Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот koisa » 26 юни 2018 11:51

sinfen14 написа:Предварителния договор,няма силата нито ангажиментите на нормалния такъв.Предварителния е просто вид обещание,че футболиста Х ще отиде в отбор У.Този договор не обвързва нито една от двете страни с каквито и да е ангажименти. ;) Та...от тая гледна точна - това,че Прохазка е имал предварителен договор/договорка или както искаш го наречи,не означава,че той не е можел да проведе финална среща с ръководството на клуба и да изслуша финалното предложение.

Що за глупости ръсиш? Разликата между предварителен договор и устна договорка е от земята до небето. И тъй като тук се споменава предварителен договор коментирах точно това, а не устни договорки, за които едва ли ние знаем, че е имало на 100%.
При подписан предварителен договор Прохазка нямаше да има право да изслушва каквито и да било предложение по простата причина, че е задължен да подпише с Пилзен. Няма смисъл да се извъртат нещата в опит да се докаже, че видиш ли Прохазка е прецакал великото ни ръководството. Истината за мен е, че нито Роси, нито ръководството са искали чак толкова много Прохазка, което доведе до логичен завършек на нещата. Дали е било правилно или не това решение ще покаже времето, така или иначе вече всичко приключи и не виждам какво толкова трябва да го обсъждаме.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 юни 2018 11:53

modor написа:Къде е Вили? Нападател, защитник... Кога? Европа чука на вратата. Пак ни излъгаха :cry: Закривай!

Това е вървежно само в официалния форум. :oops: Там всеки втори го повтаря...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 юни 2018 11:56

koisa написа:
modor написа:Къде е Вили? Нападател, защитник... Кога? Европа чука на вратата. Пак ни излъгаха :cry: Закривай!

Това е вървежно само в официалния форум. :oops: Там всеки втори го повтаря...

Модора иронизира едни хора с това си изказване. Да не коментирам кои мисля, че са, за да не му слагам думи в устата.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 26 юни 2018 12:08

Абе, журналята няма ли да се откажат най-накрая да го продават Яблонски... :lol: Задължително е на седмица да има поне 1 статия, в която трябва да фигурира неговото име и трансфер. Какво са се запънали чак толкова, не знам, процент ли чакат от такъв трансфер, какво... :lol:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 юни 2018 12:15

Баси и тегавите 179 страници и всичко това защото не бихме Славия .

metodito VS Дъртата комунистическа отрепка и ево друзья 8-)

Колкото и да е странно ще пиша по темата :mrgreen:

Новото вратар , почва здраво да ми харесва и като гледам хич не е лош а и всява респект , хем на вратата , хем и към съотборниците си ... надявам се и към останалите отбори в кафевата лига .
Мариани , си е класа за БГ , дано адаптацията да мине бързо и да не научи скоро Студентски Град :mrgreen:
Ясно е какви играчи още ни трябват , а при юношките ... Бг Месито израства бързо ...

Къде е Вилииииии ??????
п.п.
Този го чакам като някаква месия ... ако искаме да сме отбор и да не ни фалират , ни трябва работеща школа !!!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 26 юни 2018 12:16

koisa написа:
sinfen14 написа:Предварителния договор,няма силата нито ангажиментите на нормалния такъв.Предварителния е просто вид обещание,че футболиста Х ще отиде в отбор У.Този договор не обвързва нито една от двете страни с каквито и да е ангажименти. ;) Та...от тая гледна точна - това,че Прохазка е имал предварителен договор/договорка или както искаш го наречи,не означава,че той не е можел да проведе финална среща с ръководството на клуба и да изслуша финалното предложение.

Що за глупости ръсиш? Разликата между предварителен договор и устна договорка е от земята до небето. И тъй като тук се споменава предварителен договор коментирах точно това, а не устни договорки, за които едва ли ние знаем, че е имало на 100%.
При подписан предварителен договор Прохазка нямаше да има право да изслушва каквито и да било предложение по простата причина, че е задължен да подпише с Пилзен. Няма смисъл да се извъртат нещата в опит да се докаже, че видиш ли Прохазка е прецакал великото ни ръководството. Истината за мен е, че нито Роси, нито ръководството са искали чак толкова много Прохазка, което доведе до логичен завършек на нещата. Дали е било правилно или не това решение ще покаже времето, така или иначе вече всичко приключи и не виждам какво толкова трябва да го обсъждаме.

Хайде престанете вече с Прохазка. Не тълкувайте материя, която не разбирате. Ето ви две мнения на преки учасатници в процеса които ще осветлят малко от малко ситуацията:
"Срещнахме се с Роман още през зимата, когато разбрахме, че можем да го вземем. Той е много опитен играч и неговото идване ще подсили нашата халфова линия, което беше сред приоритетите ни за лятото", заяви изпълнителният директор на Виктория Адолф Шадек.
“Можех да остана в Левски, тъй като клубът ми предложи нов договор. Имаше и няколко други клуба, които се интересуваха от мен. Когато ми се обадиха от Виктория обаче, реших на мига, тъй като това е чешкият доминатор. Участието в Шампионската лига не бе решаващо за мен, то просто бе един бонус”, призна Прохазка. "Беше ми трудно да напусна Левски, тъй като бях изградил страхотна връзка с феновете. Тръгнах си емоционално, но просто знаех, че имам нужда от промяна. Трябваше ми ново предизвикателство”.
Нещата не са само черни или само бели. Просто времето му в Левски изтече. Самият той се усети на време и смени обстановката. Толкоз!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 юни 2018 12:22

Грозното е, че Методито и koisa обвиняват еднолично Русев и Кр.Иванов за неподписаните договори, а Роси или нищо, или най-много, че не намерил мястото на Роман. Ами ако Роси не смята да ги използва? Ами ако са зачели и неговото мнение по въпроса? Още през зимата имаше индикации, че искат да му дадат цялата спортно-техническа власт, а италианеца пък от своя страна натъртваше, че той е просто треньор, не е мениджър. За това и се търси СТД - да е коректив на треньора (и не само, естествено). Роси може да каже примерно, че не държи на този и този играч, но СТД да посочи причини, поради които е хубаво да останат в отбора.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 26 юни 2018 12:59

metodito написа:
sinfen14 написа:
metodito написа:[offtopic]
ralka_levskarka написа:....

Рали, "фейк нюз наричам" версията, че имал "предварителен договор от януари". А, не друго. И да, смятам, че това е "изпускане на футболист".[/offtopic]

Честно кажи - наистина ли не виждаш разликата в управлението на Батков,Тонев и ко. и Русев?Защото и в трите конфигурации се забелязват съществени разлика в начина на управление...

Посочи ми ги. И говори за това, което се свърши, а не как щял да дойде Вили и такива.

-Спря хранилката на сумати хрантутници,които стояха в клуба само заради заплатата.Мога да кажа и конкретни имена,но предполагам можеш да се досетиш и сам.Не случайно клубът постоянно е атакуват от бивши футболисти на Левски.
-Спря да работи с БГ мениджъри...Резултата е видим.Недоволството от Жейнов и ко. срещу Левски също.Защо ли?
-Привлече чуждестранен треньор зад който стои твърдо.Един треньор,който и да е той е много важно да има подкрепата на ръководството за да може да реализира на спокойствие идеите си.
-Привлече супер класни за България играчи,които струват пари и от които Левски ще спечели пари.
-Запази основното ядро от вече изградения през миналия сезон отбор.Не продаде никой ОСНОВЕН играч.
-Откупи Тиам и Холмар - Играчи които могат да вкарат в касата на Левски поне 2 млн евро.Според мен може и повече.Подобни трасфери при Батков и Тонев кога?
-Плаща редовно заплати.Обстановката в клуба е тиха и спокойна.Отбора тренира нормално и мисли само за футбол.
-Никакви драми с лицензите за ППЛ и ЛЕ.
- Вярвам,че ще успее да доведе в Левски кадърен и можеш човек за поста СТД.Дали ще е Вили или някой друг ще видим...

Има и още...

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 26 юни 2018 13:07

Serafim написа:Грозното е, че Методито и koisa обвиняват еднолично Русев и Кр.Иванов за неподписаните договори, а Роси или нищо, или най-много, че не намерил мястото на Роман. Ами ако Роси не смята да ги използва? Ами ако са зачели и неговото мнение по въпроса? Още през зимата имаше индикации, че искат да му дадат цялата спортно-техническа власт, а италианеца пък от своя страна натъртваше, че той е просто треньор, не е мениджър. За това и се търси СТД - да е коректив на треньора (и не само, естествено). Роси може да каже примерно, че не държи на този и този играч, но СТД да посочи причини, поради които е хубаво да останат в отбора.

Не си прав,човек....Аз си го представям по следния начин:
-Роси: Шефе,абе айде да подновим договорите на Прохазка и Панайотов.Твърди титуляри,неизменна част от концепцията ми за развитие на отбора.Трябват ми...
-Русев: ААА,не.Аз съм си поставил за цел да унищожа всичко градено дотук.Тия си тръгват,пък на теб ще ти дадем един списък да си избереш 2 нови ментета,с които да ги заменим. :lol:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 юни 2018 13:27

Разминахме се с Вили Рутенщайнер :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”