Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Така се "прославя" клуб и родина!

Мнениеот Rivaldo10 » 18 ное 2013 07:45

Чак сега ли разбрахте за тази дузпа? Много ви закъснява информацията...
Има си тема за бивши играчи на Левски! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот tevez » 02 дек 2013 12:03

Бившият наставник на Левски Илиан Илиев заяви, че е обиден и повече никога няма да стъпи на "Герена". "Никога повече няма да бъда треньор на Левски. Това е едно от малкото неща, за кои­то можете да сте по­вече от сигурни. Не съм си оправил от­ношенията със Стани­мир Стоилов. Няма да забравя това, което той каза по време на престоя ми на "Герена" - че първо трябвало в Левски да си оправим иг­рата, а едва след това да говорим за спечелване на някакви точки. Оби­ден съм, че още в само­то начало на престоя си като треньор на Левски Николай Митов с лека ръка се отрече от абсо­лютно всичко, което сме работили и мислили заедно. Не смятам, че това му прави чест. Част от феновете позволяват да бъдат настройвани. Така бе­ше и при престоя на Йоканович, така беше и при мен. Някои от тях не са били родени, когато съм вкарвал голове на ЦСКА, но въп­реки това смееха да ми държат тон и сметка за случващото се. Казваха ми, че те би­ли Левски, а аз съм ни­кой. Немислимо е това. Още от първия си ден на "Герена" бях прину­ден да се чувствам не­желан. Просто не бях попаднал там, където трябваше", заяви Илиев пред Канал 3.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=460740

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 дек 2013 14:47

Бившият треньор на Левски Николай Митов е новият треньор на Монтана. Митов подписа до края на сезона, а клубът може едностранно да продължи контракта му за още един сезон.

Целта пред новия наставник е класиране в топ 2 на "Б" група, което означава влизане в "А" група. Кметът на Монтана Златко Живков обяви защо са се спрели на този вариант. "Избрах Митов, сред още няколко кандидатури, защото е амбициран да работи. Вярвам, че с неговото назначение целта пред Монтана ще си остане завръщане в "А" група. Не е коректно да обявявам имената на останалите кандидати, надявам се отборът под ръководството на Николай Митов да тръгна нагоре“, сподели градоначалникът.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Така се "прославя" клуб и родина!

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 дек 2013 18:13

russia написа:Видео: http://sporta.bg/?load=Football::Articl ... id=1072514

Бившият футболист на Левски Милан Коприваров отдавна тъне в неизвестност, подвизавайки се по долните дивизии на Австрия. Това обаче се промени сякаш за ден, а един от героите на "синята приказка" се превърна в интернет сензация.
Причина за това стана мачът на неговия АТСВ Щадл-Пура с Алтхейм, който отборът на Коприваров спечели с убедителното 5:1.
Превъзходството на Щадл-Пура бе толкова очевидно, че домакините дори можеха да си позволят известна заигравка със своя противник.
Именно нещо такова се получи в момент, когато отборът на Коприваров получи правото да изпълни дузпа. Зад топката застана именно българският футболист, който обаче имаше повече от нестандартна идея за изпълнението й.
Бившият ас на Левски и негов съотборник опитаха да повторят изпълнение, което звездите на Арсенал Тиери Анри и Робер Пирес осъществиха преди години. Те обаче повториха и крайния резултат, защото както тогава, така и сега всичко се обърка.
Опитът на Коприваров и неговият съотборник се оказа същинско бедствие, а изпълнението им дори бе определено като "една от най-лошите дузпи в историята".

:lol: :lol: :lol: Копи, Копиии, лош "Копи-пейстър"! :lol: :lol: :lol:

Аз ако съм треньор после има да тренира с юношите и то биене на дузпи до откат.. това е мега несериозно някак си!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 дек 2013 18:15

tevez написа:Бившият треньор на Левски Николай Митов е новият треньор на Монтана. Митов подписа до края на сезона, а клубът може едностранно да продължи контракта му за още един сезон.

Целта пред новия наставник е класиране в топ 2 на "Б" група, което означава влизане в "А" група. Кметът на Монтана Златко Живков обяви защо са се спрели на този вариант. "Избрах Митов, сред още няколко кандидатури, защото е амбициран да работи. Вярвам, че с неговото назначение целта пред Монтана ще си остане завръщане в "А" група. Не е коректно да обявявам имената на останалите кандидати, надявам се отборът под ръководството на Николай Митов да тръгна нагоре“, сподели градоначалникът.

Са остава и тоя като Гонзо после да ни тормози, щото "бил некадърен" и Борат може да си захапе мустака злобно и да се задави с него!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 дек 2013 16:18

Синият юноша Исмаил Иса завърши участието си в ЛЕ тази година с три попадения, колкото имат футболисти, като Солдадо (Тотнъм), Матос (Фиорентина), Коноплянка и др. По този показател Иса задмина Гамейро, Гомис, Хусев и Рязантцев. Иса вкара и на Уайт Харт Лейн.

24 годишният футболист вече има 10 гола през този сезон (6 за първенство, един за суперкупата на страната и 3 за ЛЕ) за 26 изиграни мача. В сайта на Шериф обаче са убедени, че в ЛЕ е вкарал 4 гола... :?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 яну 2014 11:55

Едно дърто (от лятото на миналата година) интервю с Жо:

http://www.sports.ru/tribuna/blogs/foot ... 98468.html

Код: Избери всички

– Что представляет собой болгарский футбол? Он техничный, скоростной, силовой?

– В Болгарии очень быстрый футбол. Это особенно сильно ощущалось, когда я только приехал из Бразилии. В Болгарии много техничных игроков, футбол достаточно атакующий. В целом болгарский футбол если и не на очень высоком, то точно на хорошем уровне.

У Жоаозиньо звонит телефон. Он просит на время выключить диктофон и начинает говорить не на португальском, а на каком-то незнакомом  языке. Первая мысль, что это болгарский, который он успел выучить за годы в «Левски».

– С кем это вы сейчас разговаривали по-болгарски?

– Со своей девушкой. Она болгарка. Вы не знали?

– Нет.

– Болгарский я хорошо выучил в период игры за «Левски». Как видите, забыть мне его не дают, с девушкой говорю на нем. Кстати, с русским у меня тоже есть успехи. Я очень многое понимаю. Даже вас понимаю, когда вы сейчас переговариваетесь на русском.

Видели мертвого мужчину, который лежит в капсуле? (за Червения площад го питат)

– Нет. Что это за мужчина? Почему он не на кладбище?

– Это Владимир Ильич Ленин – советский политический деятель. Его тело хранится в Мавзолее много десятков лет.

– Вот это да! И он сохранился? В следующий раз, когда буду гулять по Москве, сразу пойду смотреть на этого Ленина!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 яну 2014 18:27

Бившият футболист на Левски Шакиб Бензукан е на път да се завърне в българското първенство, научи ***.eu от свой източник.

Мароканският бранител ще кара пробен период в Черноморец и ако Димитър Димитров-Херо го одобри, то той ще подпише договор с клуба.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 яну 2014 20:05

tevez написа:
Бившият футболист на Левски Шакиб Бензукан е на път да се завърне в българското първенство, научи ***.eu от свой източник.

Мароканският бранител ще кара пробен период в Черноморец и ако Димитър Димитров-Херо го одобри, то той ще подпише договор с клуба.

Харесваше ми този пияндурник . Шапка му свалям как палеше колата и с мръсна газ отпрашваше към Пловдив за да се надруса и види с гаджето си в някаква пловдивска хаус дискотека .

Къде е поритвал до сега ?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 яну 2014 21:44

В мароканския Найт Флайт

Върни се в “Левски”