Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

santi_santi
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santi_santi » 13 юни 2011 17:10

Rivaldo10 написа:Както е тръгнало ще продадем едно 30% поне от ядрото на отбора, после пак ще градим отбор, пак нещо няма да ни достига. Така не само, че скоро няма да прескочим групите на ЛЕ, а може дори и да не влезем в тях!

Е не избързвай толкова със заключенията.Да изчакаме да видим каква ще е окончателната селекция,и едва тогава може да си правим изводи какво ни предстои и какво може да се постигне през сезона!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2011 17:13

Middlesbrough написа:Тасевски е добър футболист бе класа си е един от малкото в България които могат да спират и подават топката :mrgreen: но не се съмнявам че Иван Цветков ще го замести подобаващо : ) 8-)

Специално откъм вкарване на голове Цветков е поне 3 пъти по-добър от Тасевски!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 13 юни 2011 17:18

santi_santi написа:
Е не избързвай толкова със заключенията.Да изчакаме да видим каква ще е окончателната селекция,и едва тогава може да си правим изводи какво ни предстои и какво може да се постигне през сезона!

Жо, Минев, сега Гаррата и Тасевски, дано не прибавяме повече имена към списъка, че ще стане хептен зле. Доста продажби, а предвид факта, че през последните години пазаруваме без пари, трудно ми е да повярвам, че ще се намерят адекватни заместници още този сезон. И ти си прав, че не трябва да се правят крайни изводи, като започне сезона ще стане ясно какво ни очаква. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 юни 2011 17:59

santi_santi написа:На мен пък ми се струва,че тази година ще сменим схемата на игра и ще играем с двама нападатели Цветков и заместникът на Гарата + Иса резерва,като единият ще бъде изтеглен зад другият.Но времето ще покаже

Това мисля,че не трябва да се случва,схемата е отлична.Трябва само да се прави внимателна селекция,която трябва да е съобразена с нея,а не схемата да зависи от играчите

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 юни 2011 18:03

santi_santi написа:На мен пък ми се струва,че тази година ще сменим схемата на игра и ще играем с двама нападатели Цветков и заместникът на Гарата + Иса резерва,като единият ще бъде изтеглен зад другият.Но времето ще покаже

Гонзо каза,че Цветков идва на мястото на Тасевски.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 13 юни 2011 18:19

milen.hristov написа:

Това мисля,че не трябва да се случва,схемата е отлична.Трябва само да се прави внимателна селекция,която трябва да е съобразена с нея,а не схемата да зависи от играчите

:shock: :o :shock: :o :o :shock:
Значи не схемата да зависи от играчите,с които разполагаме,а играчите да зависят от нея .....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 юни 2011 18:58

tatusindo написа:
milen.hristov написа:

Значи не схемата да зависи от играчите,с които разполагаме,а играчите да зависят от нея .....

Това зависи от треньорските виждания. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2011 20:25

"Отборът на Левски се събира за първа тренировка в петък преди обяд на стадион „Георги Аспарухов”, научи Дарик радио.
За 10:00 часа е предвидена пресконференция, на която ще бъдат представени новите футболисти на Левски. Тогава ще бъде представено и новото пресаташе на „сините” Кирил Лулев.
Половин час по-късно ще се състои и тренировка на отбора, която ще бъде водена от новия спортно-технически щаб начело с главния мениджър Георги Иванов. Тони Здравков се завръща в отбора и ще участва в заниманието."

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 юни 2011 22:24

tatusindo написа:
milen.hristov написа:

Да,и точно Барса са пример за това,как играчите се сменят,но схемата и стила на игра си остават същите

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 13 юни 2011 22:41

Говориш глупости .... Стила и начина на игра да, но схемата.... Допреди 2 сезона Ето'о беше шиша в нападение,последните два сезона няма такъв таран, Меси го играе фалшивата 9-ка и това е .... Не може ти да нямаш крила в отбора,но да продължаваш да мъчиш отбора с тая схема....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Левски”