Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот plamenst7 » 07 юли 2013 19:51

Без име написа:
plamenst7 написа:Никъде не видях да пише, че ще има отстъпка за притежателите на абонаментни карти при закупуване на такова и за следващия сезон. Досега винаги е имало или поне откакто аз си купувам. Това дали означава, че вече няма да има такава отстъпка?

[rimg]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1048429_186519811513845_815235649_o.jpg[/rimg]
;)

Не си ме разбрал правилно ми се струва. За тази година знам, че има отстъпка, даже вече си я взех картата. Имах предвид за догодина-сезон 2014-2015 дали ще има, защото никъде на сегашните карти не пише, че дава право на отстъпка при покупка на карта за следващата година, а през предишните години винаги го е пишело т.е. имаше талон към нея за отстъпката. Сега няма как да има талони, но никъде не се казва дали тази отстъпка се запазва.

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 08 юли 2013 17:37

Батков бил доволен след срещата с Милер и нещата щели да се уредят през август т.е. стигнем ли до групите на ЛЕ купата е наша :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Let's go CHELSEA Let's GO

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 08 юли 2013 18:04

jujo46487 написа:Батков бил доволен след срещата с Милер и нещата щели да се уредят през август т.е. стигнем ли до групите на ЛЕ купата е наша :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ц, Газпром е спонсор на ШЛ, май не са спонсор на ЛЕ. :(
...

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 08 юли 2013 18:50

Имах предвид че те да ни станат спонсори ще има излизане от групите, ако стигнем до тях де :mrgreen:
Let's go CHELSEA Let's GO

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юли 2013 19:05

jujo46487 написа:Имах предвид че те да ни станат спонсори ще има излизане от групите, ако стигнем до тях де :mrgreen:

То ще е изтекъл срокът за картотекиране на нови играчи до тогава ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 08 юли 2013 19:13

THE G.A.M.E написа:
jujo46487 написа:Имах предвид че те да ни станат спонсори ще има излизане от групите, ако стигнем до тях де :mrgreen:

То ще е изтекъл срокът за картотекиране на нови играчи до тогава ...

За кво са ти нови играчи? На тези как им кажат 2млн премия ако влязат в групите и ще бият Иртиш с 5-0.
Освен това мисля, че говори за следващите години, а не точно тази.
...

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 юли 2013 20:00

Тва, че Газпром ше стават спонсори не значи, че ше има кой знае ква промяна в бюджета! Или пък изведнъж ше станем Челси на Балканите! :lol: Тия чорбарски мисли от преди 1 месец когато идваше Гришата са абсолютна глупост! Първо ние нито сме Зенит, нито Челси, нито пък Шалке! На нас най-вероятно ше ни дават една сума от порядъка на 3 милиона евро на сезон (толкова дават на Звезда) и за толкова се говори! Като тая сума ще бъде калкулирана в бюджета за сметка на други 3 милиона евро най-вероятно! Тъй като ВТБ дават по 1.5 м Евро а договорът свършва, както и бащицата ше спести и своят дял на година който е приблизително също толкова!

Освен това могат да помогнат и със стадиона, но там 100% ще е свързано с името на стадиона, не си правете илюзия, че няма да е!

Но за ШЛ и други такива забравете, това се постига с работа, не с Газпром! На Звезда Газпром са им вече 4 години спонсор и ни шампионска лига са видели от тогава, ни нищо, дори титла нямат от 5 или 6 години вече! Така, че не се заблуждавайте и с Газпром бюджета няма да ни е повече от 10 милиона лева на сезон, защото тия пари от там ще са за сметка на едни други пари сега които се дават ВТБ и Батков, тва е истината! А в ШЛ може да влезем само ако се работи както преди години, умно и с идея кво ше праиш след година или две! За там имаме Наско! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 09 юли 2013 09:38

plamenst7 написа:Не си ме разбрал правилно ми се струва. За тази година знам, че има отстъпка, даже вече си я взех картата. Имах предвид за догодина-сезон 2014-2015 дали ще има, защото никъде на сегашните карти не пише, че дава право на отстъпка при покупка на карта за следващата година, а през предишните години винаги го е пишело т.е. имаше талон към нея за отстъпката. Сега няма как да има талони, но никъде не се казва дали тази отстъпка се запазва.

Наистина на гърба на картата са посочени отстъпките за списанието и за фен-шопа, но няма нищо за следваща карта. Все пак, не ми се вярва да няма никаква отстъпка точно за редовните потребители на картите. Да не говорим, че аз очаквам цена за А догодина от порядъка на 200 лева, а може и повече. Без отстъпка ще е малко кофти.

Аз не знам дали ни пазят за А местата и как ще се процедира догодина като се подновяват картите за там вече. Ще ги пренареждат по някакъв аналогичен начин спрямо новата структура на сектора или ще си избира всеки наново.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 09 юли 2013 10:11

Абе нека да дадат пари за построяването на целия стадион, пък ако искат и стотинка да не дадат за трансфери, заплати и други такива :lol: Някъде мернах, че за 5 години, щели да дадат около 25-30 милиона. Друг е въпросът колко е вярно това де.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 юли 2013 10:15

Avanti_Ragazzi написа:Тва, че Газпром ше стават спонсори не значи, че ше има кой знае ква промяна в бюджета! Или пък изведнъж ше станем Челси на Балканите! :lol: Тия чорбарски мисли от преди 1 месец когато идваше Гришата са абсолютна глупост! Първо ние нито сме Зенит, нито Челси, нито пък Шалке! На нас най-вероятно ше ни дават една сума от порядъка на 3 милиона евро на сезон (толкова дават на Звезда) и за толкова се говори! Като тая сума ще бъде калкулирана в бюджета за сметка на други 3 милиона евро най-вероятно! Тъй като ВТБ дават по 1.5 м Евро а договорът свършва, както и бащицата ше спести и своят дял на година който е приблизително също толкова!

Освен това могат да помогнат и със стадиона, но там 100% ще е свързано с името на стадиона, не си правете илюзия, че няма да е!

Но за ШЛ и други такива забравете, това се постига с работа, не с Газпром! На Звезда Газпром са им вече 4 години спонсор и ни шампионска лига са видели от тогава, ни нищо, дори титла нямат от 5 или 6 години вече! Така, че не се заблуждавайте и с Газпром бюджета няма да ни е повече от 10 милиона лева на сезон, защото тия пари от там ще са за сметка на едни други пари сега които се дават ВТБ и Батков, тва е истината! А в ШЛ може да влезем само ако се работи както преди години, умно и с идея кво ше праиш след година или две! За там имаме Наско! ;)

точно кратко и ясно.Така да сме всички като теб и Левски ще тръгне да знаеш.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Левски”