Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот RockSeeker » 30 авг 2016 17:55

1982 написа:Това е комунистическата школовка, ако не си слушал речи от партийните конгреси на БКП, днес можеше да чуеш. Дълги и отегчителни речи, пълни с високопарни слова, способни да убият от скука и най-издръжливите и волеви хора, прочетени монотонно от някой номенклатурчик.

Макар, за щастие, да не съм живял по това време - случвало ми се е да се сблъскам с някои архиви. Просто ги бях позабравил... Направо разцепи чичото! Върна ме в училище :lol: Беше си точно написано по каноните за безумно литературно интерпретативно съчинение, разтягащо локуми и неказващо нищо, но колкото по-банални послания носи, толкова по-високо бива оценено от учителката :lol: Увод-заигравка с бръснарницата, същинска част за футбола от миналото, доста за Челси/Велика Англия и малко за Левски, а за десерт - величествено и героично заключение, което ни връща в бръснарницата... Шъ умра! :lol:
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 авг 2016 17:57

damyanov1963 написа:Ама то не е само в България така. Мислиш ли, че собствениците на големите европейски клубове, са по-различни?
Ако знаеш някой такъв, моля дай пример.

А, нямаме спор тука. Просто в случая коментирахме нашата си кочинка ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 авг 2016 17:58

Nuke написа:
1982 написа:Тъжно е как защитавате тези ДС боклуци, които на нашия гръб са това, което са днес. Само защото са ги назначили за ваши собственици.

Ако тоя същият беше назначен за собственик на Литекс/ЦСКА-София, сега щеше да пригласяш, ама нали е на вас, си пръв на амбразурата.

Иначе всичко е случайност - разти шофьорчета от УБО и ушенца на ДС по случайност забогатяха изведнъж, като дойде "демокрацията" ..... миналото им няма нищо общо.

Дръж се естествено. Съвсем сериозно питам. Обясни ми като на идиот. По какъв точно механизъм Спас Русев е забогатял с народни пари? Искам да знам. Точно ти май твърдеше, че си наясно.

Точните схеми не мога да ти ги кажа, естествено, малцина са посветените в тях - разни като Огнян Дойнов, Андрей Луканов, Любен Гоцев, Виктор Вълков и т.н., кукловодите на всички тези гнусни процеси по източването на България.

Но не е тайна, че хора като покойния Доктор, като Спас Русев и т.н., бяха хората, през които едни пари излизаха от България, после се връщаха в страната по една или друга форма и се разпределяха на други точно подбрани хора, които оперираха с тях вътре в страната.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 авг 2016 18:00

saffron написа:10 минути "дълги и отегчителни речи" ?? Ти в час ли си бе? На мен ми беше супер интересно да слушам този човек ! Комунистическите дълги и отегчителни речи ги хвърляше един микренски запъртък на една друга трибуна на един комунистически стадион!

Ако бях вярващ - щях да се прекръстя :lol: Сериозно ли бе, човек? :shock: Виж, ако си по-малък и го приемаш като приказка за лека нощ от симпатичния ти дядо - ок, иначе има някакъв проблем... И той не е в това, че си левскар ;)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 авг 2016 18:01

RockSeeker написа:
1982 написа:Това е комунистическата школовка, ако не си слушал речи от партийните конгреси на БКП, днес можеше да чуеш. Дълги и отегчителни речи, пълни с високопарни слова, способни да убият от скука и най-издръжливите и волеви хора, прочетени монотонно от някой номенклатурчик.

Макар, за щастие, да не съм живял по това време - случвало ми се е да се сблъскам с някои архиви. Просто ги бях позабравил... Направо разцепи чичото! Върна ме в училище :lol: Беше си точно написано по каноните за безумно литературно интерпретативно съчинение, разтягащо локуми и неказващо нищо, но колкото по-банални послания носи, толкова по-високо бива оценено от учителката :lol: Увод-заигравка с бръснарницата, същинска част за футбола от миналото, доста за Челси/Велика Англия и малко за Левски, а за десерт - величествено и героично заключение, което ни връща в бръснарницата... Шъ умра! :lol:

А това:
"Новият собственик е един изключителен човек. Повече от 21 години работя в българския футбол. Смея да твърдя, че такъв човек не е имало в българския футбол до момента. Ние прехвърлихме безвъзмездно всички акции, които притежавахме, на господин Спас Русев," заяви Иво Тонев.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 авг 2016 18:01

bobo_13 написа:
damyanov1963 написа:И защо само за собствениците на Левски се пишат такива работи? Само не ми отговаряйте, че другите са забогатели от нищото, че никога не са имали връзки с ДС, мафията, правителството и т.н.!

Ами то няма други. То всички се въртят около Левски и ЦСКА и другите софийски отбори , заради изборите и налучдничивата идея за уреждане на вота. Уреждат само ултрасите, феновете си гласуват за когото си искат.
Примерно този Русев защо толкова години си трая. Защо когато Батков сдава властта не се появи? Или ще излезе вярно, че са му обещали Виваком на безценица ако налее 20-30 млн от последващата продажба(на реална цена) на телекома, в Левски. Защото да купиш телеком за 300 млн е смешно и то на търг за който никой не беше чувал, че ще се състои, а после се оказа, че с е езнаело и кой ще го спечели.....дори г-н Германос се оплака след търга, че е нагласен, ама няма кой да го чуе :)

Сто на сто Левски е вързан с Виваком, неслучайно и вноската на Виваком за капитала се забави толкова, има някаква игра там.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 авг 2016 18:03

Дали случайно основателите на определен кръг са от същия малък град, както и Спас Русев? Това, което ми беше казано преди време и споделих тук, се оказа абсолютната истина.
Тия си изиграха картите перфектно и срещу минимум средства са собственик на Левски. Което им дава силни позиции за други неща. Харесва ли ни или не, никой не ни пита. Да се надяваме, че е за добро...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 авг 2016 18:06

petko.h.markov написа:
RockSeeker написа:

А това:
"Новият собственик е един изключителен човек. Повече от 21 години работя в българския футбол. Смея да твърдя, че такъв човек не е имало в българския футбол до момента. Ние прехвърлихме безвъзмездно всички акции, които притежавахме, на господин Спас Русев," заяви Иво Тонев.

Ивчо Тонев, ако не беше син на баща си, който пък е сериозен участник в разграбването на БДЖ в началото на 90-те, днес никой нямаше да го е чувал. Всичките са от едно котило - това на ДС. Един читав няма, мама му стара.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 авг 2016 18:07

Надявам се предстоят светли дни пред Левски

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 30 авг 2016 18:09

1982 написа:[offtopic]
bobo_13 написа:
damyanov1963 написа:И защо само за собствениците на Левски се пишат такива работи? Само не ми отговаряйте, че другите са забогатели от нищото, че никога не са имали връзки с ДС, мафията, правителството и т.н.!

Ами то няма други. То всички се въртят около Левски и ЦСКА и другите софийски отбори , заради изборите и налучдничивата идея за уреждане на вота. Уреждат само ултрасите, феновете си гласуват за когото си искат.
Примерно този Русев защо толкова години си трая. Защо когато Батков сдава властта не се появи? Или ще излезе вярно, че са му обещали Виваком на безценица ако налее 20-30 млн от последващата продажба(на реална цена) на телекома, в Левски. Защото да купиш телеком за 300 млн е смешно и то на търг за който никой не беше чувал, че ще се състои, а после се оказа, че с е езнаело и кой ще го спечели.....дори г-н Германос се оплака след търга, че е нагласен, ама няма кой да го чуе :)
[/offtopic]
Сто на сто Левски е вързан с Виваком, неслучайно и вноската на Виваком за капитала се забави толкова, има някаква игра там.

То иначе няма логика. Толкова години богаташ и левскар. Има компания с годишеноборот от 60 млн евро и не иска отбора. Преди 3 години пак не се появи и сега изведнъж като се появи продажбата на Виваком и изведнъж той се появи с голям интерес към Левски и любов, любов :) Знаем и че Котетата са от Перник, а те отдавна се спрягат за хората зад Левски...да видим. Ще е интерсно, особено ако съда провали сделката за Виваком......
Имам усещането, че след 1-2 години отново пак ще се прехвърлят безвъзмезно едни акции на ФК Левски :) тези акции вече наследствени трябва да станат и без това никой не иска да плаща за тях
Последна промяна от bobo_13 на 30 авг 2016 18:12, променено общо 2 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника

Върни се в “Левски”