Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
starozagorec
Контакти:

Re: Ники Митов дава втори шанс на Митко Везалов!

Мнениеот starozagorec » 07 юни 2013 12:15

тайно се надявах да го освободят от левски и да си го вземем в Берое,защото аз лично го харесвах,но явно са се усетили,че ще изтърват младо и кадърно момче.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 07 юни 2013 12:20

starozagorec написа:тайно се надявах да го освободят от левски и да си го вземем в Берое,защото аз лично го харесвах,но явно са се усетили,че ще изтърват младо и кадърно момче.

Пожелавам ти, да се върне в Берое :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 07 юни 2013 12:33

За Везалов, добре. Но ако Митов го махнат ще е отлично.
Да направят Иванков треньор. Трябва път на нови сини треньори да се дава. Грешки като Гонзо-тъпото не може да се правят често защщото хора тъпи като Гонзо са рядкост. Димитър Пенев е такъв тип човек. Едновременно му се радваш и го съжаляваш.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 07 юни 2013 12:48

Дано да остане в Левски, през годините сме съсипали немалко футболисти заради една грешка, пример Бачков. Да го развиват този пич, има хляб в него.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
bluegope
Контакти:

Мнениеот bluegope » 07 юни 2013 13:01

На мен също ми стане неприятно, като разбрах, че ще го махат заради автогола, който си вкара. Това не може да е основателна причина, а по принцип трябва да се гледа цялостното му представяне. Имаше мачове, в които игра добре, беш грешки. Имаше мачове, като цитирания с Ч. Море, в който изглеждаше като футболист от окръжните групи. Но по-притеснително за мен е, че при нас има практика да освобождаваме играчи без да сме взели техни заместници, които при това трябва и да по-добри от тях. Ето това искам да спре, защото не подхожда на сериозен клуб. В този аспект подкрепям оставането на Митко :!:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юни 2013 13:04

Остава и феновете да му дадат шанс!!!А не при първия сгрешен пас и айде-е-е-е...

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 07 юни 2013 13:10

Да се даде втори шанш на човек, който е сгрешил неволно е хубаво. Лошото е, че Везалов вече има етикет неудачник и едва ли скоро ще избяга от него. Автогола и изгубената титлала ще го преследват. Феновете също няма да му простят провала. Момчето трябва да се стегне и да играе на 100%, а щом и треньора му вярва, всичко друго се постига.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 юни 2013 13:10

Виктор 1914 написа:
urkoto написа:Един е евроидиотът и Везалов е неговия пророк ;)

Един е глупака в този форум и това си ти. Като нямаш какво да кажеш по темата, а пишеш само и само за да провокираш, по-добре не пиши!

Всъщност форумните шутове са неколцина, но този определено влиза в тройката на най-тъпите парчета. ;)
По темата: Напълно съм съгласен с теб и с Емил - Везалов трябва да остане в "Левски". :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 07 юни 2013 13:19

Везалов е защитник с много качества, донякъде му липсва психическата стабилност на краен защитник в отбор, борещ се непрекъснато за първо място, т. нар. гранд. Поради контузии и неразбории в организацията на крайната защита на Левски той не успя за сезона да преодолее тази слабост. Но Левски биха били напълно безотговорни към собствената си игра, ако го освободят. Физически много качествен и с отлична игрова основа!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юни 2013 13:25

g3_ev2 написа:Везалов е защитник с много качества, донякъде му липсва психическата стабилност на краен защитник в отбор, борещ се непрекъснато за първо място, т. нар. гранд. Поради контузии и неразбории в организацията на крайната защита на Левски той не успя за сезона да преодолее тази слабост. Но Левски биха били напълно безотговорни към собствената си игра, ако го освободят. Физически много качествен и с отлична игрова основа!

Да не говорим,че така и не обиграха една постоянна двойка защитници.Защото често виждаме как посредствени,но МНОГО ОБИГРАНИ защитници си вършат перфектно работата.
ПП.Тиаго Силва,Компани,Вермаелен или Шкъртел в Левски няма да дойдат.Не ги чакайте!!!

Върни се в “Левски”