ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Jordan1914
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 20:00

Мнениеот Jordan1914 » 19 юли 2017 19:28

1982 написа:
Jordan1914 написа:
1982 написа:
Bluelocks написа:Лошото се случи,контузия на цз. Уникална простотия да нямаш резерва на този пост.В най- важния мач дотук.Митов и ко отново верни на себе си - тоест некадърност до безкрай..

Е нали заради това си отложихте мача с Л-ц, как пак се е контузил някой ??! Изображение Виждате ли сега каква простотия е това, дребен шмекерлък, който накрая като бумеранг се връща и те удря в главата ?!?! От толкова пазене, накрая ..... контузия. Изображение

Маде ин Бе Ге ....

хахаха,викате,ако беше официален мач,Яблонски нямаше да разтегне,а на Вутов раните,щяха да отшумят?! :DDD

А като нямаше мач, никой не се контузи, нали ??! ...... смешно е, защото си отложихте мача точно от зор да се пазите ..... е, опазихте се.

Ами нали точно това казвам,че пародията е пълна!

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 19 юли 2017 19:44

Просто на всички ни се иска утре,да вкараме 2 гола повече от тия или дал господ една чиста победа с 2:0 и затова всяка новина за контузен или липсващ основен играч,втрещява 1 ден преди мача!Дано,покажем,мъжка игра,дано левскарският дух бъде с момчетата,а каквото сабя покаже!САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юли 2017 19:59

Ако евентуалната контузия на ЦЗ :? е РЕШАВАЩА :shock: за утрешния мач по-добре хич да не излизаме!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юли 2017 20:00

сини шампиони написа:
Eminem написа:
сини шампиони написа:
Eminem написа:Стига глупости! Как може да кажеш, че простотиите по стадионите са заради регламент ?
Една част от обществото е социален аутсайдер. Неудачници. Сдъвкани и изплюти от живота, без успехи.
И, за да се почувстват важни и значими, се записват във фракции. Така се чувстват големи и забравят, че са провал. Простотиите по стадионите са избиване на комплекси и агресия(натрупана заради живота им) и, за да се почувстват значими.

Добре съгласен съм, да вземе по-новата история на отбора. Защо нямаше такива простотии, като отбора играеше за ШЛ или четвъртфинал за ЛЕ А ги има само в първите предварителни кръгове дето са пълните аутсайдери. Не е ли възможно при вариант да се паднат в първия кръг хипотетично Левски с Барса за ЛЕ всеки да иска да иде на тоя мач и никой да не му идва и на ум да прави зулуми?

Значи да разбирам, че ти си хвърлял бомбите срещу Сиони, а срещу Барса си бил добра душичка и си седял кротко на седалката ?

Вече ти казаха за свастиката срещу Барса, но тогава бяха хвърлени и факли.

Дай да не правим предположения, кой какво е хвърлял. ;) Ако трябва да бъдем честни никога не съм бил част от сектор Б, още по-малко пък да съм хвърлял бомби или да съм правил зулуми. Това че съм го написал е в следствие на мои лични наблюдения, така че не е хубаво да се набеждават непознати хора. Все пак съм ходил на мачове, когато имаше привърженици, а не фенове. ;) И за да съм още по-ясен не изобщо не оправдавам тия утайки, за които върха за тях свършва с поредната доза. :oops: , като признавам че и сред тях има доста момчета, които са виждали дрога само и единствено по телевизията. Дори и имам приятели и колеги дето са част от сектора, но никога не са употребявали нещо по-силно от безалкохолно.

С това мнение, не правя предположения от кои си, а намеквам, че в крайна сметка, не е до това срещу кого играем, а до възпитанието.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юли 2017 20:26

Има някакъв шанс за Яблонски да е титуляр. Дано да играе, че нещата стават доста сложни ако не е готов.
Има варианти при липса на Вутов, но не при такава на Яблонски.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 19 юли 2017 20:37

Добре сте посрещнали "сръбските" футболисти . :lol:
Изображение

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 19 юли 2017 21:05

[offtopic]
Eminem написа:
сини шампиони написа:
Eminem написа:
сини шампиони написа:
Eminem написа:Стига глупости! Как може да кажеш, че простотиите по стадионите са заради регламент ?
Една част от обществото е социален аутсайдер. Неудачници. Сдъвкани и изплюти от живота, без успехи.
И, за да се почувстват важни и значими, се записват във фракции. Така се чувстват големи и забравят, че са провал. Простотиите по стадионите са избиване на комплекси и агресия(натрупана заради живота им) и, за да се почувстват значими.

Добре съгласен съм, да вземе по-новата история на отбора. Защо нямаше такива простотии, като отбора играеше за ШЛ или четвъртфинал за ЛЕ А ги има само в първите предварителни кръгове дето са пълните аутсайдери. Не е ли възможно при вариант да се паднат в първия кръг хипотетично Левски с Барса за ЛЕ всеки да иска да иде на тоя мач и никой да не му идва и на ум да прави зулуми?

Значи да разбирам, че ти си хвърлял бомбите срещу Сиони, а срещу Барса си бил добра душичка и си седял кротко на седалката ?

Дай да не правим предположения, кой какво е хвърлял. ;) Ако трябва да бъдем честни никога не съм бил част от сектор Б, още по-малко пък да съм хвърлял бомби или да съм правил зулуми. Това че съм го написал е в следствие на мои лични наблюдения, така че не е хубаво да се набеждават непознати хора. Все пак съм ходил на мачове, когато имаше привърженици, а не фенове. ;) И за да съм още по-ясен не изобщо не оправдавам тия утайки, за които върха за тях свършва с поредната доза. :oops: , като признавам че и сред тях има доста момчета, които са виждали дрога само и единствено по телевизията. Дори и имам приятели и колеги дето са част от сектора, но никога не са употребявали нещо по-силно от безалкохолно.

С това мнение, не правя предположения от кои си, а намеквам, че в крайна сметка, не е до това срещу кого играем, а до възпитанието.
[/offtopic]
Жив и здрав да си. Колкото и различни мнения да има тука, всички сме левскари и искаме най-доброто за отбора. Дано спрат простотиите по трибуните и отбора да заеме полагащото му се място, както в България, така и в Европа. ;)
И само Левски оле

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юли 2017 21:28

сини шампиони написа:[offtopic]
Eminem написа:
сини шампиони написа:
Eminem написа:
сини шампиони написа:

[/offtopic]
Жив и здрав да си. Колкото и различни мнения да има тука, всички сме левскари и искаме най-доброто за отбора. Дано спрат простотиите по трибуните и отбора да заеме полагащото му се място, както в България, така и в Европа. ;)

[offtopic]Ти също. :) За другото - дано.[/offtopic]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 19 юли 2017 22:24

Ако в този мач не вземат участие Николай Митов и Цветкович имаме шансове.С тях ще е голяма мъка.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 юли 2017 22:54

Балкански Орел написа:Ако в този мач не вземат участие Николай Митов и Цветкович имаме шансове.С тях ще е голяма мъка.

Как пък не спряхте да мрънкате...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”