Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот Middlesbrough » 21 май 2014 14:37

ralka_levskarka написа:Ми.. честит да ни е. Нямам какво друго да кажа, без пари толкова, не чакайте звезди.

Да ама Балтанов :С
Дано вземем Диего от Локото поне :roll:

Офтопик:

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 21 май 2014 15:25

Middlesbrough написа:
ralka_levskarka написа:Ми.. честит да ни е. Нямам какво друго да кажа, без пари толкова, не чакайте звезди.

В Пловдив се носят слухове, че Мъри го е навил да премине в Ботев.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 май 2014 15:38

amstel_beer написа:
Middlesbrough написа:

В Пловдив се носят слухове, че Мъри го е навил да премине в Ботев.

Офтопик:
Трудна работа. Не знам колко от вас се сещат, но преди години имаше един десен бек играл в Локомотив ПД и преминал в Ботев в последвалата трансферна пауза, мисля че се казваше Георги Мечечиев. Та жълтите диваци го бяха сгащили някъде, него и семейството му, и след заплахи и клетви човекът избяга да играе в Монтана :roll:
Офтопик:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 май 2014 15:46

Middlesbrough написа:Балтанов :С

По-зле от ПеУето няма да е...Колкото и да е смотан...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 май 2014 15:48

след шоуто което ни предстои на 23.05 срещу 24.05. всички ние трябва да слезим на земята.
Ясно е за всички ни че много трудно ще се прави отбор.Почти всички ще бъдат свободни агенти и от тях трябва да се направи отбор.
Много трудно ще се навие някой добър чужденец да дойде при нас, за това стигаме до здрави и мъжки БГ-момчета-веднага ви давам пример с
Пламен Крумов-такъв е Лъчо Балтанов.Според мен един гръбнак в този отбор от много Българи с двама или трима чужденци ще е чудесно.
Блажевич,Божинов,Крумов,Белаид,Балтанов + двамата близнаци и Стивън Петков ще е добро начало колкото и налудничаво да звучи,но
веднъж завинаги трябва да разберем,че това са ни финансовите възможности.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 май 2014 15:50

zlatan написа:след шоуто което ни предстои на 23.05 срещу 24.05. всички ние трябва да слезим на земята.
Ясно е за всички ни че много трудно ще се прави отбор.Почти всички ще бъдат свободни агенти и от тях трябва да се направи отбор.
Много трудно ще се навие някой добър чужденец да дойде при нас, за това стигаме до здрави и мъжки БГ-момчета-веднага ви давам пример с
Пламен Крумов-такъв е Лъчо Балтанов.Според мен един гръбнак в този отбор от много Българи с двама или трима чужденци ще е чудесно.
Блажевич,Божинов,Крумов,Белаид,Балтанов + двамата близнаци и Стивън Петков ще е добро начало колкото и налудничаво да звучи,но
веднъж завинаги трябва да разберем,че това са ни финансовите възможности.

Да си върнем тогава Ил.Йорданов.В сравнение с Мисяк и Ст.Петков,Йорданов е направо Уолкът!!!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2014 16:08

На среща с директора бяха привикани нападателят Димитър Макриев, защитниците Пламен Димов и Рикардо Нунеш, научи Livesport.bg. Тримата почти сигурно от следващия сезон няма да продължат кариерата си в Левски.

Договорът на "Макето" с Левски изтича и няма да му бъде предложен нов. В края на сезона той беше дълбока резерва на нападателното дуо Валери Божинов - Цветан Генков. За Макриев съвсем няма да остане място в състава при очертаващото се привличане на Валери Домовчийски и оставането на Божинов.

При Нунеш и Димов ситуацията е малко по-особена. Португалският ляв бранител пристигна при „сините“ през зимата и подписа до лятото на 2015 година. Димов пък бе привлечен от Илиян Илиев през по-предната зимна пауза с договор за цели 4,5 години.

Все пак се очаква контрактите на играчите да не са проблем и те, подобно на Ларсен Туре и Рафаел Бастос, да скъсат с Левски по взаимно желание.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 21 май 2014 17:12

Тоя пък Домовчийски за какво ни е :shock: :shock: :shock: ???

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 21 май 2014 19:29

Jürgen написа:Тоя пък Домовчийски за какво ни е :shock: :shock: :shock: ???

"Тоя пък Домовчийски" ни вкара гол и вкара гол на Горолудец...
Все ще е по-добър от Макриев, а вероятно и от Генков.
Поне е по-подвижен и от двамата взети заедно!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 21 май 2014 20:06

Betchualeng Arnaikem написа:
tonito написа:Защо не го натиснаха да подпише поне за 6 месеца та да вземат някой лев за него.

Мен ако шефа ми ме натисне да подпиша нов договор с него.. тия 6 месеца ще ги проспя за да се научи, че никой не е ДЛЪЖЕН да работи на място, което иска да напусне.

Гаджев проспа повече без шефът му да го натиска за нов договор.
Засега в селекцията не се случва нищо особено. Георги Иванов е директор. Треньор няма. Освободихме няколко футболисти. Заслужено. Вероятно ще бъдат освободени още. На тяхно място? Засега свободни агенти, които не могат да си намерят отбор. Повечето бивши футболисти на "Левски". Някои от тях не впечатлили никъде никого с нищо. Божинов може и да остане. Защото засега не може да си намери отбор. Ако си намери ...
Познато. какво да очакваме през сезон 2014-2015?

Върни се в “Левски”