Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 май 2019 00:16

Не знам дали Хубчев ще успее, ДАНО! Но защо по дяволите не изчакаха още малко да видят как ще стоят нещата с тоя дето е сега, имаше всички предпоставки да се обмисли тази опция.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 18 май 2019 00:26

vvessel написа:
blue_lavina написа:С 2 ръце подкрепяме новия треньор! Немски възпитаник, пил е левскарско мляко, спал е със синята фланелка и е способен да въведе ред в синия двор. Това, че изповядвал скучен и защитен футбол са пълни глупости! Целта в момента е да се закрепим финансово и стабилизираме в игрови план. Кой друг, ако не железния защитник от златното поколение може да изгради печеливш стил ? Футболен отбор се изгражда от вратаря през защитатата до нападателя. Имаме си голмайстор като слънце, в защита нещата след завръщането на Холмар ще се изчистят, Ники Михайлов е най-добрата опция към момента, значи с 1-2 защитници и още толкова халфове можем да отлепим ютията от зона Бараж за ЕКТ и погледнем по-смело към титлата! Някои индивиди мърморят срещу треньора още преди да е показал какво може в любимия му клуб, което е недопустимо! Щом с Черноморец Поморие стигна финал за купата и превърна Берое в тим от топ 3, значи най-малкото трябва да му дадем шанс и подкрепа. Нашето място е да дерем гърло по трибуните

Екстази ?!? :shock:
Не, по-скоро е трол!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 май 2019 00:30

И то доста некачествен такъв.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 май 2019 00:45

А едно време какво тролове имаше... Ех. Никога няма да забравя Ивайло Петков/Авон. Велика личност от историята на Форум Гонг БГ. :

Ето нещо знаково от него:
avon18 написа:
Red_Pride написа:
ivailopetkov написа:той е добър човек имам снимка с него не трябва така ,подари ми блуза анцук ,едни гащи бяха 24 номер ама добре е аз викам дай снимка да напрайм тай ми се зарадва -ВАЛЕРИ -МНОГО ЩЕДЪР ЧОВЕК РАБОТИХ С ГАЩИТЕ 3 ГОДИНИ НО ГИ СЪДРАХ НА ЕДНА ТЕЛ ,МЕРСИ ВАЛЕРИ ДАНО СЕ ВИДИМ СКОРО :P

ivailopetkov написа:Бях голям манияк давах парите си за закуска за весник чук чук :lol: и един петък припаднах от глад докато го разглеждах в училище :) :lol: :lol: сега вече има интернет а имам бях събрал към 400 :) сега дядката 'пали' печката с тях на село.

:lol: :lol: :lol:

АЗ ИМАМ НАЙ МОНОГО ИЗКАЗВАНИЯ ТУК ;)
АЗ САМ ИВАИЛОПЕТКОВ АМА СЕ НАПИХ И СИ СМЕНИХ ПАРОЛАТА И А ЗАБРАИХ ПОЛЕ МЕ БАННАХА ЗА 2 МЕСЕЦА И ТАКА

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 май 2019 00:58

Този го помня и аз. В добрите години на форума. Баси, ако в "Гонг" нямаше само тикви, тоя форум можеше да им носи доста добри кинти. По това време монетизацията и следенето не бяха така добре развити верно, но днес щяха да правят кинт. Форумът на "Гонг" си съперничеше достойно с БГ Мама. :lol:

Заглавната страница беше нещо уникално. Не съм виждал подобен темплейт - или там, както се казва - другаде. Жалко наистина, че такива спрели хора работят в тая медия.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 18 май 2019 06:53

Betchualeng Arnaikem написа:Не знам дали Хубчев ще успее, ДАНО! Но защо по дяволите не изчакаха още малко да видят как ще стоят нещата с тоя дето е сега, имаше всички предпоставки да се обмисли тази опция.

Ами той сегашния треньор каза че не желае и сам каза , че ако бъдещия треньор е този за когото пишат вестниците - ТОВА Е ТОЧНИЯТ ИЗБОР . Дали ще успее ? Ако съдя по качествата му като човек и треньор , точно той би трябвало да е с най - големи шансове да успее . Но ако съдя по крайно враждебното отношение на голяма част от " феновете " , мисля че при такава обстановка дори и Гуардиола или Кноп едва ли биха успели . Освен ако Божков не стои твърдо зад него и не се влияе от настроенията на " феновете " . Така както в Локомотив - Пд постъпи Крушарски , който въпреки цялата помия която се изливаше непрекъснато върху Бруно Акрапович , не се поддаде , подкрепяше го до края , а преди 3 дни видяхме резултата . Предполагам че поне половината от толкова много провалили се треньори в Левски през последните около 10 години , не са успели заради подобни " фенове " . Спомням си че Илиан Илиев беше на 2 точки зад Лудогорец и предстоящ мач с тях в София и беше класирал Левски на финал за купата , но си тръгна заради такива " фенове " и отново останахте с празни ръце . Спомням си тоя случай , защото и ние се облагодетелствахме благодарение на вашите " фенове " ( за което сме им благодарни ) и купата от тоя финал е във витрината на Берое ( и я спечелихме под ръководството на същия този човек , който сега ще застане на кормилото на Левски ) ,

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 май 2019 08:56

За голяма част от негативизма към Хубчев, вина има Павел Колев. Не постъпиха честно с Дерменджиев и се създаде впечатлението, че Хубси има участие във всичко това. Няма как да няма. Волно или неволно, участва в пре**аването на свой колега. Колега, който има далеч по-големи успехи от него като треньор. Как навсякъде предпочита по-консервативна игра, а в "Левски" ще налага друг стил... Може. Моуриньо ходи навсякъде с нааканите му тактики. Как не вика в национала Станислав, но Костов ще е титуляр при него. И това може да се случи. Никой не знае какво ще се случи, но всеки видя какво се случи и направеното от Колев засегна до голяма степен Хубчев. Да не пропусна и това, което направи Гошо Тодоров. Последните тренери все мрънкаха: "Ам това е мат'риала. С толко материал, толкова резултат". И идва Гошо Тодоров, не мрънкя, запретва ръкави и работи. Значи и с този мат'риал можело. И хората гледат. И ако почне да мрънкя и Хубси, хората ще си направят изводите. Ще видим.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 18 май 2019 10:25

metodito написа:За голяма част от негативизма към Хубчев, вина има Павел Колев. Не постъпиха честно с Дерменджиев и се създаде впечатлението, че Хубси има участие във всичко това. Няма как да няма. Волно или неволно, участва в пре**аването на свой колега. Колега, който има далеч по-големи успехи от него като треньор. Как навсякъде предпочита по-консервативна игра, а в "Левски" ще налага друг стил... Може. Моуриньо ходи навсякъде с нааканите му тактики. Как не вика в национала Станислав, но Костов ще е титуляр при него. И това може да се случи. Никой не знае какво ще се случи, но всеки видя какво се случи и направеното от Колев засегна до голяма степен Хубчев. Да не пропусна и това, което направи Гошо Тодоров. Последните тренери все мрънкаха: "Ам това е мат'риала. С толко материал, толкова резултат". И идва Гошо Тодоров, не мрънкя, запретва ръкави и работи. Значи и с този мат'риал можело. И хората гледат. И ако почне да мрънкя и Хубси, хората ще си направят изводите. Ще видим.

Какво значи че не са постъпили честно?Да не би да е първият сменен треньор за кратък период? Нямахме победа на Герена. Играта я намаше никаква. Отбора беше освиркан след мача с Берое. Този пост трябва да се заслужи с резултати, каквито липсваха.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 май 2019 10:32

Player написа:Какво значи че не са постъпили честно?Да не би да е първият сменен треньор за кратък период? Нямахме победа на Герена. Играта я намаше никаква. Отбора беше освиркан след мача с Берое. Този пост трябва да се заслужи с резултати, каквито липсваха.

Пич, не говоря за Дерменджиев и представянето му. Колев афишира, че на този треньор ще се разчита в дългосрочен план. Колев отрече за смяна на Дерменджиев и назначение на Хубчев. Не е съвсем ясно чие решение е било за махането на тримата герои, което със сигурност повлия на представянето на отбора. През цялото това време, поведението на Хубс и на Колев беше грозно.

Отделен е въпроса, че колко мача води бат' Гошо "Левски"? Той ли води подготовка, всичко. Ти наистина ли успя да го определиш за това време, че "не става"? А ако Дерменджиев е бил времянка докато Хубчев се освободи от национала?

С какви резултати заслужиха този пост Топчо, Костов, Митов, Букарев, Пепе, Ратко? Да изреждам ли?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 18 май 2019 10:45

metodito написа:
Player написа:Какво значи че не са постъпили честно?Да не би да е първият сменен треньор за кратък период? Нямахме победа на Герена. Играта я намаше никаква. Отбора беше освиркан след мача с Берое. Този пост трябва да се заслужи с резултати, каквито липсваха.

Пич, не говоря за Дерменджиев и представянето му. Колев афишира, че на този треньор ще се разчита в дългосрочен план. Колев отрече за смяна на Дерменджиев и назначение на Хубчев. Не е съвсем ясно чие решение е било за махането на тримата герои, което със сигурност повлия на представянето на отбора. През цялото това време, поведението на Хубс и на Колев беше грозно.

Отделен е въпроса, че колко мача води бат' Гошо "Левски"? Той ли води подготовка, всичко. Ти наистина ли успя да го определиш за това време, че "не става"? А ако Дерменджиев е бил времянка докато Хубчев се освободи от национала?

С какви резултати заслужиха този пост Топчо, Костов, Митов, Букарев, Пепе, Ратко? Да изреждам ли?

Като не броим ситуация като с Тодоров в момента, нали не искаш да се каже публично, че треньора е пътник. Как ще повлияе това на играчи, атмосфера и публика. Разбира, се че всеки ще каже така, докато нещо не е факт. Ако искаха временен вариант, щеше да е Тодоров например, още от зимата или някой друг от школата. Можеше и да вземат някой за 5 месеца или да оставят Славиша още, но не се знае за Латвия. Не е бил с цел за малко.

Върни се в “Левски”