седемнамалко написа:samo_levski написа:на повторението отрязаха краката на тоя от лудогорец, хахахахаха
Повторението е СЛЕД паса, и пак няма засада!
Всячески се опитват да изкарат положението засада.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
седемнамалко написа:samo_levski написа:на повторението отрязаха краката на тоя от лудогорец, хахахахаха
Jürgen написа:Много ще ми е кеф да ги биеме въпреки тяхното явно подпиране. 1:0 много ще боли!
[/center]diablorojo написа:Jürgen написа:Много ще ми е кеф да ги биеме въпреки тяхното явно подпиране. 1:0 много ще боли!
В 90+ минута
korteneca написа:седемнамалко написа:samo_levski написа:на повторението отрязаха краката на тоя от лудогорец, хахахахаха
Всячески се опитват да изкарат положението засада.Направо са смешни.
Corwin написа:Тоя коментатор ще го разжалват след мача, може ли толкова да си позволява да посочва грешките в полза на Лудогорец.
Впрочем, за мен единствената грешка е тая засада и тя е супер тънка. Другите неща са г/д еднакъв критерий... при малко по-сериозен съдия, Боби Цонев можеше и да е с червен.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
седемнамалко написа:korteneca написа:седемнамалко написа:samo_levski написа:на повторението отрязаха краката на тоя от лудогорец, хахахахаха
Всячески се опитват да изкарат положението засада.Направо са смешни.
Топката при "графиката" им е на метър и половина от крака на Цонев, и ВСЕ ОЩЕ няма засада!
Мистри написа:чорбе, аз си гледам нормално на друго място.мен не ме мисли, но ме е яд , че доносници , като теб, прецакват колегите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта