Левски (София) - Берое (Стара Загора) /Неделя/ 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Левски (София) - Берое (Стара Загора) /Неделя/ 2:0 FT
За стената на срама не се дели на левскар и не левскар.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:За стената на срама не се дели на левскар и не левскар.
Ква стена те гони все още не ми е ясно ? Пак ти казвам ,споделил съм си мнението , ти едва ли не се опитваш да го изкараш , че е смехотворно . Ако ти вярваш сляпо и заблудено, че ще се леят победи след победи си е твой проблем . Факт е абсолютно всичко дето съм казал и на всеки му беше ясно, че това ще е тежък мач.
А такива простотии като тия колажи дето правите ми е много странна от край време . След победи сме много горди, като загубиме никой не обръща внимание и си прави труда да се направи такова нещо .
- ralka_levskarka
- Контакти:
Когато съм наясно, че ще загубим, ще го казвам в прав текст, но за този мач бях убедена, че ще нанесем първа загуба на Берое. Точка.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Re: Левски (София) - Берое (Стара Загора) /Неделя/ 20:00
batmanlevski написа:PFC Litex написа:batmanlevski написа:въпреки ,че Берое направи най-добрия си мач през това първенство нямаха шанс срещу Левски и този път и съдята не можа да попречи на Левски да си вземе трите точки и сините вървят уверено към поредна титла . много добро впечатление ми направи Китамбала ,след като навлезе във форма след 3-4 мача този ще се разцепва от скоростни атаки , нищо чудно да виждаме един нов Жуниньо Жуниор или Гари Родригес .поздравления за Гонзо и Стоев , България е с вас !
Кажи нещо за любимецата ти Курдов, за който не се спря да пишеш хвалби и как незабвно да идвал в Левски?
Левски не е Курдов, момче ,това не го ли разбра или пак искате да отнесете една 6-тица
и десятка да отнесем това няма да промени факта, как ни наду главите за Курдов уникалния футболист.

Доволно! С Ботев още повече хора на стадиона!!!
Айдееее синитееееееееее! 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Честита победа Левскари и Наздраве !
Бях на мача и лека полека публиката се завръща на стадион Г.Аспарухов

Бях на мача и лека полека публиката се завръща на стадион Г.Аспарухов

- blue avalanche
- Контакти:
Ииииии само Левски АЛЕЕЕЕЕ...ииии само Левски АЛЕЕЕЕЕ....
Левски срещу зелените човечета:

Дано Диаби не се е контузил тежко.
Но КИТАМБАЛА ще пори рибкииии!!!!

Левски срещу зелените човечета:

Дано Диаби не се е контузил тежко.
Но КИТАМБАЛА ще пори рибкииии!!!!

- metodito
- Контакти:
Радвам се, че пак не познах. прогнозирах хикс, а ние ги смачкахме. И за Ботевъ ще дам значи прогноза Хикс. 

Последна промяна от metodito на 21 сеп 2015 10:04, променено общо 1 път.
Успеем ли да постигнем постоянство,може и да се получат нещата!Честито на всички левскари!
- metodito
- Контакти:
Абсолютно, но това минава през уволнение на Екимов и "удължаване на пейката". Ами, ако Живко и Владо вече имаха отбори? Мисля, че качеството го имаме. Трябва ни количество. Ако може разбира се равностойни заместници. Не знам кой е виновен, Екимов ли кой, за контузиите, но такъв има!!! Същият - който и да е той - е виновен за влошената форма на Пламен, и за Бедоя, за Боби и за Де Ноойер. Три месеца лагер какво са правили?olfix написа:Успеем ли да постигнем постоянство,може и да се получат нещата!Честито на всички левскари!