Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Foreigner » 12 юни 2013 19:05

Най-добре да махнем Пинто и Старокин и на тяхно място да вземем Бейл. Той поне може и като крило да играе. :mrgreen: Рамос ако не иска да стои и Хичо не иска да се връща да вземем Роналдо. Вярно, че от ляво си имаме Гари но съм сигурен, че Сираков ще успее да го навие за дясната зона. :mrgreen:
...

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 юни 2013 21:06

Прекалено много взиране в индивидуалното..... трябва колектив и ще има много по-голяма вероятност нещата за "Левски" да се случат!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 юни 2013 21:35

Sardukar написа:Прекалено много взиране в индивидуалното..... трябва колектив и ще има много по-голяма вероятност нещата за "Левски" да се случат!

Да, дойде времето да поиграем и малко футбол. Съперниците ни не могат, няма и изгледи да могат, та това би било необходимо и достатъчно условие за истинска титла!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 юни 2013 22:17

Мършата Тоньо трябва да бъде изритан и от участие в строежа на сектор А . Тоя нещастник доказа , че за никъв х*й не става . Тоя лъжлив боклук докато не се разкара напълно от "герена" , все ще се дразня.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 12 юни 2013 22:20

zlobul написа:Мършата Тоньо трябва да бъде изритан и от участие в строежа на сектор А . Тоя нещастник доказа , че за никъв х*й не става . Тоя лъжлив боклук докато не се разкара напълно от "герена" , все ще се дразня.

Тоя локомотивец само строежа на Сектор А го задържа на Герена. За сроковете го видяхме ,че обещанията са му кръгла нула и не важат...Много да внимава какви ще ги върши ,защото ако ни прецака със стадиона ще трябва да емигрира някъде.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 юни 2013 22:30

turbogena написа:
zlobul написа:Мършата Тоньо трябва да бъде изритан и от участие в строежа на сектор А . Тоя нещастник доказа , че за никъв х*й не става . Тоя лъжлив боклук докато не се разкара напълно от "герена" , все ще се дразня.

Тоя локомотивец само строежа на Сектор А го задържа на Герена. За сроковете го видяхме ,че обещанията са му кръгла нула и не важат...Много да внимава какви ще ги върши ,защото ако ни прецака със стадиона ще трябва да емигрира някъде.

На тоя не му вярвах още от момента в който стъпна на "герена" . Човек когато обича нещо истински , усеща когато го лъжат :) . На тая мърша лично му пожелах да се върне там от където е дошъл , това стана на последната тренировка на Левски преди мача с ония (есента) ето че пожеланието ми е на път да се сбъдне :)) макар и с доста голямо закъснение .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юни 2013 01:54

Stanislav_Ivanov написа:Мен Старокин ме радва повече като дефанзивен халф.При Костов игра в няколко мача такъв и се справи добре.Може да изнася топката и не го е страх да мине 1-2 човека.Може да остане и да се налага като халф когато има проблеми.

Както каза и колегата, той е тактически неграмотник. Не знае как да се позиционира, как да извърши нарупение без да изглежда като опит за убийство и подобно на старата версия на Пелето винаги рискуваш с него да си изкара червен картон. А като защитник да не говорим - раздава балтиите без да го бърка, че е в наказателното поле.
Едно нещо не мога да му отрека - влага се момчето в мача и не го е страх да остане без глава, ръка, око, но да спре противник.
Що се отнася до Пинто, той заедно с Рамос са единственото ценно нещо, с което ще запомня мозъкопръскачката Костов. Най-лесно можеш да разбереш какво е Пинто като видиш как играят заместниците му, когато отсъства. Пинто, Рамос, Пламен, Владо, Велев, Гари - към тях да прибавят свестен разиграващ халф, един раздвижен централен нападател тип Арш/Мицански, двама централни защитници и едно крило - отбора за групите на ЛЕ е готов.
Що се отнася до Митов - на мен ми е симпатичен като човек и не е толкова лош като треньор. Определено има повече качества от Илиан Илиев, Ясен Петров, Гонзо, Кратко или Костов.
А забравих за Йорданов - и той трябва да остане, според мен.

Просто класически таран като Силва или ако щете тип Ибра не ни трябва, той убива скоростта на атаките и прави отбора изклютелно зависим от него - той просто няма как да се движи наравно с Гари, щото има бързината на тролей и подвижността на охлюв - една до добра игра с глава не стига. Домо е вариант (представяте ли си за какво време Силва ще направи финта на Домо в Гелзенкирхен), но няма да дойде.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2013 09:12

metodito написа:
Stanislav_Ivanov написа:Мен Старокин ме радва повече като дефанзивен халф.При Костов игра в няколко мача такъв и се справи добре.Може да изнася топката и не го е страх да мине 1-2 човека.Може да остане и да се налага като халф когато има проблеми.

Както каза и колегата, той е тактически неграмотник. Не знае как да се позиционира, как да извърши нарупение без да изглежда като опит за убийство и подобно на старата версия на Пелето винаги рискуваш с него да си изкара червен картон. А като защитник да не говорим - раздава балтиите без да го бърка, че е в наказателното поле.
Едно нещо не мога да му отрека - влага се момчето в мача и не го е страх да остане без глава, ръка, око, но да спре противник.
Що се отнася до Пинто, той заедно с Рамос са единственото ценно нещо, с което ще запомня мозъкопръскачката Костов. Най-лесно можеш да разбереш какво е Пинто като видиш как играят заместниците му, когато отсъства. Пинто, Рамос, Пламен, Владо, Велев, Гари - към тях да прибавят свестен разиграващ халф, един раздвижен централен нападател тип Арш/Мицански, двама централни защитници и едно крило - отбора за групите на ЛЕ е готов.
Що се отнася до Митов - на мен ми е симпатичен като човек и не е толкова лош като треньор. Определено има повече качества от Илиан Илиев, Ясен Петров, Гонзо, Кратко или Костов.

Просто класически таран като Силва или ако щете тип Ибра не ни трябва, той убива скоростта на атаките и прави отбора изклютелно зависим от него - той просто няма как да се движи наравно с Гари, щото има бързината на тролей и подвижността на охлюв - една до добра игра с глава не стига. Домо е вариант (представяте ли си за какво време Силва ще направи финта на Домо в Гелзенкирхен), но няма да дойде.

Знаеш ли преди колко години беше "финта в Гелзенкирхен"?През 1988 Б.Джонсън пробяга 100м за 9,79 сек.Нещо ми подсказва,че сега няма да може.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 13 юни 2013 09:48

metodito написа:

Недейте така. От Старокин, Милиев и Ели имам бели косми.

Борбен бил, запълвал дупките....муха абсолютна муха. Да се маха.

Трябва да се вземат задължително двама централни защитници и ако продадем вКарвальо един нападател. Силва за нашто първенство си е екстра. Играе правилно, носи цялата защита наляво и надясно и отваря пространства за Гари и сега за Лопес.

С Бру и Велев като опорни ще изглеждаме доста по-добре отколкото с демотивирания Гаджев и Пелето. Крилата са ясни.

Домо не съм го гледал от години, след като се подвизава по треторазртедно отбори, значи не се е развил и може даже да има регрес. По-добре да не идва.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 13 юни 2013 09:53

не мога да разбера такива мнения, те Лопес и Бру още един мач не са направили, обаче разни капацитети определят вече, че по-добре щели да стоят от еди кой си .. :lol:

Върни се в “Левски”