Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
Значи категорично преминаваме в следващия кръг. Анонимници не ни притесняват !
Ами ако футболната логика се окаже вярна,то в понеделник на представянето трябва да видим Лопез,Кевин Бру и...НАСКО
За мен лично имаме ОСТРА И НЕОТЛОЖНА НУЖДА от качествени 2-ма централни защитници,защото с ментетата от Бирой и Миньоро плюс онова тотаджийско леке Старокин не става.От новия сезон да почваме лека по-лека да налагаме и Мишо Иванов на вратата и мисля,че всичко ще е доста добре в дефанза
Да приемем че Бру играе в центъра,Рамос и Гари на крилата,намираме човек който да действа зад нападателя плюс Силва и ако върнем Сьорд Арс и ще имаме атомно нападание
Бру си е абсолютна оферта за нас,момчето идва от школата на Клерфонтен,а последния играч идващ от там направи фурор със синята фанелка и вкара 36 гола за Левски София,а също така е и на 24 години.Абсолютна 6-ца от тотото.
Ще поживеем,ще видим.САМО ЛЕВСКИ!
Да приемем че Бру играе в центъра,Рамос и Гари на крилата,намираме човек който да действа зад нападателя плюс Силва и ако върнем Сьорд Арс и ще имаме атомно нападание
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- фифи перото
eelche написа:Ами ако футболната логика се окаже вярна,то в понеделник на представянето трябва да видим Лопез,Кевин Бру и...НАСКОЗа мен лично имаме ОСТРА И НЕОТЛОЖНА НУЖДА от качествени 2-ма централни защитници,защото с ментетата от Бирой и Миньоро плюс онова тотаджийско леке Старокин не става.От новия сезон да почваме лека по-лека да налагаме и Мишо Иванов на вратата и мисля,че всичко ще е доста добре в дефанза
![]()
Да приемем че Бру играе в центъра,Рамос и Гари на крилата,намираме човек който да действа зад нападателя плюс Силва и ако върнем Сьорд Арс и ще имаме атомно нападаниеБру си е абсолютна оферта за нас,момчето идва от школата на Клерфонтен,а последния играч идващ от там направи фурор със синята фанелка и вкара 36 гола за Левски София,а също така е и на 24 години.Абсолютна 6-ца от тотото.
Добре.А Лопез къде ще играе по твоите сметки?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
фифи перото написа:Добре.А Лопез къде ще играе по твоите сметки?
Зад нападателя. Бру с Гаджев в центъра.
...
- blue avalanche
- Контакти:
eelche написа:Ами ако футболната логика се окаже вярна,то в понеделник на представянето трябва да видим Лопез,Кевин Бру и...НАСКОЗа мен лично имаме ОСТРА И НЕОТЛОЖНА НУЖДА от качествени 2-ма централни защитници,защото с ментетата от Бирой и Миньоро плюс онова тотаджийско леке Старокин не става.От новия сезон да почваме лека по-лека да налагаме и Мишо Иванов на вратата и мисля,че всичко ще е доста добре в дефанза
![]()
Да приемем че Бру играе в центъра,Рамос и Гари на крилата,намираме човек който да действа зад нападателя плюс Силва и ако върнем Сьорд Арс и ще имаме атомно нападаниеБру си е абсолютна оферта за нас,момчето идва от школата на Клерфонтен,а последния играч идващ от там направи фурор със синята фанелка и вкара 36 гола за Левски София,а също така е и на 24 години.Абсолютна 6-ца от тотото.
Забрави за Арш!
- Levski4Ever
- Контакти:
Foreigner написа:
Бру със Стефан Велев. Гаджев по-добре да се маха.

- blue avalanche
- Контакти:
Levski4Ever написа:Foreigner написа:
Даже и с Д.Димов...Гаджев е "отегчен" от престоя си в Левски.Момчето иска да си "почине".
- Levski4Ever
- Контакти:
blue avalanche написа:Levski4Ever написа:Foreigner написа:
Даже и с Д.Димов...Гаджев е "отегчен" от престоя си в Левски.Момчето иска да си "почине".
Аз пък искам да си почина от неговите почивки. Да го продават някъде и толкова.

- фифи перото
Foreigner написа:фифи перото написа:Добре.А Лопез къде ще играе по твоите сметки?
Че той си е крило.
Или пак ще има преквалифициране?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
Levski4Ever написа:Foreigner написа:
Верно, верно. Бях го забравил.
Гаджев да стои, щото ако някой се контузи трябва да има добри резерви. Освен това с тази конкуренция Гаджев може да почне да играе на 100% всеки мач. Още повече, че шампионатът ще е дълъг.
Може пък Велев зад нападателя Лопез в дясно, а Рамос второто полувреме.
Трябва да има опции!
...