W84me написа:За Сашо Александров ще ви кажа само, че аз го правя крив на малки вратички, какво остава за крилата в А група...
Берое искат да ни го краднат, така че не е сигурно дали ще дойде.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:За Сашо Александров ще ви кажа само, че аз го правя крив на малки вратички, какво остава за крилата в А група...
tevez написа:W84me написа:За Сашо Александров ще ви кажа само, че аз го правя крив на малки вратички, какво остава за крилата в А група...
Берое искат да ни го краднат, така че не е сигурно дали ще дойде.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
vency75 написа:другото много много важно е от 7.01.2015 да се наблегне на физическата подготовка.
BadBoy написа:vency75 написа:другото много много важно е от 7.01.2015 да се наблегне на физическата подготовка.
Ekimov like this
blue atack написа:Халфът на Бешикташ Атиба Хъчинсън беше определен за футболист на годината в Канада за трети път в кариерата си.
31-годишният бивш играч на ПСВ изпревари в класацията вратаря на Лудогорец Милан Борян и защитникът на Бирмингам Дейвид Едгар, заели съответно второ и трето място.
Борян подписа договор с "орлите" до Нова година и след това ще бъде свободен. В пространството веднага се появи информация, че ЦСКА иска канадския страж.
Да го взимат наще ще е удари онзи черния бразилец Шоко на бека
santiliana написа:blue atack написа:Халфът на Бешикташ Атиба Хъчинсън беше определен за футболист на годината в Канада за трети път в кариерата си.
31-годишният бивш играч на ПСВ изпревари в класацията вратаря на Лудогорец Милан Борян и защитникът на Бирмингам Дейвид Едгар, заели съответно второ и трето място.
Борян подписа договор с "орлите" до Нова година и след това ще бъде свободен. В пространството веднага се появи информация, че ЦСКА иска канадския страж.
Да го взимат наще ще е удари онзи черния бразилец Шоко на бека
нЕкой друг път обачеПърво- трябва досетливост и нюх от страна на спортния директор...
и Второ- чорбетата вече преговарят с вратаря и като нищо ще го вземат...
Ама на за какво ни е...Ние си имаме ТигАрО от Ботевград...
Потребители, разглеждащи този форум: Djack_84, shampi, vlong и 31 госта