ralka_levskarka написа:(facepalm) Той е Левскар.

Оф, съжалявам. Обърках те, човек....
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:(facepalm) Той е Левскар.
Corwin написа:Прощавам ти :D
Скаутското звено разпуснато!!! Наско ще търси защитник.
Напълно възможно е обаче клубът да излезе на загуба от първия квалификационен кръг. Гарантираните приходи от УЕФА за него са 100 хиляди евро. Левски обаче ще похарчи по-голяма част от тях само за пътуване за реванша до намиращия се в Сибир Павлодар.
Мислили ли сте за връщани на Шурд Арш, или ще се търси окончателна раздяла с него?
- Да, мислил съм за Арс. Моето лично мнение е, че той е наш футболист и в един момент може да се окаже изключително полезен за Левски. Но на първо място ще се поставят интересите на клуба.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
metodito написа:Скаутското звено разпуснато!!! Наско ще търси защитник.
Давай, Наско!
30% от парите спечелени от клуба в Европа през тази кампания - в джобовете на футболистите! Източник - Топспорт.
Евала! А за защитника (и защо един?) нещо късно ми се вижда за Европа. Кога ще се сдуши с колегите си...Напълно възможно е обаче клубът да излезе на загуба от първия квалификационен кръг. Гарантираните приходи от УЕФА за него са 100 хиляди евро. Левски обаче ще похарчи по-голяма част от тях само за пътуване за реванша до намиращия се в Сибир Павлодар.
http://topsport.ibox.bg/news/id_1213281836
Пхах! Идиоти!
Дано Наско не изхвърли Арш. Имам предчувствие, че ще ни е нужен...
Мислили ли сте за връщани на Шурд Арш, или ще се търси окончателна раздяла с него?
- Да, мислил съм за Арс. Моето лично мнение е, че той е наш футболист и в един момент може да се окаже изключително полезен за Левски. Но на първо място ще се поставят интересите на клуба.
Потребители, разглеждащи този форум: olimpi и 26 госта