metodito написа:Muaddib написа:Спортно-технически от мача с Локо Плд, включително, не изглеждаме никак добре.
В центъра на защитата сме нервни и несработени - Рейш и Яблонски са качествени футболисти, особено протугалеца, но нямат никаква стиковка, от което ще следват проблеми. Двамата крайни защитници - Горанов и Цветкович ( Нганиони и/или Миланов ) им е трудно в защита и нападение, което се дължи на слабата форма на Кабрал и Паулиньо. Просто и Иван и Милош не са научени на 90 минутно играене в двете фази.
В Центъра Тиам и Райнов са еднотипни футболисти, с еднотипни функции. Именно там ни трябва човек с идеи за атаката. Как да бъде конструирана и къде може да се намери слабо място. Ако Докторът е истински черноработник, то Райнов трудно намира място и често бърка. Ударът му отдалеч е загадка, поне за мен. Белмонт трябва спешно да бъде продаден, вероятно се държи за широчина в състава. Странно ми е. Точно на негово място имаме още 2 опции, при това българи, които са със сериозни възможности.
Мариани - това е човека във форма. На него се разчита да измисли нещо, което на този етап му се получава. Ако успеем да победим, съм 100% сигурен, че Мариани ще е замесен.
Кабрал, Паулиньо, Костов, Буш, Ст. Иванов, Божинов - Привличането на Божинов беше грешка, в дългосрочен план, защото е неработоспособен. Станислав Иванов може да върши същата работа. На Буш трябва да му се потърси клуб на лято.
По двете крила е ясно. Кабрал и Паулиньо имат да подобряват всичкоСкорост, удар, пасове и поглед в/у играта. Костов - изключително момче, което прави максимума и нещата му се получват. Да продължава така.
Нарочно оставих Николай Михайлов накрая. За сега! всичко е наред. Но при първите грешки, няма да му бъде простено и ще му бъде напомнено неколкократно Вердер и действията му тогава. Дано изчисти главата от глупостите и се концентрира в/у играта си.
Левски е лесно разгадаем, бавен, без особен поглед, със страшно много грешки в почти всички фази на играта, НО! срещу Славия, за около 10 минути, този Левски показа нещо. Хващам се за тия 10 минути и стискам палци да победим днес. Лудогорец е по-силния отбор, не само спортно-технически, но май няма да ги хванем по-слаби. Сега е момента да се надскочим. Само Левски!
Чудесен коментар. Да кажа моето мнение за мача със Славия. Според мен старшията го изигра по много добър начин откъм тактика. Гледайки мача, човек би си казал, че белите бяха по-искащия победата отбор, но истината е, че ние бяхме и по-искащия и по-можещия. Дерменджиев тотално надигра Загорчич в това отношение и резултатът можеше спокойно да е 0-5, без да блестим и без да се морим. Днес обаче очаквам нервна игра на котка и мишка, доста грешки и малко голове.
Методи , не се лъжи че сте надиграли тактически Славия! Просто вкарахте много рано гол , ако не беше станало това ,ти гарантирам че щеше да се повтори мача за купата . Още щяха да лежат и да бавят времето. При 1:0 в шестата минута , как да играят Славия?