Новия старши треньор на Левски е Пепе Мурсия

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Новия старши треньор на Левски е Пепе Мурсия

Мнениеот Eminem » 07 юни 2014 01:39

Spetz написа:Наистина след кошмарния за Левски изминал сезон сега очакванията на сините фенове са големи и те ще искат отбора да показва добри игри и да побеждава.

Ти сериозен ли си ? На какво основание трябва да са ни големи очакванията ? На основание, че няма нито един лев в касата за трансфери ? Че взимаме свободни агенти ? Че сглобяваме нов отбор ? Че ще разчитаме на юноши ? Че имаме нов треньор, който никога не е бил в България и тепърва трябва да се приспособява ? Или пък управленската криза води до титли ?
Гледайте реално на нещата, защото вие ще сте първите, които ще освиркват треньора след втората загуба.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 07 юни 2014 01:58

Не знам кой ще тренира Пепе Мурсия - Към днешна дата ние нямаме 11 читави футболисти.
Селекцията тотално закъснява както винаги през последните години.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 07 юни 2014 08:57

balef написа:Не знам кой ще тренира Пепе Мурсия - Към днешна дата ние нямаме 11 читави футболисти.
Селекцията тотално закъснява както винаги през последните години.

Нали тва е идеята - първо да има треньор, а след това да се прави селекция. Нека треньора се запознае поне 2-3 седмици с качествата на играчите, да определни от какво има нужда.
Взехме двама без треньора, надявам се от сега нататък играчите да идват със съгласието на треньора.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2014 11:34

blue avalanche написа:Като ти чете постовете,човек ще рече че при вас са Роналдо,Меси ,Ибрахимович и Силва.Ама не оня смешник Тони,ами един друг-Тиаго...
Гледай си смешното отборче с Т.Янчевци(не съм чул да се е отказал),Галчевци,Василевци,Карачанаковци и сие...
Недей да ревункаш над чужд гроб...

Eminem написа:Ти сериозен ли си ? На какво основание трябва да са ни големи очакванията ? На основание, че няма нито един лев в касата за трансфери ? Че взимаме свободни агенти ? Че сглобяваме нов отбор ? Че ще разчитаме на юноши ? Че имаме нов треньор, който никога не е бил в България и тепърва трябва да се приспособява ? Или пък управленската криза води до титли ?
Гледайте реално на нещата, защото вие ще сте първите, които ще освиркват треньора след втората загуба.

До blue avalanche
Аз бих допълнил колегата ти,като ти предложа да научиш друг лаф,този вече се изтърка!
Интересно какво очакваш от новия сезон,който се оказва да бъде същия като при нас преди една година??! :shock: ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 07 юни 2014 12:19

Автобиографията му е впечатляваща... направо да се чудиш къде се е крил толкова време!
Досега с почти всички нови треньори имахме големи очаквания, а помним какво се получи... та, с този нямам големи очаквания, пък дано да ме опровергае.
...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 07 юни 2014 13:08

Добър,лош - треньорът е избран. Нашата работа е да подкрепим него и Гонзо. Стига вече мрънкане. В ужасна криза сме,няма причини някой да очаква нещо от новия сезон. Този сезон трябва да е основата на възраждането на Левски. Смятам че лека-полека това ще стане. С назначаването на 2мата испански треньори,с разкарването на измислени звезди,като Бру,Бастош и т.н.,с връщането на Гонзо и Борето. Дано се започне сериозна (истински сериозна) работа в школата. Дано следващите излезнали от нея не са 50 кила с мокри дрехи. Ето,Вутов за тия месеци в Удинезе е качил 6 килограма само с правилно хранене и тренировки!!!! Тук трябва да се работи много. Не виждам с какво Кристовао Рамос е по-добър от Мисяк,например. Да не говорим,че взимаше 3-4 пъти повече. Трябва да дадем година на Гонзо и Мурсия и тогава да съдим стават или не.
110 години любов!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юни 2014 13:38

CSKA 78 написа:
blue avalanche написа:Като ти чете постовете,човек ще рече че при вас са Роналдо,Меси ,Ибрахимович и Силва.Ама не оня смешник Тони,ами един друг-Тиаго...
Гледай си смешното отборче с Т.Янчевци(не съм чул да се е отказал),Галчевци,Василевци,Карачанаковци и сие...
Недей да ревункаш над чужд гроб...

Eminem написа:Ти сериозен ли си ? На какво основание трябва да са ни големи очакванията ? На основание, че няма нито един лев в касата за трансфери ? Че взимаме свободни агенти ? Че сглобяваме нов отбор ? Че ще разчитаме на юноши ? Че имаме нов треньор, който никога не е бил в България и тепърва трябва да се приспособява ? Или пък управленската криза води до титли ?

До blue avalanche
Аз бих допълнил колегата ти,като ти предложа да научиш друг лаф,този вече се изтърка!
Интересно какво очакваш от новия сезон,който се оказва да бъде същия като при нас преди една година??! :shock: ;)

Какво очаквам от сезона си е моя работа.Ти да не си форумния изповедник...Или си форумния гадател и отсега знаеш кой отбор за какво щял да се бори.Тц,тц,тц...

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 07 юни 2014 14:07

Трудно ми е да разбера ръководството, защо не търси такъв треньор, който е доказал че може. Новия ни треньор трудно изкарва по една година в отборите, които е тренирал (с изключение на дублиращите). Този човек няма никакви успехи за съжаление. Това лесно може се провери в Уикипедия на испански. За по-подробна информация и мачовете му за последните 15-на години ще намерите тук: http://www.bdfutbol.com/en/p/l7374.html

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 07 юни 2014 14:28

makedonski написа:Трудно ми е да разбера ръководството, защо не търси такъв треньор, който е доказал че може. Новия ни треньор трудно изкарва по една година в отборите, които е тренирал (с изключение на дублиращите). Този човек няма никакви успехи за съжаление. Това лесно може се провери в Уикипедия на испански. За по-подробна информация и мачовете му за последните 15-на години ще намерите тук: http://www.bdfutbol.com/en/p/l7374.html

Това са ти условията за треньор - Условия за треньор на Левски:
1. Да е печелил първенство най-малко с два различни клуба.
2. Да е влизал редовно в групите от турнирите на УЕФА.
3. Да се е задържал във всеки от предишните си отбори не по-малко от две години.

Я кажи кой е според теб този треньор,който ще дойде в Левски в този момент?
110 години любов!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 юни 2014 15:06

groti написа:
makedonski написа:Трудно ми е да разбера ръководството, защо не търси такъв треньор, който е доказал че може. Новия ни треньор трудно изкарва по една година в отборите, които е тренирал (с изключение на дублиращите). Този човек няма никакви успехи за съжаление. Това лесно може се провери в Уикипедия на испански. За по-подробна информация и мачовете му за последните 15-на години ще намерите тук: http://www.bdfutbol.com/en/p/l7374.html

Това са ти условията за треньор - Условия за треньор на Левски:
1. Да е печелил първенство най-малко с два различни клуба.
2. Да е влизал редовно в групите от турнирите на УЕФА.
3. Да се е задържал във всеки от предишните си отбори не по-малко от две години.

Я кажи кой е според теб този треньор,който ще дойде в Левски в този момент?

Е, как...Избиват се да дойдат в Левски. Още от входа на София има опашка от такива треньори.
И другото, което е. Кое първенство да е спечелил ? Защото мен не ме грее ако е спечелил македонското първенство например, пък ако иска и с 300 отбора да го е спечелил.
По втора точка, наистина е много чудно кой ще е този дето ще се излъже да дойде тук.

Върни се в “Левски”