Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот siniq_fen » 11 юни 2013 10:14

Rivaldo10 написа:Вчера подразбрах, че има вероятност да вземем Генчев от Лудогорец. :?

И аз четох, че ги напуска, но не знам дали го искам тоя предател.
Само Левски!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 11 юни 2013 10:39

siniq_fen написа:
Rivaldo10 написа:Вчера подразбрах, че има вероятност да вземем Генчев от Лудогорец. :?

И аз четох, че ги напуска, но не знам дали го искам тоя предател.

Чак пък предател. Аз малко вече не помня точно как ни напусна. Мисля, че Люпко почна да го налага, после нещо стана и отиде в Ловеч. Като нищо сме го освободили.

А иначе аз не мисля, че имаме нужа от него точно. Може да се върне в Ловеч и да играе за ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 11 юни 2013 10:41

Седем написа:
valiooooo написа:Всичко в Левски е лъжа

Футболен клуб Левски се е превърнал в класическа обител на лъжата. Говори се едно, а се върши съвършено друго. Правят се декларации за загриженост и просперитет, а на дело се затрива изконните добродетели на синята идея. Прехвърлят се вини и отговорности, унищожават се легендите на клуба. Манипулира се демократично мислещата синя общност, която винаги е имало правилните сетива за това, което се случва в любимия клуб. Взривяват се устоите на футболното синьо,така както бе хвърлен във въздуха емблематичния сектор А на стадион „Георги Аспарухов”.

Всичко в Левски е лъжа. Лъжа е, че собственик е Тодор Батков. На хартия акциите са в неговия сейф, но отдавна поне половината клуб е прехвърлен на други лица. Лъжата е продължена от това, че тези хора, които са добре известни на футболната общественост не се афишират. Това е Левски, не Чепръчене и трябва да се знае кой е собственик. Било то и бивш министър-председател на републиката. Защо го е срам да каже, че е собственик на любимия си клуб? Рано или късно това ще стане официално, макар и с поставено лице. И пак под формата на лъжа!

Лъжите в Левски са институционализирани. Преди два месеца Тодор Батков заявява, че ще направи като Литекс и ще започне следващия сезон само с юноши. След 60 дни мнението му е коренно различно, Левски привлича новата порция третокласни попълнения, първия от които се казва Лопес.

Левски трябваше да е шампион, а не е! Илиан Илиев трябваше да е треньор до края, а не бе! Боримиров трябваше да помага на Илиан, а остана и след него! Нищо чудно поради липса на длъжности Йовов да играе още една година…

Но лъжите носят и ползи. Благодарение на абсолютно измисления свят в който са се поставили, те не могат да разберат измеренията на собствената си трагедия. Мачът със Славия изпари едни четири милиона лева във въздуха. Но на „Герена” дори страданието е лъжовно. Ядосаха се за миг и после пак продължиха по-старому. Със същия треньор, който провали сезона и както изглежда с повечето от изпълнителите, които доказано не стават за големи цели. И пак със същите лъжи, които ще започнат още на старта на подготовката. Репортерите ще започнат да изпращат бодри депеши. И шараните ще вярват!
Източник: "Teма спорт"

Тия злобни гадости изходени от някой като ГА, си ги публикувай в розовия форум при фенчетата на несъществуващия отбор!

Това е написано от Жаклин Михайлов. Той може да е всякакъв, но е левскар който го боли за този отбор. Лошото е, че почти за всичко което е написал е прав. Ние, феновете на Левски трябва да можем да виждаме истината такава каквато е дори да не ни е приятна. Това, че Батков обича лъжата отдавна не би трябвало да е някаква новина.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 юни 2013 10:56

Добър футболист е, но си имаме играчи за центъра на терена, а и е на 32.
По-добре в групата за мачовете да попадат братята Цоневи, отколкото тоя да им изяжда хляба.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 юни 2013 16:21

Снимката на деня

Изображение
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 юни 2013 16:29

Parmalat написа:Снимката на деня

Изображение

Все пак имат общ бизнес :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 юни 2013 18:24

Еее, голяма работа, че са си стиснали ръцете. Защо във всяко едно нещо трябва да търсим нещо нередно и странно :roll: Двамата държат "Футбол Про Медия" (или както там се казва) и са партньори. Най-нормално е да си подадат ръка, нали са бизнес партньори

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 юни 2013 18:34

Наскоро им видяхме общият бизнес. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 юни 2013 18:35

Rivaldo10 написа:Наскоро им видяхме общият бизнес. ;)

Иска ми се да грешиш.
Само Левски!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 юни 2013 18:37

Възможно е, този сезон ще станат по-ясни нещата.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”