Славиша Стоянович

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Славиша Стоянович

Мнениеот vvessel » 23 дек 2018 08:55

Вълчан написа:Ако това със наканието излезе истина треньорът няма какво да прави повече във България.2 години е прекалено дълго време и то загубено за него.Да си става национален някъде ако го искат още.

Ако не ни накажат от УЕФА, Славиша ще ни накаже. Бараж дори няма да играем. Правете анализи колкото искате на халфови или други линии, но ако не направите анализ на представянето на отбора само при този треньор, няма как да разберете, че отбора деградира. Не лъкатуши нагоре - надолу, ами се спуска като с шейна. Сега ако заминат 2-3 основни, заради договори, продажби и т. н. ще му бъде перфектно оправдание за пето място. Още преди месец казах, че ми заприличва на Ясен Петров, който форсира отбора с успехи първите 2-3 месеца и после издуха мотора и май ще позная.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 23 дек 2018 20:12

Е добре де.....кои тогава да стане треньор та да развие синята идея. :o Които доиде и на 3-5 месец не става.Някак си се набива мнението че феновете на клуба са много некомпетентни.Претенции...мнения...идеи....все велики работи във полза на клуба.Търпение обаче никакво.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 дек 2018 20:29

Вълчан написа:Е добре де.....кои тогава да стане треньор та да развие синята идея. :o Които доиде и на 3-5 месец не става.Някак си се набива мнението че феновете на клуба са много некомпетентни.Претенции...мнения...идеи....все велики работи във полза на клуба.Търпение обаче никакво.

То, лошо мнения различни да има, лошо няма, принципно. Особено, когато си остават споделени във форуми и подобни. Кофтито е когато една гръмогласна и писклива група почва да налага мнението си на стадиона, да псува, да предявява претенции и компетенции, които няма. А защо в последните години такова недоволство е изразявано само към определени хора е съвсем непонятно. Лично аз, единствено не осъждам май събличането на Петев. Не, може би трябваше да стане по по-учтив начин, но... Ако е вярно за това, че е ритал деца в тунела на оня луд мач с Литекс и се е биел и псувал като каруцар, не знам с какъв селски акъл си помисли, че може да е треньор на "Левски"...

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 23 дек 2018 20:31

Вълчан написа:Е добре де.....кои тогава да стане треньор та да развие синята идея. :o Които доиде и на 3-5 месец не става.Някак си се набива мнението че феновете на клуба са много некомпетентни.Претенции...мнения...идеи....все велики работи във полза на клуба.Търпение обаче никакво.

За феновете на Роси с тактита ала Моуриньо няма лечение. Обичат си физкултурника и това е. :)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 23 дек 2018 20:35

metodito написа:

То, лошо мнения различни да има, лошо няма, принципно. Особено, когато си остават споделени във форуми и подобни. Кофтито е когато една гръмогласна и писклива група почва да налага мнението си на стадиона, да псува, да предявява претенции и компетенции, които няма. А защо в последните години такова недоволство е изразявано само към определени хора е съвсем непонятно. Лично аз, единствено не осъждам май събличането на Петев. Не, може би трябваше да стане по по-учтив начин, но... Ако е вярно за това, че е ритал деца в тунела на оня луд мач с Литекс и се е биел и псувал като каруцар, не знам с какъв селски акъл си помисли, че може да е треньор на "Левски"...

Наистина не дадоха никакво време на Петев.Дали не бе грешка това.За псувните...кои кого не е псувал във тази държава.Особено на футболен мач.Но да е ритал деца....не го вярвам.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 дек 2018 21:17

И аз не знам дали е вярно. Лично на мен Петев ми е силно антипатична личност, и слаб треньор.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 дек 2018 17:21

limon написа:

За феновете на Роси с тактита ала Моуриньо няма лечение. Обичат си физкултурника и това е. :)

Къв Роси те гони тебе. За Славиша говорим и за тоталния срив в отбора за месец и половина.
Разбирам да налага нещо ново, което отбора не може все още да усвои, но да личи, че се работи . Вместо това идват опашкари в София и ни правят за смях. С тия футболисти, които имаме, е меко казано неприемливо, отбори борещи се да не изпадат, да ни надиграват. Не просто да се окопават и да ни излъжат с някое 0:0, ами да нямаме противодействие и да разчитаме на късмет и съдия. А стила ни е лесно предвидим и лесно блокируем. Да не говорим за сбъркан състав и сбъркани смени поредни мачове с печален изход. За сравнение Стойчо Стоев с далеч по-скромен отбор постигна доста повече.
Да търсят някакво оправдание и да се разделят по взаимно съгласие, Славиша да си налага идеите на друго място.
На нас ни трябва опитен и тактически грамотен треньор, който да отговаря не само на амбициите на отбора, а и на възможностите му. И да е наясно къде идва и защо.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 03 яну 2019 17:28

Не съм съгласна, че има вероятност да се ангажира с Латвия.
Нека да избере само 1 отбор! :oops:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 яну 2019 19:14

Лично мен почва да ме дразни цялата тая драма със Славиша. 1во - Ако наистина е преговарял с Латвия това е страшно некоректно и неетично. 2ро- ако не е, нека просто излезе и каже "писна ми от тия писания. Оставам в Левски, категорично. Спрете с глупостите". Ако пък не му се седи тук нека си ходи. Не ми трябват хора, които седят насила тук.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 яну 2019 09:27

groti написа:Лично мен почва да ме дразни цялата тая драма със Славиша. 1во - Ако наистина е преговарял с Латвия това е страшно некоректно и неетично. 2ро- ако не е, нека просто излезе и каже "писна ми от тия писания. Оставам в Левски, категорично. Спрете с глупостите". Ако пък не му се седи тук нека си ходи. Не ми трябват хора, които седят насила тук.

А ако си амбициозен професионалист, който иска да расте и се развива, а шефовете ти са някакви лаици, които нито знаят какво искат, нито могат да го направят, но не ти и позволяват? Дежавю? По-скоро... трежавю. :lol:

Върни се в “Левски”