Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- starozagorec
- Контакти:
Re: Ники Митов дава втори шанс на Митко Везалов!
тайно се надявах да го освободят от левски и да си го вземем в Берое,защото аз лично го харесвах,но явно са се усетили,че ще изтърват младо и кадърно момче.
- Levskar_90
starozagorec написа:тайно се надявах да го освободят от левски и да си го вземем в Берое,защото аз лично го харесвах,но явно са се усетили,че ще изтърват младо и кадърно момче.
Пожелавам ти, да се върне в Берое
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
За Везалов, добре. Но ако Митов го махнат ще е отлично.
Да направят Иванков треньор. Трябва път на нови сини треньори да се дава. Грешки като Гонзо-тъпото не може да се правят често защщото хора тъпи като Гонзо са рядкост. Димитър Пенев е такъв тип човек. Едновременно му се радваш и го съжаляваш.
Да направят Иванков треньор. Трябва път на нови сини треньори да се дава. Грешки като Гонзо-тъпото не може да се правят често защщото хора тъпи като Гонзо са рядкост. Димитър Пенев е такъв тип човек. Едновременно му се радваш и го съжаляваш.
Дано да остане в Левски, през годините сме съсипали немалко футболисти заради една грешка, пример Бачков. Да го развиват този пич, има хляб в него.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
На мен също ми стане неприятно, като разбрах, че ще го махат заради автогола, който си вкара. Това не може да е основателна причина, а по принцип трябва да се гледа цялостното му представяне. Имаше мачове, в които игра добре, беш грешки. Имаше мачове, като цитирания с Ч. Море, в който изглеждаше като футболист от окръжните групи. Но по-притеснително за мен е, че при нас има практика да освобождаваме играчи без да сме взели техни заместници, които при това трябва и да по-добри от тях. Ето това искам да спре, защото не подхожда на сериозен клуб. В този аспект подкрепям оставането на Митко 
- blue avalanche
- Контакти:
Остава и феновете да му дадат шанс!!!А не при първия сгрешен пас и айде-е-е-е...
-
angelofdeath
- Контакти:
Да се даде втори шанш на човек, който е сгрешил неволно е хубаво. Лошото е, че Везалов вече има етикет неудачник и едва ли скоро ще избяга от него. Автогола и изгубената титлала ще го преследват. Феновете също няма да му простят провала. Момчето трябва да се стегне и да играе на 100%, а щом и треньора му вярва, всичко друго се постига.
- Captain Stottlemeyer
Виктор 1914 написа:urkoto написа:Един е евроидиотът и Везалов е неговия пророк
Един е глупака в този форум и това си ти. Като нямаш какво да кажеш по темата, а пишеш само и само за да провокираш, по-добре не пиши!
Всъщност форумните шутове са неколцина, но този определено влиза в тройката на най-тъпите парчета.
По темата: Напълно съм съгласен с теб и с Емил - Везалов трябва да остане в "Левски".
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Везалов е защитник с много качества, донякъде му липсва психическата стабилност на краен защитник в отбор, борещ се непрекъснато за първо място, т. нар. гранд. Поради контузии и неразбории в организацията на крайната защита на Левски той не успя за сезона да преодолее тази слабост. Но Левски биха били напълно безотговорни към собствената си игра, ако го освободят. Физически много качествен и с отлична игрова основа!
- blue avalanche
- Контакти:
g3_ev2 написа:Везалов е защитник с много качества, донякъде му липсва психическата стабилност на краен защитник в отбор, борещ се непрекъснато за първо място, т. нар. гранд. Поради контузии и неразбории в организацията на крайната защита на Левски той не успя за сезона да преодолее тази слабост. Но Левски биха били напълно безотговорни към собствената си игра, ако го освободят. Физически много качествен и с отлична игрова основа!
Да не говорим,че така и не обиграха една постоянна двойка защитници.Защото често виждаме как посредствени,но МНОГО ОБИГРАНИ защитници си вършат перфектно работата.
ПП.Тиаго Силва,Компани,Вермаелен или Шкъртел в Левски няма да дойдат.Не ги чакайте!!!