Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот koisa » 01 юли 2019 16:18

Warped написа:Еми днеска е джулая, нови има 3ма, нищо и две......
Все повече ми се струва, че Хунчев ще си живурка няколко месеца, ще вика няма кинти тва е полжението, градим за сезон 2022 и тн.

Ми то няма лошо да градим отбор за 2022г. но да излязат и да го кажат... Хем очакванията ще паднат (не, че сега са големи), хем мрънкането ще намалее, а нали то е основният проблем според някои. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 01 юли 2019 16:21

Незнайно защо темата за мрънкането я затвориха- :)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 юли 2019 16:30

koisa написа:
Все повече ми се струва, че Хунчев ще си живурка няколко месеца, ще вика няма кинти тва е полжението, градим за сезон 2022 и тн.

Ми то няма лошо да градим отбор за 2022г. но да излязат и да го кажат... Хем очакванията ще паднат (не, че сега са големи), хем мрънкането ще намалее, а нали то е основният проблем според някои. :oops:

Те с бездействието си го показват :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юли 2019 16:40

koisa написа:

Ти сериозно, това вярваш ли го? :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 юли 2019 17:02

TristaNNN написа:Ти сериозно, това вярваш ли го? :shock:

За мен си го вярвам... И си мисля, че доста хора ще го приемат, ако им се казва истината. Обаче, ако изкуствено се надува, че ще се борим за титли, купи и влизане в групите на ЛЕ, то тогава хората очакват добър и качествен футбол. А, когато това не се вижда, нормално и недоволството да е много голямо. Друго си е да се знае, че основната цел е изплащането на задълженията и подобрения в стадиона, терени на ДЮШ и т.н. Че отбора ще се бори за топ 3, каквото стане за купата и докъдето стигне в Европа. Но в края на футболната година да кажат, че са изчистили еди-колко си задължения, построили са еди-колко си терени и са наложили успешно 2-3 момчета в първия отбор. За какво ще мрънкаме, като знаем, че са изпълнили обещаното?! :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 юли 2019 17:31

Абе тоя новия аржентинец и вратаря разправят, че Левски винаги се бори за трофеи, та не знам какво показва ръководството. Показва може би единствено, че и те не са в час, нищо повече.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юли 2019 17:38

koisa написа:

За мен си го вярвам... И си мисля, че доста хора ще го приемат, ако им се казва истината. Обаче, ако изкуствено се надува, че ще се борим за титли, купи и влизане в групите на ЛЕ, то тогава хората очакват добър и качествен футбол. А, когато това не се вижда, нормално и недоволството да е много голямо. Друго си е да се знае, че основната цел е изплащането на задълженията и подобрения в стадиона, терени на ДЮШ и т.н. Че отбора ще се бори за топ 3, каквото стане за купата и докъдето стигне в Европа. Но в края на футболната година да кажат, че са изчистили еди-колко си задължения, построили са еди-колко си терени и са наложили успешно 2-3 момчета в първия отбор. За какво ще мрънкаме, като знаем, че са изпълнили обещаното?! :roll:

Ми отде приходи, докато станем машини? От билети ли, от Европа ли, от реклами ли, от какво? Щото така казано - не играем за нищо и чистим задължения звучи смехотворно. Представям си как един засмян чичко там дава едни милиони няколко години подред, щото е готин чичко и не иска Левски да сложи тирето. Пък дали изобщо ще си ги избие не го интересува, както казах - той е готин чичко. Бе, то така е много лесно да правим сметките на чужд г*з. И стига сте въртяли тая щуротия - намаляваме заплатите, свиваме бюджета и прочее дрън-дрън, за да изплащаме задълженията. Така не става, така пак се спускаме по спиралата с дълговете - вземеш заеми, за да обслужваш предишни заеми и дългове, но лихвата си чука ли чука. Без реални приходи нищо не можем да изплатим, проумейте го!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 01 юли 2019 17:39

Само антилевскари говорят глупости от рода - тази година шампиони. П.Колев, като представител на ръководството заяви основните цели пред отбора. https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/pavel-kolev-posochi-trite-naj-vazhni-zadachi-pred-levski-538258 Това е от 18 април.

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 01 юли 2019 17:42

TristaNNN написа:
koisa написа:

Ми отде приходи, докато станем машини? От билети ли, от Европа ли, от реклами ли, от какво? Щото така казано - не играем за нищо и чистим задължения звучи смехотворно. Представям си как един засмян чичко там дава едни милиони няколко години подред, щото е готин чичко и не иска Левски да сложи тирето. Пък дали изобщо ще си ги избие не го интересува, както казах - той е готин чичко. Бе, то така е много лесно да правим сметките на чужд г*з. И стига сте въртяли тая щуротия - намаляваме заплатите, свиваме бюджета и прочее дрън-дрън, за да изплащаме задълженията. Така не става, така пак се спускаме по спиралата с дълговете - вземеш заеми, за да обслужваш предишни заеми и дългове, но лихвата си чука ли чука. Без реални приходи нищо не можем да изплатим, проумейте го!
Разбрахме как не става. Обясни как става.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 юли 2019 17:47

Павелчо коколев каза толко много неща, досега нищо не се е получило.
Та и грам неможе да се вярва доколко се спазва "финасова дисплина" или хубси взима по 10к евро на месец и ще сумти :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”