Един съвет към господата , които са тръгнали да си го изкарват на футболистите "
много ви се моля , ако ритате или шамарите някой , направете го с тоньо - шибания гнусен и мазен локомотивец , щото този е причината .
ПП: И мен да ме накарат да избягам 100 м под 8-9 секунди , няма да мога . същата работа е и с футбалярите докарани от тоньо и доньо
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Съгласен съм и аз! Скаутското звено беше абсолютен провал! Некадърното управление на школата също е основен проблем!
За да е силен Левски, трябва да има поне половин отбор от Левскари.
За да е силен Левски, трябва да има поне половин отбор от Левскари.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Някак си оставам бесен от факта , че мършата тоньо е на път да остане безнаказан след цялата тая простотия която сътвори .
ПП: Силно се съмнявам , че тоя бастун ще изгради сектор -А Предлагам даже : ако докрая на сезона (както е обещано) тоя не го е построил , да се организираме и да направим от заведението му същото , каквото той направи със сектора .
ПП: Силно се съмнявам , че тоя бастун ще изгради сектор -А Предлагам даже : ако докрая на сезона (както е обещано) тоя не го е построил , да се организираме и да направим от заведението му същото , каквото той направи със сектора .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
Аз очаквам да се направи сектора, не мисля, че там е проблема сега. Големият въпрос е Газпром, за да се изградят и другите сектори. 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Влади Гаджев, с всичките му кусури, поне има талант. На някои от сегашния ни отбор не бих им дала крушката да ми сменят, че ще изтръгнат цялата лампа от некадърност.
А Тоньо една коса не може да поддържа, пък вие искате стадион да строи.
А Тоньо една коса не може да поддържа, пък вие искате стадион да строи.

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Сираков: Не сме канили Янкович, че да ни отказва !!! Айде бе,май вече никой не иска в Левски.Сираков се дискредетира още в първият си месец,като няма пари,няма далавера,няма и Левски...за съжаление 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- makedonski
- Контакти:
Нали Сираков е много активен във Фейсбук. Всеки, който иска казахстанския провал да е последен, нека му пусне на стената или като съобщение следното:
Условия за треньор на Левски:
1. Да е печелил първенство най-малко с два различни клуба
2. Да е влизал редовно в групите от турнирите на УЕФА
3. Да се е задържал във всеки от предишните си отбори не по-малко от две години.
Условия за треньор на Левски:
1. Да е печелил първенство най-малко с два различни клуба
2. Да е влизал редовно в групите от турнирите на УЕФА
3. Да се е задържал във всеки от предишните си отбори не по-малко от две години.
Re: Долу ръцете от Владо!
metodito написа:14!
14 топки отне Владо в Сараево! Тея си бяха казали: "Излизаме и ги изяждаме". И така и стана. Но покрай срама от загубата на никой не му направи впечатление Владо. Ма защо ли?!
Едно 50-60% от хората тук плюят по Владо по инерция. Я сега, всички да плюем, нали да сме стадо. Б@хти...
Единствено в последните страници ми направи впечатление едно мнение, с което съм съгласен и беше нещо в стил, че "плюем по Владо понеже може много, а показва малко". ОК, тук мога да се съглася, но защо е така?
Имаше ли си ясна идея Илиан как да се справи с отбора? Имаше ли грам мозък да не сменя всеки мач защитата и да мести футболистите по терена като шашки по шахматна дъска? Митов...та той му е бил помощник. И за разлика от случаите, в които помощниците са по-качествени, то тук случаят е в общия кюп, в който помощниците си остават помощници.
Имаше ли на идея какво да прави "Мозъкопръскачката". Ми той играеше без нападател, пича. Добре, че в Карпати се усетиха...
Може би единствено Гонзо знаеше, че Владо е лидерът на този отбор. Но и до Владо присъстваше Грийн.
Ами Кратко?
Говорейки за сръбското чудо, помните ли мача за Суперкупата? Безсмислен мач, в който можеше да свърши кариерата на Владо. Колко се лекува Владо? Стисна зъби и се върна. В колко мача ни измъква?
Ами отнемането на капитанската лента? Това беше шамар за Владо!
Такива като Владо много не ги забелязват, но в много други държави ги ценят.
Два примера - Амброзини и Евер Банега. Масимо е великан. Бе, ако гледаш атаката, както повечето правят, няма да го видиш, но всяка топка стигнала до атаката е почнала от него. А представете си сега, как Анчелоти бе тръгнал да разменя Масимо и Пирло. Е, да, точно така - щеше да се провали вероятно, просто не му е това мястото.
За Банега няма какво да коментирам предвид това колко години е един от най-добрите във Валенсия.
Илиан си нарочи Владо. На всеки е ясно защо. Той беше човек на Гонзо.
Наско.
Защо навремето натири Кривия, Гонзо, Илиян Стоянов, Иванков, Топчо, а сега и Владо?
Не знаете ли? Да бе, да. Айде, няма нужда да не знаете. Те бяха лидери с топки, но и рогати, като самия Наско. А такива не можеш и копче да им кажеш, ако решат, че не ги кефиш и оставаш на улицата. Ако те нападне глутница се целиш във водача, не в палето.
Както и да е. Моя съвет е поне от кумова срама не плюйте по Гаджев!
И още нещо - чисто спортно - нито Димов, нито Пелето, нито Старокин могат да измъкнат топка без картон.
Димов - в тактическо отношение е улигофрен. Защо бе, пич? Повече от 10 метра бягаш след него. Началото на мача е. Водят ни с едно на нула. Бе не го спъвай, бе! Да вкара. Не!
Старокин - топка минава, футболист - не. И двамата с Пелето като са в игра, почваме с минус двама футболисти.
Защо Владо не бе на терена в Павлодар. Мога да спекулирам доволно много, ама айде нема нужда, че сираковистите ще ме лепнат веднага.
Различаваше ми се мнението от мнозинството тук за Мариян, различаваше се и за Дарко. Казах, че Иво Тонев ще натвори много повече глупости от Гонзо - всички се смяха.
Айде смейте сега с Бру - един негов пас от първия мач с казахите не беше за смях, ми за плач.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=erHqlTfE-fI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eFMDUDyO33s[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i8LrGMaJEzQ[/youtube]
"Давай бе, боклук" - тази реплика в третия клип казва много за една немалка част от българския, не само за синия фен. Истината е жалка, но страшна!!!
За съжаление, никой не е направил клипче с открадваните от Владо топки, иначе само него щях да пусна, защото това умение е важно, а не головете.Много хора реват за юноши да играят,а забравят че Гаджев и Йовов са именно такова, но въпреки това са едни от най-критикуваните и оплюти от феновете. С това не искам да кажа, че това е незаслужено, а че няма кой знае какво значени дали си юноша на Левски или не за да играеш със сърце и душа за отбора.
Когато си бил още като малък в един клуб, който има амбиции за нещо повече от живуркане в таблицата, ти се научаваш на някакви неща. Примери са именно Йовов, Боримиров, Иванков...Владо.
Изпуснал си гола срещу Търнава
Let's go CHELSEA Let's GO
Според балоните Славиша Йоканович вече е в София и преговаря с Левски. Ако това е истина съм много доволен от избора
110 години любов!
-
groti написа:Според балоните Славиша Йоканович вече е в София и преговаря с Левски. Ако това е истина съм много доволен от избора
Поредното сръбско мекере.