nicromanser написа:Някой може ли да ми отговори юридически как стой въпроса с пфк левски 1914
Ще уточня:
имам информация, че пфк левски 1914 е създаден със съдебно решение 1992 и според съдебните документи не се води правоприемник на левски създаден 1914г, а е чисто нов клуб!!!
стария левски не е получил регистрация в съда и има право само на аматьорски футбол, но в момента не участва никъде на практика няма такъв клуб независимо от регистрацията, но проблема е, че държи оригиналната емблема на левски създаден 1914. Та въпроса ми е кой е автентичния. Тоя с оригиналната емблема и име или сегашния с променената емблема и смененото име. Кой от 2-та е автентичния?
И питаш само информативно, нали? Не че, да се заяждаш или пък да търсиш как да удавиш мъката си по потъналия кораб в злоба... Както и да е, а защо не се интересуваше какви са тези 3 звезди на екипа на потъналия кораб, докато още плаваше? И дали това е клуба, създаден от дядовците ви, след като са избили царските офицери, дали пък не е клуба на Илия Павлов, дали пък не е на Любо Пенев?!? Въобще има доста въпроси, на които трябва да си отговориш преди да гледаш в чуждата паничка, след като твоята ти я ритнаха.
Както сте създадени, така ви закриват - изкуствено и насила! Сега офицерите от АС23 се усмихват в гробовете си, възмездие има!!!