Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот makedonski » 12 юли 2013 16:11

С махането на Митов само часове след мача, Батков се опитва да омилостиви хилядите фенове, които ще искат да го линчуват утре на летището. Сменят Митов за да сложат друг като него. Миналата година беше така, преди две години беше така, и така много години подред. Дойде време Батков да си плати.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 12 юли 2013 17:17

Колко още срам ще берем? Колко още ще търпим тия смехотворни и едновременно трагични игри в Европа и у нас ? Всяка година едно и също - обещания за титла и купа и пробив в Европа ... Отпадаме в първи кръг на ЛЕ, сменяме тренера( с още по-трагичен)!Загърбва се досегашната селекция,махат се двама - трима, зимата пак се купуват поредните бездарници ... В края на сезона пак се чисти плявата дет се е взела през сезона и така един омагьосан кръг ... Еми писна ми. Да ги гонят всички чужденци(айде само Гари да остават) и да си цъкаме с българи и предимно юношите ... Докога ще ги чакаме Попадийн,Вутов,Цонев ... Дори и да не бием всеки мач с тях на мен ще ми е двеста пъти по-добре отколкото докато гледам тея безволеви,бездушни дошли за пари наемници.
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 юли 2013 19:04

Още с идването си на "Герена" Сираков даде началото на чистката, махайки Рене Михелич, Роман Прохазка, Ромен Ели, Йордан Милиев и Милен Василев. Също така беше разкаран и трениралият дълго време с отбора Атанас Курдов, който обаче така и не си заслужи договор. Очевидно Сираков изобщо не търпи тези, които се скатават в тренировките и мислят повече за нощен живот. Сега началникът е сложил на дръвника нападателите Базил Де Карвальо и Жоао Силва. Източниците на БЛИЦ коментираха, че тъмнокожият голмайстор вече е изиграл последния си мач за "сините" и много скоро ще бъде разкаран. Ръководството на "Левски" ще пробва да го продаде, като дори на "Герена" са склонни да го пуснат срещу минимална сума.

Сираков смятал, че Де Карвальо вече е изчерпан за "Левски" и с нищо не може да помогне на отбора в гоненето на шампионска титла и Купа на България в сезона, в който клубът чества своята 100-годишнина.

Началникът също така бил убеден, че и Владимир Гаджев вече играе без желание за родния си отбор и е крайно време да продължи кариерата си зад граница. Клубното ръководство вече натиска халфа да приеме някоя от отправените му оферти и по този начин в касата да постъпят някакви пари. Сираков умува също така дали да не разкара и някой измежду Пламен Димов, Димитър Везалов и Орлин Старокин, които определял като ментета.

След като "сините" се разделят с поне двама-трима футболисти, ще се наложи на пожар да бъдат привличани още попълнения, освен взетите това лято Рамон Лопес, Кевин Бру и Цветан Генков.

БЛИЦ разбра, че "Левски" ще направи пореден опит да вземе национала Георги Терзиев от Черноморец, който би свършил работа в защита. Ще се търси и човек за халфовата линия, тъй като и Станислав Ангелов няма бъдеще на "Герена".
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 юли 2013 19:06

Слава Богу, Митов аут!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 юли 2013 19:06

tevez написа:Слава Богу, Митов аут!

To беше ясно. А сега - накъде :?
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 юли 2013 19:07

siniq_fen написа:
tevez написа:Слава Богу, Митов аут!

To беше ясно. А сега - накъде :?

Утре или в неделя ще разберем. Най-важното е, че и играчите ще усетят от гнева на Сираков, а не само Митов. Ще им се развали спокойствието.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 юли 2013 19:41

siniq_fen написа:А сега - накъде :?

Слуховете твърдят, че новият ни треньор ще е Александър Янкович.
Не съм търсил инфо, но мисля, че този е тренер на сръбските младежи в момента.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 юли 2013 19:48

THE G.A.M.E написа:
siniq_fen написа:А сега - накъде :?

Слуховете твърдят, че новият ни треньор ще е Александър Янкович.
Не съм търсил инфо, но мисля, че този е тренер на сръбските младежи в момента.

Сале Янкович: В добри отношения съм с Наско Сираков, но засега няма нищо

Спряганият за нов треньор на Левски Сале Янкович говори пред Гонг относно възможността да се завърне на „Герена“. Преди години той беше част от екипа на Славолюб Муслин, който спечели дубъл със „сините“.

„Не съм говорил с никой от Левски. Това не е първият път, в който се споменава моето име за треньор на Левски. През ноември 2011 година аз наистина говорих с Левски. Тогава не се стигна до договор, тъй като аз имах ангажимент с младежката селекция на Сърбия. Сега знам, че името ми отново се спряга за Левски, но не съм говорил с никой“, обясни сръбският специалист.

„В добри отношения съм с Наско Сираков, знаете че ние работихме с него преди години, когато успяхме да спечелим дубъл в България. Това стана през сезон 2002-2003 година. За Наско мисля само най-хубави неща, много е добре за Левски, че той отново се върна в клуба, но пак ще кажа, че не сме говорили“, добави Сале Янкович в интервюто си пред Гонг.

„Знам много добре, че когато си треньор, всичко е възможно. Не обичам да говоря за неща, за които не съм сигурен. Засега няма нищо, но ако има, ще разберете“, сподели сърбинът.

„В момента съм свободен агент. В един момент бях младежки селекционер на Сърбия и треньор на Цървена Звезда. Сега обаче нямам ангажимент нито с Футболния съюз на Сърбия, нито с Цървена Звезда. Свободен агент съм, така може да се каже“, отбеляза Янкович.

„Аз знам всичко за Левски. Аз от 2002 година съм голям левскар. Гледам мачовете по интернет, знам всичко, което се случи в края на миналия сезон. Гледах мачовете с Лудогорец и Славия, това са трудни моменти. Знам какво е положението в Левски, трудно е, но Левски е голям отбор и може да върви напред. Видях и вчера, че в 12-та минута отборът губеше с 0:2 и беше с червен картон. Това беше тежка загуба“, каза още Янкович пред Гонг.

„Поддържам контакт с Муслин и Ратко Достанич. Славолюб от три години е в Русия, а с Ратко скоро се видяхме, той е тук в Сърбия. Знаете, че беше за малко треньор на Левски, беше и в Звезда. Винаги се радвам, когато имам контакт с хората от Левски, но това не значи, че може да имам ангажимент с клуба. Както вече ви казах от 2002 година съм голям левскар. Тача Левски и гледам всички мачове, голям фен съм на отбора“, завърши спряганият за нов треньор на „сините“ Сале Янкович.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 юли 2013 19:48

догодина чакайте Левски в групите (или ЛЕ или ШЛ) , колкото и абсурдно да ви звучи в момента . квото съм казал е ставало , така че .......
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 юли 2013 19:50

zlobul написа:догодина чакайте Левски в групите (или ЛЕ или ШЛ) , колкото и абсурдно да ви звучи в момента . квото съм казал е ставало , така че .......

ПП: при Наско тия мърши пинто , старокин , рамос , силва и т.н , няма да виреят
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”