Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
kempesmario написа:Мача го очаквах да бъде много труден. Ясно беше, че Пирин ще ни скочи здравата. Това и стана. Разочарован съм от Стойчо, може да е добър треньор, но не е никакъв мотиватор. Много важен беше този мач , откъсвахме се 6 точки пред останалите конкуренти. Съдията също много ме издразни трябваше да даде поне 8 минути продължение на мача. Ама ние сме си виновни, щом допускаме в 30с. да ни вкара последният в класирането, какво да кажа. Сега очаквам милев да пуснем срещу славия и направо ще им ....
Vura написа:Само се ядосвате излишно. И тази година сме шампиони.Отдавна съм ви казал, че живете във времена, в които има тотално робство, причинено от Лудогорец Разград!
kempesmario написа: Сега очаквам милев да пуснем срещу славия и направо ще им ....
Vura написа:Само се ядосвате излишно. И тази година сме шампиони.Отдавна съм ви казал, че живете във времена, в които има тотално робство, причинено от Лудогорец Разград!
baltimore написа:Още един такъв мач и феновете ще си спомнят, че трябва да пишат "Гонзо вън". Последните 4-5 мача позабравиха някак си.
Потребители, разглеждащи този форум: brambar, gdlk, Halo, Highlander, ivan56, ugly bug и 24 госта