Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Kris_men2000 » 06 юли 2017 17:19

csimoen2 написа:
Kris_men2000 написа:
Гонзо написа:
csimoen2 написа:Последния сезон бе слаб за Прохазка, а и от много достоверни източници знам, че трови атмосферата в съблекалнята...
Бил страшен интригант...

100% Прохазка е интригант. Това, дето ти го правиш е интригантство обаче. ;)

100% си един и същ розов пухчо и на двете мнения. С тези плитки гномо-микренски номера ли си решил да тровиш атмосферата в ЛЕВСКИ преди реванша. Много си прозрачен слуга на ГГ.

Колега, първо се научи да пишеш правилно, бяга ти някой и друг пунктуационен знак...
Второ, ако си набор 2000 (така предполагам от nicka, може и да бъркам), когато съм бил в школата на Левски и съм ходил по мачове си бил само пламък в на баща ти очите...
Трето, ако си направиш труда да прочетеш това, което съм написал, както и предишни мои коментари, ще разбереш, че съм син в кръвта си...
Четвърто - трябва и малко акъл, поне от време на време... :)

П.С. Не търся заяждане, просто това което са ми казали го споделям тук...

Прав си ,че от време на време трябва и акъл.Малко но да идва на време.Точно преди реванша реши ,че Прохаска е интригант. Така обиждаш клуба и самият играч дал толкова много за ЛЕВСКИ.Ако си със синя кръв както казваш дори нямаше да си го помислиш това камо ли да го напишеш точно сега.На 46 годи съм и по син не можеш да бъдеш от мен и цялата ми рода.Още на Витиня колим агнета в памет на ГУНДИ И КОТКОВ.Та затова хайде да не си ги мерим на кой е по голям синият шал.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 06 юли 2017 18:00

Kris_men2000 написа:
csimoen2 написа:
Kris_men2000 написа:
Гонзо написа:
csimoen2 написа:Последния сезон бе слаб за Прохазка, а и от много достоверни източници знам, че трови атмосферата в съблекалнята...
Бил страшен интригант...

100% Прохазка е интригант. Това, дето ти го правиш е интригантство обаче. ;)

100% си един и същ розов пухчо и на двете мнения. С тези плитки гномо-микренски номера ли си решил да тровиш атмосферата в ЛЕВСКИ преди реванша. Много си прозрачен слуга на ГГ.

Колега, първо се научи да пишеш правилно, бяга ти някой и друг пунктуационен знак...
Второ, ако си набор 2000 (така предполагам от nicka, може и да бъркам), когато съм бил в школата на Левски и съм ходил по мачове си бил само пламък в на баща ти очите...
Трето, ако си направиш труда да прочетеш това, което съм написал, както и предишни мои коментари, ще разбереш, че съм син в кръвта си...
Четвърто - трябва и малко акъл, поне от време на време... :)

П.С. Не търся заяждане, просто това което са ми казали го споделям тук...

Прав си ,че от време на време трябва и акъл.Малко но да идва на време.Точно преди реванша реши ,че Прохаска е интригант. Така обиждаш клуба и самият играч дал толкова много за ЛЕВСКИ.Ако си със синя кръв както казваш дори нямаше да си го помислиш това камо ли да го напишеш точно сега.На 46 годи съм и по син не можеш да бъдеш от мен и цялата ми рода.Още на Витиня колим агнета в памет на ГУНДИ И КОТКОВ.Та затова хайде да не си ги мерим на кой е по голям синият шал.

Акъла трябва, за да не слагаш епитети на хората и да обиждаш, без да знаеш цялата истина... в това отношение държанието ти е далеч от годините...

Колкото до Прохазка - колегите по горе коментирах и затова споменах...

Че си левскар - сигурно, но и аз съм такъв, не по малко от теб.

Айде лека вечер и дано има поводи за радост...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 юли 2017 19:16

Kris_men2000 написа:....
Още на Витиня колим агнета в памет на ГУНДИ И КОТКОВ.Та затова хайде да не си ги мерим на кой е по голям синият шал.

[offtopic]... ако не си качвал бюст на Мусала, си...... гола вода ;)
:mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 юли 2017 19:21

Red_Neck написа:
Kris_men2000 написа:....
Още на Витиня колим агнета в памет на ГУНДИ И КОТКОВ.Та затова хайде да не си ги мерим на кой е по голям синият шал.

[offtopic]... ако не си качвал бюст на Мусала, си...... гола вода ;)
:mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Друго си е да се покланяш на маркетинговия трик от Микре. :mrgreen:[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 07 юли 2017 00:01

Ееех, ще го търсим Сашо Александров...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 юли 2017 07:25

Днес ли е последния ден за картотеки за мача с Хайдук?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 07 юли 2017 10:48

Не знам за вас но след снощният мач този сърбина трябва да бъде изхвърлен веднага от ЛЕВСКИ. Та той е тотален аматьор.Разминават го като бърз влак малка гара.Нар е трагедия.
И НАКРАЯ ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ПРОХАСКА ДА БЪДЕ ПРОДАДЕН. Като муха без глава е .Конникът без глава. Няма демараж,няма спинт,няма техника,разминават го от ляво,от дясно а той се върти и подскача като кенгуро.Не може да пресира.Когато тръгне ек на ек се блъска задължително в противниковия играч.През неговата зона стават хай-опасните положения срещу нашата врата.Губи фрапантни топки в центъра и след това ни скъсват на контри на 50% завършващи фатално с гол в наша вреда. Има само един силен удар от систанция малко в стил Гаджев. ИЛИ ДА СЕ ПРОДАДЕ ИЛИ ДА Е РЕЗЕРВА НА ВУТОВ.
Последна промяна от Kris_men2000 на 09 юли 2017 13:22, променено общо 1 път.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 07 юли 2017 10:57

Цветкович трябва да потърка пейката . Вижте само Горанов как действаше срещу смешниците от Сутйеска и как Милош . Може да има качества сърбина ,но докато се аклиматизира ще ни набутат яко голове през неговия пост .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юли 2017 11:51

При положение, че имаме Митрев и Кръстев(след като се възстанови) Йоргачевич става излишен. Нямаме нужда от резерва, която заема място на играч извън ЕС и взема голяма заплата.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 07 юли 2017 12:03

В новия отбор на Левски има 3 важни проблема :
1)- Мапуку .Снощи видяхме ,че ако стоят защитниците близо до него и футболиста се губи и няма кой да вкарва голове ;
2)- Халф ,който да спира атаките на противника и да действа умно в атака . Второто полувреме бяхме като насрани след като се поумориха футболистите и бяхме 1 защитна линия и 1 играч отпред като само чистехме топката напред ,белким нападателя стигне до топката . Това е сериозна грешка ,незнам на страх,липсата на класа ,или липсата на кондиция се дължи ,но ще ревеме от този проблем .
3 ) Цветкович. Не че не е бил гледан на живо ,и че няма качества за Левски ,но снощи го направиха на луд някви смотаняци ,а той гледаше уплашено целия мач . Вчера бяха Сутйеска ,другата седмица са Хайдук ,после идват Луноходец и Далавера-София . С тези отбори шега не бива .
За да се реши проблем 1 ни трябва достатъчно остро крило ,което може да бележи голове и да решава мачове ,когато Мапуку е блокиран .
Проблем номер 2 мисля ,че го решихме със Нелуц Рошу и Жорди Гомес .
Проблем номер 3 се решава с много пари .Нека да вземем бек ,който да е титуляр ,а Цветкович да се появява като резерва и в мачове със слабаци.
Забравих да отбележа ,че ни трябва и още 1 централен защитник ,защото сезонът е дълъг и с 3 ма на тази позиция е много трудно ,трябва да са поне 4 .

Върни се в “Левски”