Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот metodito » 06 юли 2017 00:26

Леле, жива да не бях.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=16LNBn4un7w[/youtube]

И пак браво. Браво.

И както каза "Ние сме Левски", Вутов може да израснте покрай него. Верно, Вутов ще играе по-малко, но ще се старае, за да играе повече. Което е добре.

Еми, сега топката е в Митов. Не може да има оправдание.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 юли 2017 01:34

Ние сме Левски написа:Жорди Гомес най-малкото ще бъде пример за играчите на Левски. Не всеки ден в съблекалнята влиза носител на ФА къп победил Ман Сити. Има страхотно виждане и ляв крак и далеч не ме притесняват годините му колкото мотивацията да играе срещу Старокин,Паланков или някой друг бг футболер. Нямам надежда да остане повече от година ,но имам надежда да бъде авторитет и стимул в съблекалнята. Румънчето мисля,че ще е бижуто в селекцията.

Има договор за 3 г., а на тази възраст едва ли някой ще го купи, така че има всички предпоставки да остане в Левски достатъчно дълго. А че има класа говори визитката му, но по-важното е да я покаже.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 06 юли 2017 06:22

Роман не се продава!Най-вероятно ще продадем Нар след мача в Черна гора,колкото и да не ви се вярва:)До края на седмицата или най-късно в началото на следващата ще вземем и крило.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юли 2017 07:33

Гледам някои тук се цупят на Жорди Гомес. :shock:
Абе, вие да не сте слънчасали???? Това е най-класният играч, който сме привличали!!! Повече от Бедоя+Тасевски+Бурабия взети заедно!!! Тези, които следят английския футбол знаят за какво говоря.
А някои се опитаха да го сравнят с Грийн, Слори или Мюлдер... :shock: Все играчи, които не са стъпвали извън Холандия. :twisted:
И какво значи "Прохазка не се продава"????? Искате до края на кариерата си да играе за "жълти стотинки"??? Той да не е женен за ПФК Левски???
Ако толкова го уважавате и АКО има възможност за стойностен трансфер - ще му пожелаете "На добър път" !!!!!
Ако и сега има недоволни от селекцията...

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 06 юли 2017 07:40

Ок,тази кампания не се продава.Така добре ли е?:)Естествено с уговорката ,че което не се купува с пари... и т.н.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 06 юли 2017 09:25

Последния сезон бе слаб за Прохазка, а и от много достоверни източници знам, че трови атмосферата в съблекалнята...
Бил страшен интригант...

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 06 юли 2017 09:29

niki87 написа:
Kris_men2000 написа:На това румънче май че батериите му свършват около 60 минута.Такива играчи си имаме дузина. И като изкапат с Мапуку до 60 минута кой ще играе в отбора.Та това са още 30 минути футбол. Просто нямам думи.

Аматьорска работа, нали? Няма да им стъпиш!

csimoen2 написа:На мен лично не ми вдъхва доверие, дано подпише (първо) и ме опровергае...

Последният му мач като титуляр е от 02 месец тази година, като последните 4 мача - 2-пъти го сменят преди полувремето :), един път 60-та минута и 1 резерва (не помирисва)...

Е как ще ти вдъхне доверие такъв играч, виж, да беше бурабията :lol:

Имаше в Левски един, дето беше играл 1/8 финал срещу Реал Мадрид, "страшна класа", бразилец, не знам дали помниш какво стана с него...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 юли 2017 09:33

Ебахти якия трансфер направихме .Сега ако разкараме Нар ще е супер .

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 06 юли 2017 11:02

csimoen2 написа:
niki87 написа:
Kris_men2000 написа:На това румънче май че батериите му свършват около 60 минута.Такива играчи си имаме дузина. И като изкапат с Мапуку до 60 минута кой ще играе в отбора.Та това са още 30 минути футбол. Просто нямам думи.

Аматьорска работа, нали? Няма да им стъпиш!

csimoen2 написа:На мен лично не ми вдъхва доверие, дано подпише (първо) и ме опровергае...

Последният му мач като титуляр е от 02 месец тази година, като последните 4 мача - 2-пъти го сменят преди полувремето :), един път 60-та минута и 1 резерва (не помирисва)...

Е как ще ти вдъхне доверие такъв играч, виж, да беше бурабията :lol:

Имаше в Левски един, дето беше играл 1/8 финал срещу Реал Мадрид, "страшна класа", бразилец, не знам дали помниш какво стана с него...

1/8 финал не е играл сам ,то и в Левски Коприваров игра 1/4 финал ,което не говори за индивидуална класа .В Англия не са глупаци някакъв левак да играе 150 мача . Ако не ставаш за Висшата лига пътуваш (справка Жоао Силва /Евертън) . Да не купуваме Месут Йозил или Деле Али ,но Жорди Гомеш е достатъчно стряскащо име за стандартите на Дриша Лига . За малките е достатъчно да видят как се работи правилно,за да израснат покрай него .

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 06 юли 2017 11:08

olfix написа:Роман не се продава!Най-вероятно ще продадем Нар след мача в Черна гора,колкото и да не ви се вярва:)До края на седмицата или най-късно в началото на следващата ще вземем и крило.

Източник имаш ли в клуба ,или говориш на изуст ?

Върни се в “Левски”