Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Демба_Ба
Контакти:

Re: Стойчо Стоев е новият ст.треньор на Левски София

Мнениеот Демба_Ба » 27 дек 2014 11:34

Незнам дали Стоев ще направи нещо съществено в Левски, не искам да давам прогнози. Ясно е само едно- на следващото вечно дерби ще има прекъсване на серия- или Левски ще прекъсне негативната си серия срещу ЦСКА, или Стойчо Младенов ще прекъсне негативната си серия срещу Стойчо Стоев, датираща още от онзи прословут мач в Перник, който напрактика "изяде" титлата на ЦСКА през 2012 г....не ми се ще обаче Левски да се превръща в сателит на Лудогорец по подобие на Миньор, но според мен назначението на Стоев е точно с тази идея- да лягаме на Лудогорец и да се опитаме максимално да спънем ЦСКА напролет. Все пак Батков по един или друг начин е зависим от Домусчиев... а Домусчиев добре си уреди бившите треньори- единия в Националния отбор, другия в Левски- пълен контрол...малко ли е да си имаш свои хора в Националния и в най-популярния клуб в България..

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 27 дек 2014 11:40

blue avalanche написа:
santiliana написа:
tevez написа:Доволен съм от назначаването на Стойчо Стоев. Мисля, че е добър избор от страна на Гонзо.
Дано имаме шанс да вземем добри футболисти.

изборът не е на Гонзо. Той няма толкова разум... По стечение на обстоятелствата изглежда, че е негов, но не е... ;)
Изпълняват с Батков само заръката на Тиквата...

Да,бе...Ако "Тиквата" беше заръчал,що се мотаха с Херо,ами не "изпълниха заръката"?

Защото "препоръката" на Тиквата дойде някъде през септември доколкото си спомням, когато вече се бяха разбрали с Херо за след Нова година...и точно след това изказване на Тиквата, наш'те убавци почнаха да се чудят как тактично да откажат Херо, започнаха едни дирижирани публикации в разни сайтове, едни изказвания на Гонзо как искал Херо веднага да поеме отбора и т.н. ...просто Херо е от хората, които е някак неудобно директно да ги отрежеш..такъв е и Стоичков, и за това напримар, когато Гриша Ганчев искаше да го уволни от Литекс но не му беше удобно, разигра целия този фарс с "купуването" на ЦСКА- прати Стоичков уж за треньор на "червените", след което се "отказа" от намерението си да ги купува и си остана в Литекс, но без Стоичков :lol:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 дек 2014 12:32

Red joker написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
Red joker написа:Сега ще видиме,дали наистина е добър треньор,ако може да се справи във взривоопасна обстановка,под много високо напрежение,значи става,де да видиме... 8-)

Че то и да не се справи пак няма да е сигурно, че не е добър. В смисъл.. ако Гонзо му се меша а "звездите" на отбора капризничат няма да успее ако ще да е копие на Моу. От там трябва да се започне, от разни капризни "лидери" и другите фактори, които се пречкат в клуба. Айде стига тренера ни е виновен.

Ако Гонзо или някой друг,му се меша,за какво ви е нов треньор :? :!: :?:

За да може да го отнесе новия треньор много ясно. Ти да не искаш Гонзо или който там му се пречка да е виновен?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
М. Стоилов

Мнениеот М. Стоилов » 29 апр 2015 22:19

Сър Стойчо Стоев. Така му викайте, преди време наложих титлата Сър на Сър Гара Дембеле. Време е отново да върна тази мода, за новия любимец на България - Сър Стойчо Стоев 8-)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 07 юни 2015 20:02

Доста неприемливо изказване на Стоев: http://gong.bg/bg-football/a-grupa/stoj ... upa-331914 И той се включи във фалшивата песен, колко щял да липсва ЦСКА на А група. Вижте, каква тъмна Индия е там. Невероятно блато. Точно в този момент подобен отбор едва ли би липсвал на елита и треньорът на Левски да ми се прави на големия спортсмен, малко в повече идва.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 07 юни 2015 21:46

ehh написа:Доста неприемливо изказване на Стоев: http://gong.bg/bg-football/a-grupa/stoj ... upa-331914 И той се включи във фалшивата песен, колко щял да липсва ЦСКА на А група. Вижте, каква тъмна Индия е там. Невероятно блато. Точно в този момент подобен отбор едва ли би липсвал на елита и треньорът на Левски да ми се прави на големия спортсмен, малко в повече идва.

Напротив. Според мен,Стоев,се е изказъл правилно. Noblesse oblige.
Иначе,обратното, ще се интерпретира,като: На омряло куче-нож вадиш.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юни 2015 21:50

emigo73 написа:
ehh написа:Доста неприемливо изказване на Стоев: http://gong.bg/bg-football/a-grupa/stoj ... upa-331914 И той се включи във фалшивата песен, колко щял да липсва ЦСКА на А група. Вижте, каква тъмна Индия е там. Невероятно блато. Точно в този момент подобен отбор едва ли би липсвал на елита и треньорът на Левски да ми се прави на големия спортсмен, малко в повече идва.

Чак пък благородството да го задължава?! По-скоро го задължава зададеният въпрос и невъзможността, действащ треньор на "Левски" да отговори по друг начин.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 08 юни 2015 00:50

Кашчей написа:
emigo73 написа:

Чак пък благородството да го задължава?! По-скоро го задължава зададеният въпрос и невъзможността, действащ треньор на "Левски" да отговори по друг начин.

Точно.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 10 юни 2015 00:10

Стойчо Стоев да се концентрира върху селекцията и подготовката за новия сезон, да се опита да извлече поуки от завършилото първенство и големия провал на финала за Купата. Състоянието и бъдещето на ЦСКА не би трябвало да е негов приоритет.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 юни 2015 02:10

Точно. Защото доста изненадващо осра точно най-важния мач от сезона, който можеше да промени доста неща.

Върни се в “Левски”