Имам честа да познавам лично Жо. Работех в един мол и той често минаваше от там и си говорехме доста.
Жо няма баща, има 7-8 братя и сестри в Бразилия, и каквото получаваше в Левски като заплати и премии, пращаше доста пари в Бразилия, за да изхранва семейството си.
Страхотен човек, голяма душа. Въпреки, че стана звезда в България никога не ме е подминал. Дори и да имам клиенти минава и поздравява. Желая му успех от все сърце, заслужава го. От малък се бори с живота за да може да помага на майка му и роднините му.
Не знам дали има друг чужденец, който е играл в България и на тръгване от отбора си да плаче. Дори и български играчи тръгвайки си от българските си клубове не са отронили една сълза, а Жо се разплака на летище София.
Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Виктор 1914
- Контакти:
Re: Жоазиньо:Футболът в България е много по-бърз от бразилския
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
Жоазиньо е прекалил със "Столичная". Някои мачове са толкова бързи, че можеш да заспиш. Ако пък включиш внезапно на някое чуждо първенство в първия момент си мислиш, че гледаш друг вид спорт.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Футболът в България е доста далеч от този в Бразилия. Не е и чак толкова слаб, колкото някои го изкарват.
Жалко, че в момента ни липсват играчи с качествата и характера на Жо! Надявам се, че един ден отново ще е в Левски!
Жалко, че в момента ни липсват играчи с качествата и характера на Жо! Надявам се, че един ден отново ще е в Левски!

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Виктор 1914
- Контакти:
Hrabar написа:Жоазиньо е прекалил със "Столичная". Някои мачове са толкова бързи, че можеш да заспиш. Ако пък включиш внезапно на някое чуждо първенство в първия момент си мислиш, че гледаш друг вид спорт.
Може да не е силен и бърз нашият си футбол... ама си е наш.
Понеже английския е много велик, видяхме, че хората, които харесаха "гига" , "мега" дербито Юнайтед - Челси, се броят на пръстите на едната ръка... В А група има поне по 2-3 интересни мача на кръг. Може да не са от класата на Англия и Испания или Германия, но са хубави мачове.
Стига с тоя скептицизъм към родния футбол. На сърбите да не е по-силен? Ама там си ходят маса народ на мачовете им, а ние мрънкялниците сме вечно недоволни, и предпочитаме Висша лига, Примера, Бундеслига и Сериа А, пред А група...
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
Виктор 1914 написа:Hrabar написа:Жоазиньо е прекалил със "Столичная". Някои мачове са толкова бързи, че можеш да заспиш. Ако пък включиш внезапно на някое чуждо първенство в първия момент си мислиш, че гледаш друг вид спорт.
Понеже английския е много велик, видяхме, че хората, които харесаха "гига" , "мега" дербито Юнайтед - Челси, се броят на пръстите на едната ръка... В А група има поне по 2-3 интересни мача на кръг. Може да не са от класата на Англия и Испания или Германия, но са хубави мачове.
Стига с тоя скептицизъм към родния футбол. На сърбите да не е по-силен? Ама там си ходят маса народ на мачовете им, а ние мрънкялниците сме вечно недоволни, и предпочитаме Висша лига, Примера, Бундеслига и Сериа А, пред А група...
+1
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Виктор 1914 написа:Hrabar написа:Жоазиньо е прекалил със "Столичная". Някои мачове са толкова бързи, че можеш да заспиш. Ако пък включиш внезапно на някое чуждо първенство в първия момент си мислиш, че гледаш друг вид спорт.
Гледам основно български футбол. Това не е причина да не назовавам нещата такива, каквито са. Нашият футбол е бавен и скучен. Бразилският футбол не е скоростен, там няма да се видят някакви спринтьори, но там се правят убийствено бързи комбинации. За целта трябват умения. У нас такива бързи комбинации не се правят, защото има футболисти, които не могат да спират топката. По темата може да се пише до утре...
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
Интересно интервю.
А за футбола какво да каже момчето? Сигурен съм, че неговите думи са плод на уважението и колегиалността. А и все пак играеше в Левски, когато не бяхме толкова слаби.
Радвам се на хора с възпитание и признателност. Успех на Жо и да върви само нагоре!
А за футбола какво да каже момчето? Сигурен съм, че неговите думи са плод на уважението и колегиалността. А и все пак играеше в Левски, когато не бяхме толкова слаби.

Радвам се на хора с възпитание и признателност. Успех на Жо и да върви само нагоре!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
- child in time
- Контакти:
Жоазиньо да спре да удря с глава че е почнало да му се отразява вече!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

venger написа:Радвам се на хора с възпитание и признателност. Успех на Жо и да върви само нагоре!
+1 Жалко, че липсват такива български футболисти...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Един от малкото dдобри чужденци играли в "Левски" и българското първенство.
Кога е имал тази възможност? Изобщо знаеш ли кога един чужденец може да играе за друга държава?
Все още ме е яд,че не играе за националния на България,а имаше възможности.
Кога е имал тази възможност? Изобщо знаеш ли кога един чужденец може да играе за друга държава?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...