Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот siniq_fen » 12 юли 2013 09:34

mistreated написа:Няма да се плашите, след една седмица почва първенството, там ще мачкате.

Да, особено в първия кръг :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 юли 2013 09:38

siniq_fen написа:
mistreated написа:Няма да се плашите, след една седмица почва първенството, там ще мачкате.

Може пък да изненадате "правилния футбол" с "мачкането на Митов" :) Все пак сте Левски.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 юли 2013 09:39

Aко това се случи, за мен ще е по другите начини.
Само Левски!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 юли 2013 09:43

Не че това е проблемът, но понеже стана на въпрос. Той играе безобразно. Не само дузпи, но и никакви по-критични топки не спасява. И на гола нямаше никаква реакция, а някакво полягване, все пак ударът макар и в ъгъла не беше много силен, поне някакъв плонж, макар и леко закъснял можеше да опита. И не е само в този мач.
На мен не ми харесва как пази в последната година.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 юли 2013 09:45

drvasko98 написа:Не че това е проблемът, но понеже стана на въпрос. Той играе безобразно. Не само дузпи, но и никакви по-критични топки не спасява. И на гола нямаше никаква реакция, а някакво полягване, все пак ударът макар и в ъгъла не беше много силен, поне някакъв плонж, макар и леко закъснял можеше да опита. И не е само в този мач.

Съгласен съм. Освен това е доста несигурен на излизания.
Само Левски!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 юли 2013 09:48

siniq_fen написа:
drvasko98 написа:Не че това е проблемът, но понеже стана на въпрос. Той играе безобразно. Не само дузпи, но и никакви по-критични топки не спасява. И на гола нямаше никаква реакция, а някакво полягване, все пак ударът макар и в ъгъла не беше много силен, поне някакъв плонж, макар и леко закъснял можеше да опита. И не е само в този мач.

Съгласен съм. Освен това е доста несигурен на излизания.

Пламен ви е последния проблем. Неговата несигурност понякога идва от безобразната игра на защитниците. Как можете да го вините за неспасена дузпа или за гол, при който ТРИМА играчи на Иртиш бяха оставени абсолютно непокрити в нак. поле? Ударът с глава беше неспасяем, загледайте се къде пада топката.
Илиев почти сам ви закара до мач за титлата миналата година с невероятни спасявания срещу Миньор, Локо Сф, ЦСКА и Лудогорец.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 юли 2013 09:49

Е, няма никакъв спор, че е последният ни проблем.
Само Левски!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 юли 2013 09:58

Между другото от две години пиша едно и също. Че в Левски трябва да се дават ниски заплати и високи премии, обвъзрзани с конкретни цели. Който е съгласен на такива условия той да идва. Може да са 5 човека, но ще е ясно, че те са дошли, за да игарят, а не да вземат заплата.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 12 юли 2013 10:04

siniq_fen написа:

На мен пък ми е най- интересното сега как нашето ръководство ще продължава да си живее с илюзията, че трябва да се направи всичко възможно само и само да се спечели титлата за юбилея. И май само те ще са изненадани, когато след около година Левски може да няма шансове дори за евротурнирите като класиране. Ако си го караме по същия начин, нищо добро не ни чака дори тук в България.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 12 юли 2013 11:39

Забелязахте ли как Пламен Илиев при всяко съприкосновение се търкаляше по земята и чакаше да му свирят фаул и осъзнал, че не е в България се почесваше по главата.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Левски”