Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
peliforewer
- Контакти:
Re: /анкета/ Без цензура!
Като гледам отрано сте се започнали
,прочетох ви коментарите и като по-възрастен,а и зодия Везни ще си позволя няколко реда.Много се наблегна в спора че Бойко ни съдействал за Газпром,как се развиха нещата и кой се молеше да дойде руския брат,думата ми е че ние с години сме виновни и трябва да се оправдаваме че Борисов казал нещо ,но после Батков ревна и нещата станаха съвсем други.Следваща опорка,Инджов,ДПС пояснявам за енти път Инджов никога не е бил член на ДПС,никога не е участвал в избори от ДПС,бил е номиниран от ДПС някъде в Родопите за кмет,но си е оттеглил кандитатурата,трябва да се оправдаваме и за това.Трябва да се оправдаваме и за това че Ганчев реши да дава пари на Армията за ЦСКА и като човек който знае как се управляват пари си взе екипа с който работи много години в Ловеч и си взе футболистите с които има професионални договори и за които е дал много пари,това явно е голям грях.Ганчев е обвинен от мозАците и за точене на Петрол,Захарните заводи в Бургас и какво ли още,само да вметна че Ганчев не е обект на разследване от страна на Прокуратурата,а предпоследният ви собственик Божков и човекът който от години е в Левски,първо чрез адвоката си,после чрез протежето си Спас Русев,накрая с името си Пеевски са осъдени по закона Магнитски.Така че драги ми съфорумци аз няма от какво да се срамувам,ЦСКА му вземаха лицензи,игра по селата и пак е на върха,срамувайте се вие които сте ухажвани и дундуркани от всички власти+БФС и пари имахте,но Прокобата ви съсипа.Видя ли че Левски играе по селата ще повярвам че в българския футбол има феърплей и равноправие.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
peliforewer
- Контакти:
Old_death написа:Warped написа:Как знаеш, какво е споразумението?
Ако там пише, че може да се превежда и сума като минимум на месец?
И не е 100 лева, а над 10 хиляди.
В закона понятието "ако" не съществува. Там има договорени месечни вноски и се посочва размера им. При неспазване на споразумението от страна на длъжника цялата сума става изискуема заедно с лихвите. Да не говорим че вече не знам за кой път сключвате споразумение с НАП, поне според вашите приказки. Миналата година ви дадоха лиценз под условие. Тази година пак. До кога?
Ще добавя нещо на което съм свидетел,циганите когато не си плащат водата се предупреждават че ще им бъде спряна и те идват и правят месечно разсрочено плащане и ако един месец пропуснат вноска водата им се спира и отиват на съд,второ разсрочване не им се прави.За отношенията между НАП и длъжници могат да вземат думата по-компетентни колеги.
W84me ( Блатер) ..
ivan56 написа:
И аз това казвам.
Жалкото е, че именно такива хора се занимават с любимата ни игра и отбори, иначе са големи схемаджии а отборите ни са последната дупка на дудука.
Именно...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
gkostadinov
- Контакти:
peliforewer написа:Като гледам отрано сте се започнали,прочетох ви коментарите и като по-възрастен,а и зодия Везни ще си позволя няколко реда.Много се наблегна в спора че Бойко ни съдействал за Газпром,как се развиха нещата и кой се молеше да дойде руския брат,думата ми е че ние с години сме виновни и трябва да се оправдаваме че Борисов казал нещо ,но после Батков ревна и нещата станаха съвсем други.Следваща опорка,Инджов,ДПС пояснявам за енти път Инджов никога не е бил член на ДПС,никога не е участвал в избори от ДПС,бил е номиниран от ДПС някъде в Родопите за кмет,но си е оттеглил кандитатурата,трябва да се оправдаваме и за това.Трябва да се оправдаваме и за това че Ганчев реши да дава пари на Армията за ЦСКА и като човек който знае как се управляват пари си взе екипа с който работи много години в Ловеч и си взе футболистите с които има професионални договори и за които е дал много пари,това явно е голям грях.Ганчев е обвинен от мозАците и за точене на Петрол,Захарните заводи в Бургас и какво ли още,само да вметна че Ганчев не е обект на разследване от страна на Прокуратурата,а предпоследният ви собственик Божков и човекът който от години е в Левски,първо чрез адвоката си,после чрез протежето си Спас Русев,накрая с името си Пеевски са осъдени по закона Магнитски.Така че драги ми съфорумци аз няма от какво да се срамувам,ЦСКА му вземаха лицензи,игра по селата и пак е на върха,срамувайте се вие които сте ухажвани и дундуркани от всички власти+БФС и пари имахте,но Прокобата ви съсипа.Видя ли че Левски играе по селата ще повярвам че в българския футбол има феърплей и равноправие.
Ето това е мнение. Ти си Великан
Ozzimozzi написа:шивача написа:ivan56 написа:delqnski47 написа:Отборът му е в схема за източване на цели фирми и банки, тоя продължава да говори за Гриша Ганчев.
Що бе Делянски, нима 400 милки в евра, които Гришон прилапа с Петрол с разни схеми с помоща на Цецо Крадеца и още около 150 милки невърнати кредити към КТБ са малко пари ли?
Ама той Гришата не е такъв
Що се занимавате с тия утрепки? Всички ЕДРИ бизнесмени са дълбоко в лайната и до един са пълни боклуци! Тук няма цвят, а под общ знаменател.
Абсолютно съгласен! Каквато е държавата, такъв ни е футболният съюзи, такива са и бизнесмените!
[offtopic]Това не пречи да ебаваме динамовци!
Насо дали не си бара топките?!
https://www.facebook.com/dsport.bg/videos/995428034357805/[/offtopic]
Ами ебаваме , а скоро и направо ще си ги еб*м
Мисля секса да продължи няколко години
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Ozzimozzi написа:шивача написа:ivan56 написа:delqnski47 написа:Отборът му е в схема за източване на цели фирми и банки, тоя продължава да говори за Гриша Ганчев.
Що бе Делянски, нима 400 милки в евра, които Гришон прилапа с Петрол с разни схеми с помоща на Цецо Крадеца и още около 150 милки невърнати кредити към КТБ са малко пари ли?
Що се занимавате с тия утрепки? Всички ЕДРИ бизнесмени са дълбоко в лайната и до един са пълни боклуци! Тук няма цвят, а под общ знаменател.
Абсолютно съгласен! Каквато е държавата, такъв ни е футболният съюзи, такива са и бизнесмените!
Не мога да не се съглася с едно подобно мнение,само бих го обърнал в обратен ред, водещи са бизнесмените. И те управляват и държавата и бизнеса и футбола ,както знаят и могат - по мутренски. Не случайно най-успешни от тях са Домусчиеви ,на които по-голямата им част от бизнеса им е извън България и малко или много мутренските изпълнения не вървят навън.
Искам да бъда разбран много меко казано не харесвам братята ,едва ли иманякой в този форум,който е писал срещу тях повече от мен, но определено са по-успешни от останалите от камарилата.
Иначе за родния ни футбол ще се оправи когато мутренските номера бъдат изкорени от него. За мен това значи ,когато всички ,които са участвали в мутризацията на българския футбол изчезнат от него..
-
peliforewer
- Контакти:
gkostadinov написа:peliforewer написа:Като гледам отрано сте се започнали,прочетох ви коментарите и като по-възрастен,а и зодия Везни ще си позволя няколко реда.Много се наблегна в спора че Бойко ни съдействал за Газпром,как се развиха нещата и кой се молеше да дойде руския брат,думата ми е че ние с години сме виновни и трябва да се оправдаваме че Борисов казал нещо ,но после Батков ревна и нещата станаха съвсем други.Следваща опорка,Инджов,ДПС пояснявам за енти път Инджов никога не е бил член на ДПС,никога не е участвал в избори от ДПС,бил е номиниран от ДПС някъде в Родопите за кмет,но си е оттеглил кандитатурата,трябва да се оправдаваме и за това.Трябва да се оправдаваме и за това че Ганчев реши да дава пари на Армията за ЦСКА и като човек който знае как се управляват пари си взе екипа с който работи много години в Ловеч и си взе футболистите с които има професионални договори и за които е дал много пари,това явно е голям грях.Ганчев е обвинен от мозАците и за точене на Петрол,Захарните заводи в Бургас и какво ли още,само да вметна че Ганчев не е обект на разследване от страна на Прокуратурата,а предпоследният ви собственик Божков и човекът който от години е в Левски,първо чрез адвоката си,после чрез протежето си Спас Русев,накрая с името си Пеевски са осъдени по закона Магнитски.Така че драги ми съфорумци аз няма от какво да се срамувам,ЦСКА му вземаха лицензи,игра по селата и пак е на върха,срамувайте се вие които сте ухажвани и дундуркани от всички власти+БФС и пари имахте,но Прокобата ви съсипа.Видя ли че Левски играе по селата ще повярвам че в българския футбол има феърплей и равноправие.
Ето това е мнение. Ти си Великан
Показваш едно нещо от това което съм писал че не е вярно и ти прехвърлям приза Великан
W84me ( Блатер) ..
-
peliforewer
- Контакти:
honda написа:Ozzimozzi написа:шивача написа:ivan56 написа:delqnski47 написа:Отборът му е в схема за източване на цели фирми и банки, тоя продължава да говори за Гриша Ганчев.
Не мога да не се съглася с едно подобно мнение,само бих го обърнал в обратен ред, водещи са бизнесмените. И те управляват и държавата и бизнеса и футбола ,както знаят и могат - по мутренски. Не случайно най-успешни от тях са Домусчиеви ,на които по-голямата им част от бизнеса им е извън България и малко или много мутренските изпълнения не вървят навън.
Искам да бъда разбран много меко казано не харесвам братята ,едва ли иманякой в този форум,който е писал срещу тях повече от мен, но определено са по-успешни от останалите от камарилата.
Иначе за родния ни футбол ще се оправи когато мутренските номера бъдат изкорени от него. За мен това значи ,когато всички ,които са участвали в мутризацията на българския футбол изчезнат от него..
Нали точно Домусчиеви овладяха българският футбол на входа и на изхода,комисии,съдии,Изпълком,Професионална лига,тв права никой собственик на футболен клуб не беше си го позволявал досега,Цеката и той се нарежда до Домусчиеви,с много пари се оправят нещата,футболът е на заден план.
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:Като гледам отрано сте се започнали,прочетох ви коментарите и като по-възрастен,а и зодия Везни ще си позволя няколко реда.Много се наблегна в спора че Бойко ни съдействал за Газпром,как се развиха нещата и кой се молеше да дойде руския брат,думата ми е че ние с години сме виновни и трябва да се оправдаваме че Борисов казал нещо ,но после Батков ревна и нещата станаха съвсем други.Следваща опорка,Инджов,ДПС пояснявам за енти път Инджов никога не е бил член на ДПС,никога не е участвал в избори от ДПС,бил е номиниран от ДПС някъде в Родопите за кмет,но си е оттеглил кандитатурата,трябва да се оправдаваме и за това.Трябва да се оправдаваме и за това че Ганчев реши да дава пари на Армията за ЦСКА и като човек който знае как се управляват пари си взе екипа с който работи много години в Ловеч и си взе футболистите с които има професионални договори и за които е дал много пари,това явно е голям грях.Ганчев е обвинен от мозАците и за точене на Петрол,Захарните заводи в Бургас и какво ли още,само да вметна че Ганчев не е обект на разследване от страна на Прокуратурата,а предпоследният ви собственик Божков и човекът който от години е в Левски,първо чрез адвоката си,после чрез протежето си Спас Русев,накрая с името си Пеевски са осъдени по закона Магнитски.Така че драги ми съфорумци аз няма от какво да се срамувам,ЦСКА му вземаха лицензи,игра по селата и пак е на върха,срамувайте се вие които сте ухажвани и дундуркани от всички власти+БФС и пари имахте,но Прокобата ви съсипа.Видя ли че Левски играе по селата ще повярвам че в българския футбол има феърплей и равноправие.
Бил ли е Инджов на държавна служба назначен от ДПС?
Сторил ли е Инджов сараите на Доган?
Строил ли Инджов безвъзмездно паметник на завоевателя на Родопите -Ени Хан Баба ?
"Някъде в Родопите"?-странно ,че става дума за областния център Смолян.
Били ли са членове на ДПС -Йордан Цонев, Камен Костадинов,Петя Раева,Янко Янков,Делян Пеевски? и каква е разликата между Юлиан Инджов и тях?
Сигурен ли си ,че ГГ не е обект на разследване от Прокуратурата?- аз съм сигурен ,дори че беше на няколко пъти дори подсъдим. Например за контрабанда по време на Югоембаргото, За връзки с международния терорист Желко Ражнатович-Аркан(съден дори за прстъпления срещу човечеството),човек който мисля че има доживотни присъди в 6 различни държави. В по-нови времена за контрабанда със захар ,източване на ДДС, дори отправена заплаха за убийство на висш държавен служител.
Да ти напомням ли,че ВБ е бил доста по-дълго време собственик на ЦСКА отколкото на Левски и определено е дал много повече средства за любимия ти клуб.
Честно казано не знаех ,че по закона "Магнитски" има осъдени,но е хубаво всеки ден човек да нучава нещо ново
За ГГ - няма как да има санкции по споменатия закон ,защото още от 90-те години (от времето на Югоембаргото и другаруването му с Аркан) срещу него наложени по-тежки санкции -има забрана да притежава собственост и да влиза в САЩ наложени му от много по-тежка институция от службата за контрол на чуждестранните активи(OFAC), а именно от Department of Homeland Security (DHS)
А относно Пеевски -защо до момента нито един припок не е коментирал следната информация:
https://www.capital.bg/biznes/kompanii/ ... ia_petrol/
Повече от ясно е, че работата на българските олигарси не е читава, включително намесата им в родния футбол. Но в случая иде реч не за тях, а за помощта, която властта системно оказва на Подуене през последните години/десетилетия спасявайки клуба от фалит. Тази намеса не е нормална, нужно е да оставят клуба да поеме по естествения си път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!