Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 12:44

mistreated написа:
makedonski написа:
mistreated написа:Те много преговаряха, ама в крайна сметка отказаха... Визитката на Йоканович е добра за нашите стандарти, друг е въпросът колко пари ще поиска. Защото Антич май е искал 1.2 млн еврака... Тоя и наполовина да иска пак са :shock: :shock: :shock:

Наполовина ако иска можем да ги платим със сегашния бюджет. Трябва само да освободим трима-четирима играчи със заплати между 12-15 хил. евро месечно и ще изпълним желанието на треньора.

То е така по принцип, ама дали тия играчи ще искат да напуснат? И с кого точно ще играете, като ги освободите?

Честно да ти кажа не съм много за юношите, защото и те са въздух под налягане, обаче като гледам какви ТОТАЛНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ имаме в отбора, по-добре да се махат и наистина да се рискува с млади момчета.
Само Левски!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 юли 2013 12:58

siniq_fen написа:Честно да ти кажа не съм много за юношите, защото и те са въздух под налягане, обаче като гледам какви ТОТАЛНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ имаме в отбора, по-добре да се махат и наистина да се рискува с млади момчета.

Няма спор, че си прав. То за всички отбори се отнася. Но това автоматично би означавало директен отказ от шампионската титла навръх 100-годишнината ви. Едва ли искате точно това... Миналата година Литекс показаха, че колкото и да са добри юношите, само с тях не става. Просто не са постоянни. А аз даже не мисля, че юношите на Левски се приближават до това, което показаха тези на Литекс в първенството.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 13:02

mistreated написа:
siniq_fen написа:Честно да ти кажа не съм много за юношите, защото и те са въздух под налягане, обаче като гледам какви ТОТАЛНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ имаме в отбора, по-добре да се махат и наистина да се рискува с млади момчета.

Няма спор, че си прав. То за всички отбори се отнася. Но това автоматично би означавало директен отказ от шампионската титла навръх 100-годишнината ви. Едва ли искате точно това... Миналата година Литекс показаха, че колкото и да са добри юношите, само с тях не става. Просто не са постоянни. А аз даже не мисля, че юношите на Левски се приближават до това, което показаха тези на Литекс в първенството.

И аз не го мисля. Категорично тези на Литекс са по-кадърни, поне що се отнася до това, което съм гледал на нашите. Колкото до титлата, признавам, миналия сезон много исках да вземем поне един трофей, може би защото забравихме какво е, обаче сега съм толкова разочарован след този потресаващ мега провал, че въобще няма да се впечатля дори да я спечелим. Именно затова искам да се махнат тия скъпоплатени бездарници и да се почва едва ли не от нулата. Факт е, че едва ли са много левкарите като мен, които ще останат безразлични към титлата и то точно сега, но поне това е моето желание.
Само Левски!

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 15 юли 2013 13:15

siniq_fen написа:
mistreated написа:
makedonski написа:
mistreated написа:Те много преговаряха, ама в крайна сметка отказаха... Визитката на Йоканович е добра за нашите стандарти, друг е въпросът колко пари ще поиска. Защото Антич май е искал 1.2 млн еврака... Тоя и наполовина да иска пак са :shock: :shock: :shock:

Наполовина ако иска можем да ги платим със сегашния бюджет. Трябва само да освободим трима-четирима играчи със заплати между 12-15 хил. евро месечно и ще изпълним желанието на треньора.

То е така по принцип, ама дали тия играчи ще искат да напуснат? И с кого точно ще играете, като ги освободите?

Честно да ти кажа не съм много за юношите, защото и те са въздух под налягане, обаче като гледам какви ТОТАЛНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ имаме в отбора, по-добре да се махат и наистина да се рискува с млади момчета.

Желанието компенсира липсата на някои качества. Това, което едни сини юноши имат със сигурност е изгарящо желание.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 13:19

makedonski написа:
siniq_fen написа:
mistreated написа:
makedonski написа:

Желанието компенсира липсата на някои качества. Това, което едни сини юноши имат със сигурност е изгарящо желание.

Несъмнено, и освен това ще се повторя - има тотални недоразумения в състава.
Само Левски!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 юли 2013 13:20

makedonski написа:Желанието компенсира липсата на някои качества. Това, което едни сини юноши имат със сигурност е изгарящо желание.

Компенсира ги в един, два, най-много три мача. В едно толкова дълго първенство е абсурдно да разчиташ само на "желание".
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 15 юли 2013 14:24

mistreated написа:
makedonski написа:Желанието компенсира липсата на някои качества. Това, което едни сини юноши имат със сигурност е изгарящо желание.

Компенсира ги в един, два, най-много три мача. В едно толкова дълго първенство е абсурдно да разчиташ само на "желание".

Правилно и поради тази причина състава няма да е съставен само от юноши ;)

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 15 юли 2013 15:09

Утре пристига първият централен защитник. ;)
...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 юли 2013 15:10

Foreigner написа:Утре пристига първият централен защитник. ;)

:?:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 юли 2013 15:20

ralka_levskarka написа:
Foreigner написа:Утре пристига първият централен защитник. ;)

:?:

Предраг Пажин :)
110 години любов!

Върни се в “Левски”