Не съм казал класни. Съвсем сносен си е. Докато на неговия пост, откакто Гонзо мисля го натири колко играчи минаха и показаха нещо, нещичко. Единствено Грийн - той си беше класа - няма как да ги сравняваме. Другите скъпоплатена леш. Както и да е. Аз мисля, че за заплати, откакто не е при нас са изсипани една торба пари, много по-малко, отколкото щеше да взима. А и едно е да се бориш за победа, друго е да се чудиш ще има ли пари за заплати, но поне е при Херо. Щом Херо му гласува доверие... По-добре титуляр при Херо, отколкото резерва при Илиан Илиев.
Пожелавам му успех.
Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Бивши играчи и треньори
Последна промяна от metodito на 03 авг 2013 00:01, променено общо 2 пъти.
metodito написа:Не съм казал класни. Съвсем сносен си е. Докато на неговия пост, откакто Гонзо мисля го натири колко играчи минаха и показаха нещо, нещичко. Единствено Грийн - той си беше класа - няма как да ги сравняваме. Другите скъпоплатена леш.
Че е леш, леш е, ФАКТ, както казва един изявен форумен идиот

А за другите, новопривлечените... тук вината е изцяло на Донев, Тонев и другите малоумници взимали играчи без да им изгледат и един мач на живо. Щото звучи добре примерно за Марсиньо - играл срещу Реал М, 1/4-финалист в ШЛ, титуляр а у, че и без пари на всичкото отгоре...на визитка ОК, от тия неща Батков чува само БЕЗ ПАРИ, БЕЗ ПАРИ и футболиста се взима... ама кой го е гледал на живо? Следил ли му е представянето? Ми, не...важното е, че е без пари и има ебати визитката.
Според мен трябва Херо, Стойчо Стоилов (или който там им прави селекцията в Литекс) и Коко Динев да ги назначат селекционери към БФС и който и отбор реши да купува някой, проекто покупката да трабва да получи 2 от 3 одобрение от тия тримата
И ще е вдигне БГ футбола много бързо 

- milen.hristov
- Контакти:
Легендата на Левски и настоящ член на УС на клуба Иван Вуцов смята, че дори сините да са станали шампиони, това нямало да промени тяхната съдба в Европа.
"С този състав Левски няма как да стигне до такива мачове, като тези на Ботев и Лудогорец в Европа. Там се играе, когато си готов, а ние не бяхме готови. И да бяхме станали шампиони, нищо повече не можехме да направим. Затова трябват нови хора", заяви Вуцов.
"Тандемът Наско Сираков-Иво Тонев трябва да успее и аз смятам, че ще го направи и ще изкара Левски от кризата. И двамата са достойни хора с качества. Ще обединят сили и ще излезе добре за Левски", продължи той пред "Тема Спорт".
"Феновете с право са обидени. Измъчиха се много. Но не смятам, че бойкотът е верният път. Дано играчите да проумеят какво се случва. Мисля, че е време Левски да тръгна нагоре и ще го направи от мача с Пирин Гоце Делчев", добави Вуцов.
"С този състав Левски няма как да стигне до такива мачове, като тези на Ботев и Лудогорец в Европа. Там се играе, когато си готов, а ние не бяхме готови. И да бяхме станали шампиони, нищо повече не можехме да направим. Затова трябват нови хора", заяви Вуцов.
"Тандемът Наско Сираков-Иво Тонев трябва да успее и аз смятам, че ще го направи и ще изкара Левски от кризата. И двамата са достойни хора с качества. Ще обединят сили и ще излезе добре за Левски", продължи той пред "Тема Спорт".
"Феновете с право са обидени. Измъчиха се много. Но не смятам, че бойкотът е верният път. Дано играчите да проумеят какво се случва. Мисля, че е време Левски да тръгна нагоре и ще го направи от мача с Пирин Гоце Делчев", добави Вуцов.
- metodito
- Контакти:
Шитнаха Муслин!
Симеон Райков донесе победата на Черно море над Локо Пд - два кръга, след като тима на Александър Станков (не го възприемам тоя като треньор и това е) победи "Левски" на Герена!!!
Силно за "моряците" продължава да се представя и друг бивш "син" - юношата на "Левски" Стефан Станчев.
metodito написа:Шитнаха Муслин!
Бих се израдвал да го видя пак в Левски. Муслин и Грозни са двамата чуждестранни треньори, за които ме е яд, че не се задържаха по-дълго време в Левски.
- milen.hristov
- Контакти:
Бившият халф на Левски Сержиньо Грийн остана без отбор. Кариерата на Грийн върви само надолу след напускането на Герена. Халфът, който бе взет от Георги Иванов и направи страхотни мачове със синия екип така и не успя да намери пристан последователно във Войводина, АЕК Ларнака, Модена и Авелино.
Нека припомним, че Сержиньо дойде като сериозно име от Фейенорд и се превърна във водеща фигура в един от най-силните отбори на сините в последните години - този на Ясен Петров и Гонзо. Сините фенове още помнят победния гол на Грийн с глава срещу Гент за обрата над белгийците на Герена. Нека припомним, че тогава с Грийн в състава сините бяха на крачка от прескачането на групите на Лига Европа. Сега обаче нито Левски е близо до тази фаза, нито Грийн до отбор с подобни амбиции.
Един от емблематичните нападатели на Левски в последните години Гара Дембеле е в сериозна криза. Някогашният любимец на сините фенове, който нижеше гол след гол в момента е резерва в последния в китайското първенство отбора на Вуан Зал. Справка показва нещо фрапиращо - Дембеле е отбелязал едва 3 гола откакто напусна Левски ?!? Тази статистика звучи стряскащо и едва ли много хора са си представяли това предвид на играта на Гара със синия екип. След напускането си Дембеле изигра 19 мача за Фрайбург, вкарвайки 1 гол ( в мрежата на Хофенхайм ).
След като бе отхвърлен от германския отбор премина в китайския Вуан Зал под наем, където Любиша Тумбакович разчиташе Дембеле отново да се развихри. Това обаче така и не стана - 13 мача и 2 гола, което принуди сърбина да си доведе Милош Стоянович и да закотви тъмнокожият таран на пейката.
Всички тези факти говорят за това, че Дембеле определено се е спуснал стремглаво надолу, след като бе на върха в България. Нека припомним, че на Герена Гара завърши с общо 39 мача и 37 гола и на фона на това сегашната му ефективност е направо смешна. По всичко личи, че заминаването му от Левски не му се е отразило добре и няма да е изключено в близко бъдеще отново той да погледне към родната А група. Както знаем той носеше екипа и на Локомотив Пловдив и е в много добри отношения с Коко Динев.
Жоазиньо:Футболът в България е много по-бърз от бразилския
Президентът на ФК Краснодар Сергей Галицки купи Жоазиньо за 1 милион евро, а сега отказва да се раздели с него дори и срещу 20 млн. В интервю за руския седмичник "Футбол" бразилецът, който е №1 по асистенции в миналия сезон на Премиерлигата, разказва интересни моменти от живота и кариерата си. Sportline.bg публикува тази част на интервюто, която касае Левски и България.
Още на 19 години напуснахте Бразилия. защо избрахте България?
- Исках да отида в много по-силен отбор от предишния - Португеза, а нямаше как да играя за някой голям клуб в страната. От мен сериозно се интересуваше само Левски.
Колко пъти по-голяма стана вашата заплата?
- Колкото и банално да звучи, аз не отидох в България заради парите, а за да побеждавам и да се боря за титлата. Но на въпроса ви мога да отговоря точно - близо два пъти.
Какъв е българският футбол - техничен, скоростен, силов?
- В България се играе много бърз футбоол. Това се забелязва особено силно, ако отидеш там директно от Бразилия. Има много технични играчи и се практикува атакуващ футбол. Като цяло българският футбол е, ако не на много високо, то на добро ниво.
Кое е най-странното нещо, което ви се случи в Левски?
- Всичко премина без приключения, което за мен е нещо необичайно. След победа в евротурнирите обаче всички играчи на Левски заедно с президента ходехме на дискотека, където танцувахме и се веселихме. Понякога пиехме малко. (В този момет телефонът на Жоазиньо звъни. Той иска да изключим диктофона през това време заменя португалския с не толкова разбираем език. Първата ни мисъл е, че говори на български, който е научил в годините си като играч на Левски).
С кого разговаряхте на български?
- С моята приятелка. Тя е българка, не знаехте ли?
Не.
- Научих езика докато играех в Левски. Както виждате, за да не го забравя, с нея си говорим на български. Засега имам успехи с руския, тъй като разбирам доста от него, включително и вас, когато ми задавате въпросите.
Кристиан Нобоа от Динамо започна да учи руски заради своята проятелка. Подобна ли е ситуацията с българския при вас?
- Не, при мен бе малко по-различно. Когато се запознах с нея, живеех три години в България и вече говорех езика. Но се получаваха епизоди, в които нещата, които казвах, не са това, което си мисля, и тогава много се смеехме. Затова не смея да говоря на руски, за да не се повтори същата ситуация.
Кажете ни какво дерби е Левски - ЦСКА?
- Като всяко дерби и това е много важно за феновете. Те ходят неохотно на другите мачове, но когато става въпрос за тази среща, стадионът се напълва. Тогава те правят много красиво шоу.
Може ли да се каже, че феновете на Левски се отнесоха топло с вас?
- Да, това е така. Когато си тръгнах, не чух нито една лоша дума по мой адрес. Дори получих подарък - плакет с името ми, периода и постиженията ми с клуба.
Когато бяхте в Левски, се говореше, че ви искат от Амкар, Сатурн и Терек, истина ли бе това?
- Нямаше как да премина нито в Амкар, нито в Сатурн. Що се отнася до Терек, имаше преговори, но предложението на техния президент не ме устройваше.
Много добър играч и човек.Не знаех че приятелката му е българка.Все още ме е яд,че не играе за националния на България,а имаше възможности.
Още на 19 години напуснахте Бразилия. защо избрахте България?
- Исках да отида в много по-силен отбор от предишния - Португеза, а нямаше как да играя за някой голям клуб в страната. От мен сериозно се интересуваше само Левски.
Колко пъти по-голяма стана вашата заплата?
- Колкото и банално да звучи, аз не отидох в България заради парите, а за да побеждавам и да се боря за титлата. Но на въпроса ви мога да отговоря точно - близо два пъти.
Какъв е българският футбол - техничен, скоростен, силов?
- В България се играе много бърз футбоол. Това се забелязва особено силно, ако отидеш там директно от Бразилия. Има много технични играчи и се практикува атакуващ футбол. Като цяло българският футбол е, ако не на много високо, то на добро ниво.
Кое е най-странното нещо, което ви се случи в Левски?
- Всичко премина без приключения, което за мен е нещо необичайно. След победа в евротурнирите обаче всички играчи на Левски заедно с президента ходехме на дискотека, където танцувахме и се веселихме. Понякога пиехме малко. (В този момет телефонът на Жоазиньо звъни. Той иска да изключим диктофона през това време заменя португалския с не толкова разбираем език. Първата ни мисъл е, че говори на български, който е научил в годините си като играч на Левски).
С кого разговаряхте на български?
- С моята приятелка. Тя е българка, не знаехте ли?
Не.
- Научих езика докато играех в Левски. Както виждате, за да не го забравя, с нея си говорим на български. Засега имам успехи с руския, тъй като разбирам доста от него, включително и вас, когато ми задавате въпросите.
Кристиан Нобоа от Динамо започна да учи руски заради своята проятелка. Подобна ли е ситуацията с българския при вас?
- Не, при мен бе малко по-различно. Когато се запознах с нея, живеех три години в България и вече говорех езика. Но се получаваха епизоди, в които нещата, които казвах, не са това, което си мисля, и тогава много се смеехме. Затова не смея да говоря на руски, за да не се повтори същата ситуация.
Кажете ни какво дерби е Левски - ЦСКА?
- Като всяко дерби и това е много важно за феновете. Те ходят неохотно на другите мачове, но когато става въпрос за тази среща, стадионът се напълва. Тогава те правят много красиво шоу.
Може ли да се каже, че феновете на Левски се отнесоха топло с вас?
- Да, това е така. Когато си тръгнах, не чух нито една лоша дума по мой адрес. Дори получих подарък - плакет с името ми, периода и постиженията ми с клуба.
Когато бяхте в Левски, се говореше, че ви искат от Амкар, Сатурн и Терек, истина ли бе това?
- Нямаше как да премина нито в Амкар, нито в Сатурн. Що се отнася до Терек, имаше преговори, но предложението на техния президент не ме устройваше.
Много добър играч и човек.Не знаех че приятелката му е българка.Все още ме е яд,че не играе за националния на България,а имаше възможности.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: Жоазиньо:Футболът в България е много по-бърз от бразилския
Футболът в България е много по-бърз от бразилския
КО?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Re: Жоазиньо:Футболът в България е много по-бърз от бразилския
И много по-качествен.....