сини шампиони написа:Eminem написа:сини шампиони написа:Eminem написа:Стига глупости! Как може да кажеш, че простотиите по стадионите са заради регламент ?
Една част от обществото е социален аутсайдер. Неудачници. Сдъвкани и изплюти от живота, без успехи.
И, за да се почувстват важни и значими, се записват във фракции. Така се чувстват големи и забравят, че са провал. Простотиите по стадионите са избиване на комплекси и агресия(натрупана заради живота им) и, за да се почувстват значими.
Добре съгласен съм, да вземе по-новата история на отбора. Защо нямаше такива простотии, като отбора играеше за ШЛ или четвъртфинал за ЛЕ А ги има само в първите предварителни кръгове дето са пълните аутсайдери. Не е ли възможно при вариант да се паднат в първия кръг хипотетично Левски с Барса за ЛЕ всеки да иска да иде на тоя мач и никой да не му идва и на ум да прави зулуми?
Значи да разбирам, че ти си хвърлял бомбите срещу Сиони, а срещу Барса си бил добра душичка и си седял кротко на седалката ?
Вече ти казаха за свастиката срещу Барса, но тогава бяха хвърлени и факли.
Дай да не правим предположения, кой какво е хвърлял.

Ако трябва да бъдем честни никога не съм бил част от сектор Б, още по-малко пък да съм хвърлял бомби или да съм правил зулуми. Това че съм го написал е в следствие на мои лични наблюдения, така че не е хубаво да се набеждават непознати хора. Все пак съм ходил на мачове, когато имаше привърженици, а не фенове.

И за да съм още по-ясен не изобщо не оправдавам тия утайки, за които върха за тях свършва с поредната доза.

, като признавам че и сред тях има доста момчета, които са виждали дрога само и единствено по телевизията. Дори и имам приятели и колеги дето са част от сектора, но никога не са употребявали нещо по-силно от безалкохолно.
С това мнение, не правя предположения от кои си, а намеквам, че в крайна сметка, не е до това срещу кого играем, а до възпитанието.