Тия списъци какво правно основание имат нз.
А тва, че се интересувате задълбочено от Левски е добре, но поглеждайте и вашата къща.
Броете, колко и какви са дълговвете на ЦСКА-София(София)
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Без цензура!
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- soulfly1948
доколкото знам и дълговете на МОЛ Левски,ич не са малко.....дори не знам как взе лиценз,ВСЕКИ друг клуб вече щеше да е обезглавен.....
п.с.
благодарение на намагнитването,нито държавни органи,нито банки ще искат да работят с посочените лица....
как ще пристигат брамбилионите от Синът на члена-трудна работа...
п.с.
благодарение на намагнитването,нито държавни органи,нито банки ще искат да работят с посочените лица....
как ще пристигат брамбилионите от Синът на члена-трудна работа...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
soulfly1948 написа:току що излезе допълнение към списъка "Магнитски",там са съдружниците на санкционираните лица....
Всички бивши "собственици" на Левски са там....плюс Цеките....гледа се за пет години назад....
та как и от кого Раев придоби Левски?
негов ли е? държавата не трябва да има НИКАКВИ отношения с лица от списъка,как ще водите "преговори" за концесии,наеми и намерения?
и как Цеките са спонсори на бфс и наливат реклами в държавната БНТ?
Бочето се завръща "яхнал" бял кон.!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Костадинов, при фалита на"умрелото" ЦСКА, за разлика от вас, не е нарушен нито един закон. Сделката за колите беше години преди Ганчев да вземе клуба, а вашите интерпретации не ме вълнуват. Интересно ми е каква щеше да бъде реакцията, ако Ганчев беше дал 2 милиона на търга вместо дадените 8. Също така ми е интересно след фалита на Левски, защото нещата отиват нататък, колко ще получи държавата? Имам спомен за едни 12 милиона, заровени от Тити покрай баскетболния клуб.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Разбрахме, Ганчев е светец, въобще не се е замогнал с 300 милиона от Петрол, и 50 от прецакания завод на китайците до Ловеч.
Леко, дишайте, пийнете по нещо хубаво на обяд и така
Леко, дишайте, пийнете по нещо хубаво на обяд и така
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Цеката се е покрил и не коментира......обикновено е доста активен 
-
gkostadinov
- Контакти:
Old_death написа:Костадинов, при фалита на"умрелото" ЦСКА, за разлика от вас, не е нарушен нито един закон. Сделката за колите беше години преди Ганчев да вземе клуба, а вашите интерпретации не ме вълнуват. Интересно ми е каква щеше да бъде реакцията, ако Ганчев беше дал 2 милиона на търга вместо дадените 8. Също така ми е интересно след фалита на Левски, защото нещата отиват нататък, колко ще получи държавата? Имам спомен за едни 12 милиона, заровени от Тити покрай баскетболния клуб.
Написал си цялата пропаганда, припок.. Къв закон да бъде нарушен като умишлено Полуръста го фалира вместо да разсрочи плащания и постепенно да се изплащат, ама па тогава нямаше кво да прави Литекс
Историята започва през 2016 г., когато второто правителство на ГЕРБ договаря с Европейската комисия средства за справяне с миграционния натиск. Обществената поръчка за джиповете е започнала да се подготвя още тогава. След президентските избори обаче кабинетът подава оставка и е наследен от първия служебен кабинет на Румен Радев(януари 2017).
Тогава в МВР се променят техническите изисквания към колите и така “Грейт Уол” е допусната до кандидатстване със своята много по-евтина продукция. Компанията на Гриша Ганчев печели в конкуренция с други 15 доставчици. След обжалване и решение на съда, което потвърждава законността на поръчката, договорът е подписан от третото правителство на ГЕРБ през 2018 г., вече с министър Валентин Радев.
На 20 април 2017 г. за победител е обявена „Българска автомобилна индустрия“, наследила поелата междувременно към фалит „Литекс Моторс“ на Гриша Ганчев. Преди да фалира, компанията сглобява китайските автомобили Great Wall в България.
Само ФАКТИ, припок
Дали е случайно, че емблемата се печели на търга 30 май 2017, а Полуръста печели държавната поръчка за строшеняците на 20 април 2017 година..
Последната глупост за Тити и 12 млн задължения към НАП, дай официално къде пише че БК Левски дължи тези пари ?
gkostadinov написа:Old_death написа:Костадинов, при фалита на"умрелото" ЦСКА, за разлика от вас, не е нарушен нито един закон. Сделката за колите беше години преди Ганчев да вземе клуба, а вашите интерпретации не ме вълнуват. Интересно ми е каква щеше да бъде реакцията, ако Ганчев беше дал 2 милиона на търга вместо дадените 8. Също така ми е интересно след фалита на Левски, защото нещата отиват нататък, колко ще получи държавата? Имам спомен за едни 12 милиона, заровени от Тити покрай баскетболния клуб.
Написал си цялата пропаганда, припок.. Къв закон да бъде нарушен като умишлено Полуръста го фалира вместо да разсрочи плащания и постепенно да се изплащат, ама па тогава нямаше кво да прави ЛитексЗатова умишлен фалит, аз ша ва издържам вий ша ма припознайти и така. Сега се радвате на Литекс с отбора от Африка, па и продължават да идват още чужденци
Следващата лъжлива пропаганда, която си я копи/пействате за джипките...
Историята започва през 2016 г., когато второто правителство на ГЕРБ договаря с Европейската комисия средства за справяне с миграционния натиск. Обществената поръчка за джиповете е започнала да се подготвя още тогава. След президентските избори обаче кабинетът подава оставка и е наследен от първия служебен кабинет на Румен Радев(януари 2017).
Тогава в МВР се променят техническите изисквания към колите и така “Грейт Уол” е допусната до кандидатстване със своята много по-евтина продукция. Компанията на Гриша Ганчев печели в конкуренция с други 15 доставчици. След обжалване и решение на съда, което потвърждава законността на поръчката, договорът е подписан от третото правителство на ГЕРБ през 2018 г., вече с министър Валентин Радев.На 20 април 2017 г. за победител е обявена „Българска автомобилна индустрия“, наследила поелата междувременно към фалит „Литекс Моторс“ на Гриша Ганчев. Преди да фалира, компанията сглобява китайските автомобили Great Wall в България.
Само ФАКТИ, припок
Дали е случайно, че емблемата се печели на търга 30 май 2017, а Полуръста печели държавната поръчка за строшеняците на 20 април 2017 година..След обжалванията 2018 вече е подписан договора от третото правителство на Баце и малко след това емблемата е платена октомври 2018. Докато траеха обжалванията за поръчката за джипките емблемата не се плащаше и Борносузов, треньор в школата на преместения Литекс не можеше да бъде намерен
![]()
![]()
А Полуръста не може да изкара 2 млн, изкарва точно колкото му наредят да даде в търга за емблемата... той доволен също.. ето давам 8 млн от парите за бракуваните строшеняци, която държавата ми даде.. покриваме 4.5 млн към НАП, взимам ви емблемата.. голям в очите на простолюдието.. А сега кво ОЛАФ иска да връщаме 6 млн евро и кой ще ги връща - българският данъкоплатец.
Искаш да кажеш, че 8 млн. оборот=на 8 млн печалба
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
soilwork написа:Цеката се е покрил и не коментира......обикновено е доста активен
Той ме блокна като му разясних някои неща
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- soulfly1948
gkostadinov написа:Old_death написа:Костадинов, при фалита на"умрелото" ЦСКА, за разлика от вас, не е нарушен нито един закон. Сделката за колите беше години преди Ганчев да вземе клуба, а вашите интерпретации не ме вълнуват. Интересно ми е каква щеше да бъде реакцията, ако Ганчев беше дал 2 милиона на търга вместо дадените 8. Също така ми е интересно след фалита на Левски, защото нещата отиват нататък, колко ще получи държавата? Имам спомен за едни 12 милиона, заровени от Тити покрай баскетболния клуб.
Написал си цялата пропаганда, припок.. Къв закон да бъде нарушен като умишлено Полуръста го фалира вместо да разсрочи плащания и постепенно да се изплащат, ама па тогава нямаше кво да прави ЛитексЗатова умишлен фалит, аз ша ва издържам вий ша ма припознайти и така. Сега се радвате на Литекс с отбора от Африка, па и продължават да идват още чужденци
Следващата лъжлива пропаганда, която си я копи/пействате за джипките...
Тогава в МВР се променят техническите изисквания към колите и така “Грейт Уол” е допусната до кандидатстване със своята много по-евтина продукция. Компанията на Гриша Ганчев печели в конкуренция с други 15 доставчици. След обжалване и решение на съда, което потвърждава законността на поръчката, договорът е подписан от третото правителство на ГЕРБ през 2018 г., вече с министър Валентин Радев.На 20 април 2017 г. за победител е обявена „Българска автомобилна индустрия“, наследила поелата междувременно към фалит „Литекс Моторс“ на Гриша Ганчев. Преди да фалира, компанията сглобява китайските автомобили Great Wall в България.
Само ФАКТИ, припок
Дали е случайно, че емблемата се печели на търга 30 май 2017, а Полуръста печели държавната поръчка за строшеняците на 20 април 2017 година..След обжалванията 2018 вече е подписан договора от третото правителство на Баце и малко след това емблемата е платена октомври 2018. Докато траеха обжалванията за поръчката за джипките емблемата не се плащаше и Борносузов, треньор в школата на преместения Литекс не можеше да бъде намерен
![]()
![]()
А Полуръста не може да изкара 2 млн, изкарва точно колкото му наредят да даде в търга за емблемата... той доволен също.. ето давам 8 млн от парите за бракуваните строшеняци, която държавата ми даде.. покриваме 4.5 млн към НАП, взимам ви емблемата.. голям в очите на простолюдието.. А сега кво ОЛАФ иска да връщаме 6 млн евро и кой ще ги връща - българският данъкоплатец.
как би коментирал факта,че всичките ви "собственици" през последните години са били свързани с шиши и чери,и са източник на грандиозна корупция....това не е ли неморално? само последният ви "истински собственик" е укрил (неплатил) близо 700 М....спас кво направи с телекома? ами шиши? и вие говорите за морал?
все едно нацисти да се борят срещу холокоста....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....