TodorT написа:Е аз лично очаквам това португалско крило от 1 януариДано го дочакаме
![]()
Чакай да стане пълнолетен, че техните не го пускат сам в чужда страна.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TodorT написа:Е аз лично очаквам това португалско крило от 1 януариДано го дочакаме
![]()
PFC Litex написа:В интервюто това за нападателя чужденец ми прозвуча много относително.
Намерили сме футболист който според нас ще замени Дембеле, но все още нищо не може да се каже, тъй като го искат много отбори.
blue avalanche написа:LaRgO написа:Само Хичо и ония Огнянов са получили достатъчно шанс за изява.
Че Балтанов малко ли игра?
Огнянов-67 мача
Балтанов-60 мача
PFC Litex написа:"Има двама чужденци на позиции. Единият който е централен нападател и мисля, че той е човека който ни трябва. Проблема е, че има доста отбори които искат да го купят и да го вземат, така че сигурен съм, че ще постигнем договорка, но пак казвам, докато не стане факт нищо не е сигурно и не можем да обявяваме"
Та кое казваш съм си измислил?
PFC Litex написа:Ти си непоправимо зле, какъв Дембеле намеси само ти си знаеш, ясно ми е колко си гледал видеото.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта