3 кръг / Ботев (Враца) - Левски (София) /0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: 3 кръг / Ботев (Враца) - Левски (София) / 05.08 / 18:30

Мнениеот ralka_levskarka » 05 авг 2018 20:29

На първата си пресконференция Стоянович каза, че второто полувреме изглеждаме уморени и не се движим, както трябва. Дали не е искал да избегне именно това, започвайки второто по-прибрано и да ги хванем на контра? Друг е въпросът, че това няма как да действа срещу всички, но засега положението е такова.
Хубави атаки се видяха, но го нямаше голаджията.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 05 авг 2018 20:30

Айде честито и браво на защитниците и Кабралчо :)

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 05 авг 2018 20:31

Колкото и зле да играхме, важно е че победихме.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 авг 2018 20:39

Много разумна и умерена пресконференция на Стоянович!!!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 05 авг 2018 20:40

mikata написа:
specter написа:
popokutepetel написа:
mikata написа:След 20мин. никаква игра :cry:

Така е. Но пък това е и първия тест за новия треньор. Да видим как ще се справи на полувремето. Както беше онази приказка - основната работа на треньора е в почивката между полувремената.

Няма как да сте сериозни в даването на оценка на нов старши треньор след 4-5 тренировки и първи мач? :shock: Надявам се да не съм ви разбрал правилно, защото иначе ще е доста странно...

Нищо не съм казал за треньора :idea:

Оценки на треньора трябва да се дават от първата минута в която стъпва в един отбор. Мисля, че Стоянович се справи и може да му се пише точка бонус. Отборът игра значително по-компактно второто и не допусна някакви сериозни заплахи пред вратата. За съжаление напред сме доста зле. Нападателите стоят далеч един от друг, контрите са бавни, а че сто приключват с абсолютно непредизвикана грешка. Кабрал, въпреки гола, си е дръвце. Бавен е, трудно играе един на един, а пасовете му са просто трагични. Айде по-бързо да се оправя Паулиньо, че иначе нещата не ми харесват като острота.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 05 авг 2018 20:42

Браво на Ботев Вр! Отборът играе приятен футбол вече трети мач и съвсем скоро ще започне да трупа точки :)) . Пореден слаб мач за нас. Не е нормално да играеш срещу на контри срещу новак почти цяло второ полувреме. Адски много брак, футболистите си подават сякаш се виждат за пръв път. :shock: Хубавото са трите точки и възможността за Славиша да тренира отбора цяла седмица. Крайно време е да се вземат и още играчи. Да не повярва човек, но взехме 7/9 точки в първите си три мача, което е ... добро постижение след сътресенията. :|

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 05 авг 2018 20:45

Kris_men2000 написа:
filcolins написа:Спокойно си гледай шампионска лига. Всяка година си от победителя. Голям кеф ти си със силните на дена, ти си силен, ти си велик.
Или ходиш на опера само Миланската скала, защото имаш супер ниво . Всяка година си шампион, пиеш си кафето с Роналдо и изтънчените ти сетива не понасят друго. Да си футболен фен е философия, не комплексарщина

Нещо много си се объркал мой човек.Пък и като гледам си се взел за велик фен.Без теб клуба не може да отлепи от дъното.Със синя кръв съм от както гледам футбол и по точно от 1979г.А съм фен на Манчестър Юнайтед от 1991г.И да си фен на даден отбор е религия.Както вярвам в Господ така и вярвам в Левски.Това не ми пречи да го критикувам от време на време.
А за операта нищо ли не разбра с поканата.Но какво ли ти обяснявам няма смисъл.Просто загуба на време.Интелекта или го имаш или си безвъзвратно загубен за него.

[offtopic]Я кажи, Господ критикуваш ли го от време ма време?[/offtopic]

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 05 авг 2018 20:45

Имах чувството, че този мач беше 3 часа. Трудно се изтърпя. Тази врачанска сбирщина без напрягане си беше за 0-4/5. А тези, носещи сини фланелки аха да им дадът хикса :x С извинение към феновете от Враца, не съм гледал похвалният им мач срещу морето, ама за мен на този етап са "пълнеж" в елита. Лично мнение!

fen1914

Мнениеот fen1914 » 05 авг 2018 20:47

Ще е нужно известно време за да се поправи наследството, оставено от Роси, но с няколко добри попълнения нещата ще потръгнат. Само Левски!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 авг 2018 20:49

Поне засега изглежда доста умерен Стоянович. Без изхвърляния , без големи обещания. Май е успял да ги организира в защита, защото ги нямаше глупавите грешки при центриранията от предния мач. Чувах го през цялото време да дава указания при почти всяко отиграване близо до него. Но както споменаха , всеки от предните треньори е тръгвал с победа , а после нещата не са свършвали добре за него. Края на октомври, ноември вече ще трябва да се избистрят идеите му и да разберем какво иска от отбора, а след подготовката вече ще се берат плодовете, били то сладки или горчиви.
Но да не забравяме , че той взима готов отбор с леки забележки и трябва само да надгражда, така че няма да получи голям кредит на доверие като Роси примерно.

Върни се в “Левски”