Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот ralka_levskarka » 25 юни 2018 17:14

metodito написа:
ralka_levskarka написа:Методи, прегледай се, че май не ти е много добре.
Мрънкаш като мен. Вече е дразнещо да говориш за конспирации и т.н. Да, Прохазка имаше предварителен договор с Пилзен. А стига ръмжа как Срас ти бил виновен. Деа и раотата..

Няма нужда от псуване. Явно всеки иска да вижда това, което иска да вижда. А ти колкото и да го повтаряш това няма да стане истина, ок. Продължава да е фейк. Просто се спрете да разпространявате невярна информация. Кое не разбра от:

"Преговаряхме, а ми оставаше един месец до края на договора"???

Повтарям си първото изречение.

Ето ти ОТ ПОСЛЕДНОТО ИНТЕРВЮ.
Голямо си дете.
ОК.

Имах нужда от ново предизвикателство. И сега съм пълен с очаквания. Можех да остана в Левски, но когато Виктория каза, че ме иска, бях решил да приема. Фактът, че отборът ще играе в Шампионската лига е черешката върху тортата, но не и основната причина да избера офертата от Виктория Иначе имах много добри отношения с феновете и ръководството на Левски. Напускането ми беше изпълнено с емоции, но чувствах, че се нуждая от промяна", о

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 25 юни 2018 17:27

ralka_levskarka написа:Ето ти ОТ ПОСЛЕДНОТО ИНТЕРВЮ.
Голямо си дете.
ОК.

Имах нужда от ново предизвикателство. И сега съм пълен с очаквания. Можех да остана в Левски, но когато Виктория каза, че ме иска, бях решил да приема. Фактът, че отборът ще играе в Шампионската лига е черешката върху тортата, но не и основната причина да избера офертата от Виктория Иначе имах много добри отношения с феновете и ръководството на Левски. Напускането ми беше изпълнено с емоции, но чувствах, че се нуждая от промяна", о

Фейк нюз!11!!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 юни 2018 17:30

Може и да греша, но според мен Прохазка остана толкова години в Левски, защото нямаше предложения от други отбори. Ако е имал, значи наистина греша. Както се казва - Интереса клати феса!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 юни 2018 17:40

csimoen2 написа:
blue avalanche написа:
„Тема спорт”: Ангелов и Рошу взели неустойки
Разтрогналите с Левски през миналата седмица Георги Ангелов и Нелуц Рошу са получили неустойки, за да си съберат багажа от „Герена". Те категорично са отказали да напуснат, без да вземат финансово обезщетение за факта, че не попадат в плановете на Делио Роси. Двамата имаха контракти с клуба за по още две години, но италианският треньор категорично бе заявил на ръководството, че няма никакво намерение да разчита на тях. Така, за да скъсат договорите си по взаимно съгласие, футболистите са получили по няколко заплати.

Докога??? :o

Редно е да се попита предишното ръководство как и защо Георги Ангелов е подписал такъв дългосрочен договор с Левски, кой го е привлякъл, какво е видяно в него, като качества и т.н....

"Докога" значи:
Докога ще се ВЗИМАТ/КУПУВАТ футболисти, които после НЕ ИГРАЯТ и се ОСВОБОЖДАВАТ БЕЗ пари и с НЕУСТОЙКИ?
Всички тези фактори в един въпрос.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юни 2018 17:41

[offtopic]
ralka_levskarka написа:....

Рали, "фейк нюз наричам" версията, че имал "предварителен договор от януари". А, не друго. И да, смятам, че това е "изпускане на футболист".[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 юни 2018 18:17

Не може да изпуснеш нещо, което НЕ Е ТВОЕ!!! А истината е, че след зимната пауза Прохазка ВЕЧЕ НЕ БЕШЕ наш!!!
И нека, моля, "латерната Прохазка" да се върти в някоя друга тема!
Много ли е трудно?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 юни 2018 19:00

Прохазка още през есента каза,че не е сигурен,че ще остане и иска да се пробва на друго място!Друг въпрос е,че последния му силен мач бе преди две години когато бихме Лудогорец на Герена с Люпко!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 25 юни 2018 19:10

mikata написа:Прохазка още през есента каза,че не е сигурен,че ще остане и иска да се пробва на друго място!Друг въпрос е,че последния му силен мач бе преди две години когато бихме Лудогорец на Герена с Люпко!

Е най после.. Чаках някой да го напише преди мен, щото миналия път като го казах и после ми пишеха, че съм глупак и Прохазка е супер :)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 25 юни 2018 19:14

Прохазка даде квото може на клуба. Бе в отбора и в трудни моменти и винаги е играл с желание, колкото може. Айде да спрем да го коментираме, защото той пое по своя път и не е изгонен от Левски. Нито от клуба са обидени, нито той е обиден на клуба. Тая тема я разнишваме само и единствено заради Методито, като всеки път се въртим в кръг и говорим едни и същи неща. Започваме от Роман, минаване през Васко, после Аниете, Жоро, Бурабия и Петрович.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 25 юни 2018 19:27

Темата Прохазка продължава да се върти заради няколко съмнителни изказвания.... Като тези на Красимир Иванов още преди Нова Година, че са предложили договори на Прохазка и Панайотов. После в няколко интервюта и двамата казаха, че не са говорили с ръководството и нямат предложени договори. Някъде седмица-две преди края на сезона Прохазка в интервю намекна, че не е достатъчно желан от ръководството. След, което явно са му направили забележка и преди да се сбогува каза, че само той така си е помислил и няма да каже лошо за отбора. Напълно е нормално човек да се усъмни след подобни разминавания и промяна на мнения в последния момент!

П.С. Щом малко преди края на сезона Прохазка имаше разговор с ръководството, значи това напълно изключва твърденията, че е имал предварителен договор с чехите. Ако беше така Красимир Иванов нямаше да лъже цял сезон, а просто щеше да каже, че Прохазка вече е подписал предварителен договор и няма как да остане. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”