябва да се вдигнат заедно със феновете .... да продължат напред ...със вдигната глава...всичко да остане зад гърба им и т.н....бля бля....Чували сме го поне 40 пъти през последните 3 години.
Това - "Какво толкова е станало, продължаваме напред" ми напомня за един дето паднал от осмия етаж и докато падал, след всеки етаж се самоуспокоявал - Колкото по отдолу, толкова по-добре!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта