Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Само на мен ли ми направи впечатление,че отбора е много зле подготвен физически и след 65 минута повечето от играчите ни нямаха сили?
santi_santi написа:Само на мен ли ми направи впечатление,че отбора е много зле подготвен физически и след 65 минута повечето от играчите ни нямаха сили?
Не искам да ви бъда съдник, ама това свръх-очакване към футболните отбори води само до катастрофални последици. Имате не лош отбор. Играчите тепърва ще се сработват. Технически не са от световна класа, нито са терминатори от ранга на Меси,Роналдо и Неймар да тичат като роботи и да вкарват от всяко положение, но за българските стандарти не може да се иска повече.
Вярно е, че взимат повече пари в сравнение с играчите на някои отбори от държави колоси в европейския футбол, но дето се вика - въпрос на договаряне - щом им се предлагат те няма да откажат.
- Levski4Ever
- Контакти:
santi_santi написа:Само на мен ли ми направи впечатление,че отбора е много зле подготвен физически и след 65 минута повечето от играчите ни нямаха сили?
Те и в началото на миналия сезон издъхваха в 60-65 минута, но в средата и към края тичаха докрай. Явно така ги подготвят. Друг е въпросът, че понякога е хубаво ударно да почваме...

Нашите ръководители не се учат от грешките си. Повтарят едни и същи грешки, повтарят..... и ето го резултата - чудим се дали ще преминем първи кръг.
Eminem написа:Нашите ръководители не се учат от грешките си. Повтарят едни и същи грешки, повтарят..... и ето го резултата - чудим се дали ще преминем първи кръг.
Слушах преди мача Ники Митов да казва, че мача със Славия и Сараево са в миналото и трябвало играчите да ги забравят. Явно са го послушали, щом допускат същите грешки...
...
-
Сирака при Слави !
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Сираков: На полувремето очаквах такъв край,влязох в съблекалнята и казах на играчите,че този мач е 180 минути и искам чиста мрежа в София !
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
дайте те го тоя профил Сираков да го видя че не мога да го намеря.
Let's go CHELSEA Let's GO
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
jujo46487 написа:дайте те го тоя профил Сираков да го видя че не мога да го намеря.
Той тва го каза в шоуто на Слави ..
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]