Стартира кампанията "Левски е твой"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ще се включите ли в кампанията "Левски е твой"

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Живко6461
Контакти:

Re: Стартира кампанията "Левски е твой"

Мнениеот Живко6461 » 28 мар 2015 19:50

plamenst7 написа:Дори да дойдат кадърни ръководители, то те няма да са магьосници. Ако беше само до кадърност, то значи всеки бг отбор може да се вдигне и да стане водещ отбор с успеки в ЕКТ. Такива успехи не се постигат с футболисти ритащи за по 3-4 хиляди лв. ...
Вариантите за спасение са два, но за съжаление изглеждат все по-малко вероятни - богат собственик тип Домуса или голям спонсор тип Газпром. Чак тогава вече ще има значение кадърното управление за да се задържи високо ниво.

Не са необходими магьосници. Нима мислиш, че българските клубове се управляват от кадърни ръководители??? Извинявам се, че се повтарям, но под способни собственик и ръководители имам предвид такива, които могат да привличат пари, да управляват тези пари, да увеличават количеството на тези пари. В противен случай богатият собственик ще обеднее, а така желаният и очакван голям спонсор ще се оттегли. Справка: Батков, Тонев, Баждеков, Сираков, Йовов, Георги Иванов - стотици неуспешни трансфери; милиони загуби от странни привличания и уволнения на треньори и футболисти; неадекватното разрушаване на сектор "А" и строителството на нов; ...; сериозни проблеми със заплати и лицензи; оттеглянето на Мтел; ...

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 28 мар 2015 19:59

Ако приемем тогава, че нито един български клуб не се управлява както трябва, откъде по дяволите ще ги намерим и ние тези кадърни ръководители?

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Мнениеот karager » 29 мар 2015 23:50

plamenst7 написа:Ако приемем тогава, че нито един български клуб не се управлява както трябва, откъде по дяволите ще ги намерим и ние тези кадърни ръководители?

Няма кадърни в Бълагрия.
YNWA

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 30 мар 2015 01:15

plamenst7 написа:Ако приемем тогава, че нито един български клуб не се управлява както трябва, откъде по дяволите ще ги намерим и ние тези кадърни ръководители?

Защо трябва да търсим само между ръководителите на футболни клубове?

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 мар 2015 12:09

Живко6461 написа:

Защо трябва да търсим само между ръководителите на футболни клубове?

Поздравления! Тук е разковничето :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 01 апр 2015 21:08

Един въпрос, ако има запознати. Понеже акциите които се дават се водят с право на глас, за какво точно ще имаш право на глас и кой и кога ще те пита за каквото и да било?

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 02 апр 2015 02:02

plamenst7 написа:Един въпрос, ако има запознати. Понеже акциите които се дават се водят с право на глас, за какво точно ще имаш право на глас и кой и кога ще те пита за каквото и да било?

Не че съм супер запознат, но ще имаш право на глас на общо събрание, а може би и достъп до някои интересни документи.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 апр 2015 18:55

Чета, че "Левски издава ВРЕМЕННИ УДОСТОВЕРЕНИЯ на дарителите си" :o Та логичният ми въпрос е: Щом са "ВРЕМЕННИ", значи имат срок на валидност. "От- До"... Е, до кога е този срок и кво праим след неговото изтичане? Пием по една студена вода от Сухата река или просто да идем да врътнем свирка на Борат?...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 апр 2015 19:14

santiliana написа:Чета, че "Левски издава ВРЕМЕННИ УДОСТОВЕРЕНИЯ на дарителите си" :o Та логичният ми въпрос е: Щом са "ВРЕМЕННИ", значи имат срок на валидност. "От- До"... Е, до кога е този срок и кво праим след неговото изтичане? Пием по една студена вода от Сухата река или просто да идем да врътнем свирка на Борат?...

http://zakonnik.bg/document/view/qanda/137529/229690
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 03 апр 2015 10:21

santiliana написа:Чета, че "Левски издава ВРЕМЕННИ УДОСТОВЕРЕНИЯ на дарителите си" :o Та логичният ми въпрос е: Щом са "ВРЕМЕННИ", значи имат срок на валидност. "От- До"... Е, до кога е този срок и кво праим след неговото изтичане? Пием по една студена вода от Сухата река или просто да идем да врътнем свирка на Борат?...

Моите ВРЕМЕННИ УДОСТОВЕРЕНИЯ вече ги шитнах в едно чекмедже и едва ли скоро ще ги потърся. След десетина години ще ги изхвърля. Изобщо не са важни за мен. За мен е важно, че помогнах на отбора в тежък момент. Нито ще пия вода от реката, нито ще въртя кавали на някой. Съвеста ми е чиста. Отделих от залъка си за любимия отбор. До края на май ще заделя още малко. Има поговорка - прави каквото трябва, пък да става каквото ще.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “Левски”