Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот siniq_fen » 05 юни 2013 15:51

PFC Litex написа:При положение, че Митов има договор, как така назначавате нови треньори не зная, реално това е подигравка с него.

И аз си го помислих. Честно казано това по-скоро са журналистически простотии.
Само Левски!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 юни 2013 16:08

Договорите с "левскари" се развалят бързо . Решат ли да назначат Вуцан , ще го направят . Митов става скаут или тренер в детско-юношеската школа или нещо подобно и пак работата е Ок .

ПП: Ние не сме като ония дето не могат да се отърват от дела повдигнати от бивши техни легенди :)) Пример: Само тройчо ги е съдил поне два пъти :))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 юни 2013 18:09

zlobul написа:Договорите с "левскари" се развалят бързо . Решат ли да назначат Вуцан , ще го направят . Митов става скаут или тренер в детско-юношеската школа или нещо подобно и пак работата е Ок .

ПП: Ние не сме като ония дето не могат да се отърват от дела повдигнати от бивши техни легенди :)) Пример: Само тройчо ги е съдил поне два пъти :))

Не вярвам, че ще го направят. Първо, защото наистина би било подигравка с Митов, и второ, защото точно Вуцов не е човекът, който ще ни оправи.
Само Левски!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 05 юни 2013 18:32

Аз имам противоречиво мнение за Вуцов, но е факт, че той също проведе добра подготовка с отбора и бяха взети футболисти, с които станахме шампиони в последствие. Също така беше махнат супер неадекватно. Не вярвам да дойде, защото има прекалено много фенове, които по различни причини не го харесват. Привличането му ще значи изостряне на ситуацията в клуба и излишно генериране на огромно напрежение.

ПП Честно казано..... може би го предпочитам вместо Ники Митов. Има толкова много директори.... да измислят най-сетне нещо от полза на клуба! Няма да се изненадам, ако и Мъри се върне. Аз лично не съм готов да го приема с отворени обятия и дано не стане така.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 юни 2013 18:39

zlobul написа:Договорите с "левскари" се развалят бързо . Решат ли да назначат Вуцан , ще го направят . Митов става скаут или тренер в детско-юношеската школа или нещо подобно и пак работата е Ок .

злоби,да ме прощава Господ но Вуцан е с класа над Никито.Това е моето скромно мнение.
LEVSKI_FOREVER

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 юни 2013 21:15

Сезона свърши , страстите около шампионската титла и купата на България отминаха . Само най-верните привърженици още таят в себе си горчилката от начина по който Левски изгуби и двата трофея , а неосъществения блян за "син" трумф , въпреки всичко и всички , все още е неизменен гостенин в съзнанието им .В тази връзка не е трудно човек , след бърз анализ на случилото се , да признае няколко неща , като например :
1- Кампанията на Лудогорец успя , за мое огромно съжаление . На практика разградчани копираха атаката на тройчо от миналия сезон , Съзряха "Велика Синя Конспирация " . Знайни и незнайни футболни ръководителчета от коалицията "Анти Левски" , визирам лудогорец , цска, литекс ,ботев се надпреварваха всеки ден да ни обясняват как Левски купували мачове , купували съдии , хващали футболисти и прочие и прочие . Да , след думите на един капацитет дошъл някъде откъм Надежда , беше лесно ! Тази персона на практика извърши предателство , което малцина съзряха , но в крайна сметка беше на лице . ("благословия" за тоньо , няма начин да го спомена и отвътре да не ми иде да му тегля една българска).
2-За играта на Левски , няма смисъл да говорим , май всички сме на едно мнение - ЦЯЛ СЕЗОН , ТРАГЕДИЯ ! От тази гледна точка , може би не заслужавахме и титлата .
3-Видя се , че само "на мускули" и твърд дух в 5-6 мача , няма как да стане . Иска се и малко футболни умения , а 90% от играчите ги нямат.
4-Скаутското звено , когато и да ги уволнят , все ще е късно . Гари е изключение , но в крайна сметка , понякога и празна пушка гърми !
5-Тук ще съм малко по позитивен . Физическата подготовка на Илиан явно е била на ниво , което не е малко и трябва да му се признае . Това май беше и разковничето за важните победи които отборът постигна .
Мисля да спра дотук , защото за Левски може да се пише 24-часа в денонощието , но няма да го направя веднага . просто няма как да не спомена Великата Синя Публика , от която и аз самият съм част , за мое огромно удоволствие . През изминалия сезон за сетен път показахме , че нямаме равни , а мъждукащите отборчета разни (взаимствано от един култов рефрен) , могат само да ни завиждат .
Веднъж го писах ,и сега пак ще го напиша . Не съжалявам нито за секунда прекарана на стадиона .
Ние сме Левскиииии , ние сме Левскиии, ние сме Левски Софияяя !
Последна промяна от zlobul на 05 юни 2013 21:29, променено общо 2 пъти.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 05 юни 2013 21:23

zlobul написа:Току що прочетох новината , че Вили Вуцов вече не е треьор на "белите" , та не бих се изненадал , ако Сираков го покани за треньор на Левски :) , колкото и еретично да звучи в момента :)) .

ПП: Изхождам от факта , че фамилия Вуцови са в доста близки отношения с голмайстор №1 на Левски , а и си спомням , че преди време последния беше поканил Вили на два пъти , но така и не се разбраха.

Аз па доколкото си спомням автор на прякора "Овчата глава" е точно НС. Ама вече нищо не може да ме учуди. В безсилието си ТБ е способен на върховни глупости.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 05 юни 2013 22:17

10.06.2013г. / 18:00 (понеделник) - Първа тренировка на Левски за новия сезон!
Всеки ,който може нека присъства. Да покажем подкрепата си към любимия отбор! Предстои ни много важен сезон - 100 годишнина. Публика и отбор трябва да сме едно цяло.
Левски завинаги!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 юни 2013 22:18

turbogena написа:10.06.2013г. / 18:00 (понеделник) - Първа тренировка на Левски за новия сезон!
Всеки ,който може нека присъства. Да покажем подкрепата си към любимия отбор! Предстои ни много важен сезон - 100 годишнина. Публика и отбор трябва да сме едно цяло.
Левски завинаги!

Да очакваме ли нови играчи, или пък такива, които вече няма да са там :?
Само Левски!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 юни 2013 14:16

[url]http://img3.sportal.bg/uploads/tinymce/11111/vladkoizicu/640_n.jpg[url]
Имаме си нов отбор!...Какво става с "А" група сега?
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Върни се в “Левски”