Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Гонзо закрий се сам, както закри Левски
Не искайте невъзможни неща.Гонзо за пореден път доказа че е :мъж в пола:.До кога ще съсипва любимия тим?Аз лично докато е той треньор няма да стъпя на стадиона,просто не виждам смисъл да си късам нервите.
Кога ще се иска сметка на Батков ? Все треньорът е виновен... а кога ще се иска сметка на Батков за "Казанската афера", смяната на Мъри и Наско, "трансферите" на нови футболисти за клуба състоящи се с купуването на нов автобус за клубния отбор или построяването на помощен терен и т.н и т.н, да не изброяваме.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
Проблемът е, че нямаме силен централен нападател.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Captain Stottlemeyer
Не искам да бъда адвокат на Гонзо, той допуска грешки, но не Гонзо е виновен, че на някои от футболистите на „Левски” липсват елементарни футболни умения. Друг въпрос е, че когато ти липсват футболни умения, ти си длъжен поне да се стараеш и да се бориш на терена. В мача с „Черноморец” аз не видях у нашите играчи нито футбол, нито борба. 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
fena написа:+1926
Сега да не пуснеш тема"Гонзо в Локомотив!"

Гонзо ВЪН 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Captain Stottlemeyer написа:Не искам да бъда адвокат на Гонзо, той допуска грешки, но не Гонзо е виновен, че на някои от футболистите на „Левски” липсват елементарни футболни умения. Друг въпрос е, че когато ти липсват футболни умения, ти си длъжен поне да се стараеш и да се бориш на терена. В мача с „Черноморец” аз не видях у нашите играчи нито футбол, нито борба.
Е как ще не е той виновен, нали той ги докара, нали той е вся и всьо в Левски, видя се, че не е никакъв мъжкар какъвто го изкарваха всички, но и на него му ясно, че когато го махнат от Левски, той ще е безработен до края на живота си, щом почна да се опитва да хваща играчи на съперника, значи е стигнал дъното.
- Lakokara4a
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Не искам да бъда адвокат на Гонзо, той допуска грешки, но не Гонзо е виновен, че на някои от футболистите на „Левски” липсват елементарни футболни умения. Друг въпрос е, че когато ти липсват футболни умения, ти си длъжен поне да се стараеш и да се бориш на терена. В мача с „Черноморец” аз не видях у нашите играчи нито футбол, нито борба.
Как го измисли това не знам. Гонзо е единствения, който има отношение към качествата на футболистите... Първо си ги избира сам, второ ги тренира и им създава или не самочувствие! Като си е дал гъза под наем сега да не се държи като ощипана госпожица. Загуби титлата преди още да е започнал разгара на сезона. Нито един треньор досега, ама нито един нямаше да го търпят при толкова провали. С какво тая п---а недоклатена е повече от останалите, които бяха изгонени за далеч по-малко? мисли малко преди да пишеш с тая твоята глава!
За мен гонзо трябва да отиде малко да се обиграе като треньор в по-малък клуб и след 5-7 години да се върне начело на Левски,НО има и още едно условие да е показал поне малко резултати с отбора воден от него и така също ново мислене спрямо играта.Това което сега показва е нероден петко.
Ее вече почвате да говорите глупости. Не са се борили. Абсолютни глупости. Бориха се момчетата, до 70-тата минута мача беше успорван като Левски имаше превез и се бореше повече, при гола просто 7 футболисти на Левски се спуснаха в атака срещу трима защитници на Ч-ц и там не се сещам сега кой се усра та вместо да изведе съотборник в голова позиция я сдаде топката и стана контра при която естествено участваха вече другите футболисти на терена, а те бяха вече 7 от Ч-ц и 3 от Левски, само Ч-ц си направи атаката и вкара. После пак всички от Левски се втурнаха да изравняват и Ч-ц вкара пак на контра.
Та мисълта ми е че се бориха момчетата, даже на моменти повече от играчите на Черноморец, просто мача беше двуостър а отборите бяха с изравнени възможности, а не както се иска на някои сини фенове Левски да е с класи на Ч-ц. И в такива мачове може да спечели всеки от двата отбора като най-често това е отбора вкарал първи гол.