Няма шанс това да се случи... По-вероятно е на кьосав - брада да поникне, отколкото точно този играч да дойде в Левски...
Недоумявам за пореден път подхода на синьото ръководство по отношение на трансферите в клуба... В началото на сезона се оправдаваха, че не искали да бързат за да не допуснат грешките от миналите години... Но като изчакваха до последният момент какво стана? Пак едно голямо нищо!, като сега на пожар евентуално ще вземат отново нЕкое гладно негърче, което да се чудим след 3 месеца какво да го правим... И пак същият резултат... Ей, не увряха им главите на мъпета и жп-ееца и това си е... Като гледам в Монтана почти всички играчи са на нивото на нашите... Какво го бъркаше директора да беше опитал да си върне някое момче от там?! "Примерно"...
Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн
Медиите вече взеха да се еб%ват здраво. Тоя дори няма да обърне внимание на умопомрачителното предложение на Гонзи 

-
Cooler написа:Медиите вече взеха да се еб%ват здраво. Тоя дори няма да обърне внимание на умопомрачителното предложение на Гонзи
E, все пак е играч от 2-ра Дивизия на Холандия.
Но гледам, че някви ингизли искали да го пробват, това понамирисва на историята с предходният холандец - Сарпонг.
- blue avalanche
- Контакти:
Ляво крило,а всичките му голове-с десния крак.
Това на вниманието на колегата,който ме кандърдисваше,че всяко крило да си знаело "гьола".И "дясното" не можело да играе отляво.

Това на вниманието на колегата,който ме кандърдисваше,че всяко крило да си знаело "гьола".И "дясното" не можело да играе отляво.

blue avalanche написа:Ляво крило,а всичките му голове-с десния крак.![]()
Ако си добър футболист, с приличен удар с десния крак можеш да играеш много успешно отляво. Лично на мен ми беше много трудно да играя отляво, десничар съм, предпочитах да съм на дясното крило и да центрирам

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
santiliana написа:В началото на сезона се оправдаваха, че не искали да бързат за да не допуснат грешките от миналите години...
Да си призная, аз не разбрах тези думи на Гонзо. За какво бързане в миналото говорим, като поне от 3 години селекцията зиме и лете се прави все в последния момент. Не е въпросът бързо или бавно, а дали е с акъл, или не.
Иначе, и аз съм на мнение, че в каквато и криза да са Насионал Мадейра и останалите мераклии, само стандартът на живот в тези държави свежда вероятността за осъществяване на този трансфер в "Левски" близо до нула.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- blue avalanche
- Контакти:
gzagorov написа:santiliana написа:В началото на сезона се оправдаваха, че не искали да бързат за да не допуснат грешките от миналите години...
Да си призная, аз не разбрах тези думи на Гонзо. За какво бързане в миналото говорим, като поне от 3 години селекцията зиме и лете се прави все в последния момент. Не е въпросът бързо или бавно, а дали е с акъл, или не.
Иначе, и аз съм на мнение, че в каквато и криза да са Насионал Мадейра и останалите мераклии, само стандартът на живот в тези държави свежда вероятността за осъществяване на този трансфер в "Левски" близо до нула.
Пинто и Силва що дойдоха в Левски???
А-а-а...сетих се!Щото им плащахме по 1 милион на сезон...
Същия въпрос за Мюлдер,Грийн,Арш...
Ок, признавам, че аргументите ти са добри. Но по времето на изброените от теб играчи, "Левски" можеше да си позволи 5-цифрени заплати в евро. Ще видим, дано пристигне в "Левски", изглежда има нюх към гола, а това е основен проблем на "Левски" в последните сезони.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
това за стандарта на живот като аргумент не го вдявам логически.
Ако взимаш една и съща или приблизително една и съща сума къде ще ти е по-добър стандарта - в Холандия или в България. 5000 евро къде по-добре да ги харчиш в БГ или в ниската земя?
Ако взимаш една и съща или приблизително една и съща сума къде ще ти е по-добър стандарта - в Холандия или в България. 5000 евро къде по-добре да ги харчиш в БГ или в ниската земя?
- blue atack
- Контакти:
Бившият български национал Живко Миланов е все по-близо до завръщане в „Левски”. Юношата на „сините” гледа от трибуните на „Лаута" загубата на тима от Локомотив (Пд) с 0:1 в края на миналата седмица. Той беше в компанията на бившия капитан Станислав Ангелов, който в момента е шеф на ДЮШ на стадион „Раковски", съобщава „Меридиан Мач”. Към днешна дата Миланов е свободен агент, след като разтрогна с руския Том (Томск).
Още в началото на юни БЛИЦ съобщи, че десният защитник е готов да се завърне на „Герена". Сега той е уточнил, че има желание да го направи и може да подпише кратък договор с приемливи за „Левски” финансови условия. С евентуално връщана в "Левски" бранителят ще повиши и шансовете си да облече отново националната фланелка.
Още в началото на юни БЛИЦ съобщи, че десният защитник е готов да се завърне на „Герена". Сега той е уточнил, че има желание да го направи и може да подпише кратък договор с приемливи за „Левски” финансови условия. С евентуално връщана в "Левски" бранителят ще повиши и шансовете си да облече отново националната фланелка.