Люпко вън от Левски веднага!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Люпко вън от Левски веднага!

Мнениеот sin4ec » 13 окт 2016 21:20

Kris_men2000 написа:А бе господа. Вие не сте никакви левскари.Вие сте чорбарски изчадия.Точно преди мача решихте да всявате смут и раздор в любимият ни ЛЕВСКИ.Започвам сериозно да се замислям дали не сте подлоги на Микрето особенно автора на темата.Цяло лято чака като партизанин в засада и точно сега реши да разваля обстановката в отбора и да всява раздор между феновете.Е на това му се вика Микренска подлога и слуга.Вие не сте левскари бе вие сте мърша.Това го е казал навремето един поет но малко по поразличен начин(не народ а мърша).

Жмульо, точно аз преди време инициирах край на коментарите за треньора на Левски, макар някои тук да продължаваха да дуднат. Кво стана, ве, мухльовци критични и замислящи се, само аз от целия форум отидох в Марибор?
Вие ли, няколко критикарчета, ще ми давате наклон?
Аз съм решил да развалям обстановката, че Крушовицата се изсра на метеното, а?
Може да съм краен с искането за ВЪН, но това е моето мнение и виждане. И то се споделя от определена част в синята общност. Голямата част пък признава, че това е гаф и може би е права с критиката за крайни искания - тях ги разбирам.
Но да се правиш, че нищо не е станало с това лайнарско изказване, угодно на ГМО-то( и веднага изтипосано подобаващо във всички спортни сайтове), а в същото време да наричаш друг " Микренска подлога и слуга", е признак на висш дебилизъм и наглост. Мърша си ти, бе, климбар нещастен!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 13 окт 2016 21:22

Браво за хубавото мнение, колега! Едно е да решиш да подкрепяш настоящия отбор, без значение от причините, а съвсем друго да се мъчиш да пропагандираш нещо, което очевадно е неистина. Просто е обидно за всички, които се интересуват от футбол.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 13 окт 2016 21:23

dafquezz написа:Пичове, ще позволите надявам се едно мнение от, може да се каже, фен на ГМО-то.
Първо искам да кажа, че напълно разбирам неприязънта ви към това, което се извърши през лятото. За мен лично, както и за много други цесекари, идеалния вариант беше някак да се платят дълговете. Да, не сме ги трупали ние, но ние се радвахме, когато скъпоплатени чужденци ви биха 6 пъти, умирахме си от кеф на селски изпълнения тип "Казанска афера" и т.н., така че и ние носим своята вина.
Идеалния вариант, очевидно, не се случи. Истинския ЦСКА очевидно умря, това е факт който няма как да изкривим. Нека се опитам да ви разясня обаче личната си позиция, вярвам, че тя съвпада с много други.
Ние, с известни изключения, не сме малоумни. Ние разбираме фактите, наясно сме с тях. Лично аз не храня илюзии, че отбора с тирето има 31 титли и ви е бил 6 поредни пъти.
Аз, както и много други хора, имат нужда от ЦСКА в живота си. И тъй като не сме се женили за мъртвия футболен отбор, сме способни да продължим нормално живота си, задоволявайки се със следващото най-близко до ЦСКА съществуващо нещо. Някои го сравняваха с умиращи роднини, ако ти умре детето друго ли ще си намериш и т.н.. За мен това са глупости. Това е просто една игра, просто един отбор, на който съм фен заради баща си, и специалното място, което заема в живота ми не е ЧАК толкова специално. "Ако трябва ще умрем" винаги ми е звучало меко казано смешно. Ми, не, едва ли ще умрем за един футболен отбор. Съмнявам се, че 99% от пеещите го вярват.
И, като фен на ЦСКА, който иска някак да запълни празнините - тази в душата и тази през уикенда, аз имам два варианта. Единия е на Григор, който иска да повтори Литекс, но този път с фенове. Другия е на Черепа, който иска да прави мръсно на Григор, и междувременно да припечелва по начина, който някои фенове бързо забравиха. Тънкия момент тук е, че в едното от двете участва Ицо Стоичков.
Пичове, Ицо за нас е едно полубожество. Може да не сте съгласни, да не ви харесва, но не можете да го промените. Да, прост е до безобразие, знаем му кусурите, но такъв си го обичаме. Където е той, там съм и аз, там са и много други.
Вие сте прави като казвате, че Литекс не е ЦСКА. Но Стоичков е ЦСКА. Пената е ЦСКА, Джони Велинов е ЦСКА, Велизар е ЦСКА. И феновете не са някакви нови, нито пък са дошли от Ловеч. Това е един чисто нов отбор, с частички ЦСКА в него, червен прах, ако щете.
И мачът, който предстои, Е Дербито. Не защото Литекс магически е станал ЦСКА, това никога няма да стане, а просто защото срещу вас ще застанат същите хора, които са заставали винаги на този мач. Те не са тримата ловешки фена със семките. Те са тези, с които сте се надпявали/майтапели/псували/били през годините, на който каквото му харесва.
Пак казвам, на никой не му харесва докъде се стигна, нито начинът, по който това се случи. Но положението е такова, и ние не можем да го променим. И емблемата, и търговската марка няма да ни направят ЦСКА, това е за пред УЕФА. Ама не сме и Литекс, и вие го знаете прекрасно.
Бъдете здрави и си подкрепяйте отбора, омразата не води до нищо добро. Успех на мача.

Не сте и Литекс !!! Не сте и ЦСКА,кой сте всъщност !!!!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

homto

Мнениеот homto » 13 окт 2016 21:24

авторчето ( нагъл интригант ) вътре в психиатрично отделение веднага !

homto

Мнениеот homto » 13 окт 2016 21:28

Kris_men2000 написа:А бе господа. Вие не сте никакви левскари.Вие сте чорбарски изчадия.Точно преди мача решихте да всявате смут и раздор в любимият ни ЛЕВСКИ.Започвам сериозно да се замислям дали не сте подлоги на Микрето особенно автора на темата.Цяло лято чака като партизанин в засада и точно сега реши да разваля обстановката в отбора и да всява раздор между феновете.Е на това му се вика Микренска подлога и слуга.Вие не сте левскари бе вие сте мърша.Това го е казал навремето един поет но малко по поразличен начин(не народ а мърша).

ами точно такъв е този смешник авторчето , то всичките му постове са такива , интригант и палячо , сигурно даже не знае къде се намира стадиона на Левски , аман от смешници !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 окт 2016 21:32

dafquezz написа:Пичове, ще позволите надявам се едно мнение от, може да се каже, фен на ГМО-то.
Първо искам да кажа, че напълно разбирам неприязънта ви към това, което се извърши през лятото. За мен лично, както и за много други цесекари, идеалния вариант беше някак да се платят дълговете. Да, не сме ги трупали ние, но ние се радвахме, когато скъпоплатени чужденци ви биха 6 пъти, умирахме си от кеф на селски изпълнения тип "Казанска афера" и т.н., така че и ние носим своята вина.
Идеалния вариант, очевидно, не се случи. Истинския ЦСКА очевидно умря, това е факт който няма как да изкривим. Нека се опитам да ви разясня обаче личната си позиция, вярвам, че тя съвпада с много други.
Ние, с известни изключения, не сме малоумни. Ние разбираме фактите, наясно сме с тях. Лично аз не храня илюзии, че отбора с тирето има 31 титли и ви е бил 6 поредни пъти.
Аз, както и много други хора, имат нужда от ЦСКА в живота си. И тъй като не сме се женили за мъртвия футболен отбор, сме способни да продължим нормално живота си, задоволявайки се със следващото най-близко до ЦСКА съществуващо нещо. Някои го сравняваха с умиращи роднини, ако ти умре детето друго ли ще си намериш и т.н.. За мен това са глупости. Това е просто една игра, просто един отбор, на който съм фен заради баща си, и специалното място, което заема в живота ми не е ЧАК толкова специално. "Ако трябва ще умрем" винаги ми е звучало меко казано смешно. Ми, не, едва ли ще умрем за един футболен отбор. Съмнявам се, че 99% от пеещите го вярват.
И, като фен на ЦСКА, който иска някак да запълни празнините - тази в душата и тази през уикенда, аз имам два варианта. Единия е на Григор, който иска да повтори Литекс, но този път с фенове. Другия е на Черепа, който иска да прави мръсно на Григор, и междувременно да припечелва по начина, който някои фенове бързо забравиха. Тънкия момент тук е, че в едното от двете участва Ицо Стоичков.
Пичове, Ицо за нас е едно полубожество. Може да не сте съгласни, да не ви харесва, но не можете да го промените. Да, прост е до безобразие, знаем му кусурите, но такъв си го обичаме. Където е той, там съм и аз, там са и много други.
Вие сте прави като казвате, че Литекс не е ЦСКА. Но Стоичков е ЦСКА. Пената е ЦСКА, Джони Велинов е ЦСКА, Велизар е ЦСКА. И феновете не са някакви нови, нито пък са дошли от Ловеч. Това е един чисто нов отбор, с частички ЦСКА в него, червен прах, ако щете.
И мачът, който предстои, Е Дербито. Не защото Литекс магически е станал ЦСКА, това никога няма да стане, а просто защото срещу вас ще застанат същите хора, които са заставали винаги на този мач. Те не са тримата ловешки фена със семките. Те са тези, с които сте се надпявали/майтапели/псували/били през годините, на който каквото му харесва.
Пак казвам, на никой не му харесва докъде се стигна, нито начинът, по който това се случи. Но положението е такова, и ние не можем да го променим. И емблемата, и търговската марка няма да ни направят ЦСКА, това е за пред УЕФА. Ама не сме и Литекс, и вие го знаете прекрасно.
Бъдете здрави и си подкрепяйте отбора, омразата не води до нищо добро. Успех на мача.

Поздравления за изложението, винаги си бил с интересно виждане . Горе-долу правилно си описал ситуацията. Ние никого не съдим, и също не сме идиоти-всеки да си подкрепя, когото желае. Дразнеща е платената от жужето брутална пропаганда, която налага на България, че това е автентично ЦСКА :roll: . Разбираш, че това е смешно и ако я нямаше тази оранжева истерия, подплатена с купени журналя и от няколко олигофрена, всичко щеше да мине далеч по-нормално.
Разбираш какво падение е да се вадят смешни доводи как фалиралото ЦСКА всъщност не било никакво ЦСКА, а било фалшиво и подменено...и без да наследи истинското ЦСКА...тези дебили не се спряха пред нищо и ми е много любопитно, ако ЦСКА бе оздравен-как същите дебили биха приели подобни доводи, използвани срещу тях. Любопитно ти е и на теб, нали? ;)
Нейсе, жив и здрав, успех на трибуните и неуспех на мача!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 окт 2016 21:35

Ами баш Литекс са си, браво на човека за изчерпателното мнение, много по-адекватно от нечии други, негово си право какво да подкрепя, но не е вярно, че не са Литекс ..... ЦСКА-София е същото дружество Литекс, което просто си смени името и седалището.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 окт 2016 21:45

homto написа:ами точно такъв е този смешник авторчето , то всичките му постове са такива , интригант и палячо , сигурно даже не знае къде се намира стадиона на Левски , аман от смешници !

Буахахахахааххаха! :) :) :)
Тва ме разсмя искрено. :mrgreen:
Как да го знам този стадион, дето първите седалки в А сектор съм ги слагал и аз. Трябваше да сварим за мача с Ловеч, та една сутрин правихме там, квото можем, ръководството донесе почерпка( трябва да се признае) и оттам направо тръгнахме за мача на Левски в Благоевград. Случайно детето ми тренира на Герена и няколко пъти в седмицата съм там, но не го знам този стадион къде е-има ли някой отворко да благоволи да ми покаже, да го разгледам и да знам как да стигна дотам?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 13 окт 2016 21:57

Аз пък искам Люпко да остане и класира Левски поне в ЛЕ !
Изображение

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 13 окт 2016 22:13

sin4ec написа:
homto написа:ами точно такъв е този смешник авторчето , то всичките му постове са такива , интригант и палячо , сигурно даже не знае къде се намира стадиона на Левски , аман от смешници !

Буахахахахааххаха! :) :) :)
Тва ме разсмя искрено. :mrgreen:
Как да го знам този стадион, дето първите седалки в А сектор съм ги слагал и аз. Трябваше да сварим за мача с Ловеч, та една сутрин правихме там, квото можем, ръководството донесе почерпка( трябва да се признае) и оттам направо тръгнахме за мача на Левски в Благоевград. Случайно детето ми тренира на Герена и няколко пъти в седмицата съм там, но не го знам този стадион къде е-има ли някой отворко да благоволи да ми покаже, да го разгледам и да знам как да стигна дотам?

Осъзнаваш , че колкото си фен ти толкова са фенове и другите и нямаш някаква по голяма дума от останалите , нали ? Колкото и да ходиш по стадионите , думата не ти е закон .

Върни се в “Левски”