Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Laetitia написа:Айде без такива обръщения, не си на полето.Sardukar написа:Laetitia написа:Не обобщавай за всички дами, защото аз бях на мача и виках през цялото време, дори накрая, когато вече сълзите ми напираха.Sardukar написа:Нищо против и дамите на стадиона, но точно тези около мен (във "В" вход 9, блок 19) един път не извикаха нещо (може би само при гола).
Имам добро предчувствие за Европа!Но пък една дама до мен възкликна изненадано: "Защо сектор "А" е празен", така че...
ае ти ташак ли си правиш? С коя дума точно съм обобщил, че всички жени на стадиона са мълчали?
Фактът, че заговори какво правели или не правели жените, показва някакво сексистко отношение. Няма мъже и жени, има фенове на Левски.
Не ми се занимава повече с темата, но просто се учудих защо споменаваш каквото и да е за дамите на стадиона, че не пяли и т.н. Сякаш всеки мъж на стадиона е пял и подкрепял отбора през цялото време, така прозвуча.Sardukar написа:Не разбрах как успя да направиш връзка между обобщение и сексистко отношение (ако приемем твоята интерпретация за достоверна)? Пиша си с теб, както с всеки друг фен, а ти говориш за полето. На френски ли да те питам, защо пишеш толкова спекулативно? "точно тези около мен" ли обобщава всички дами на стадиона? Може би не ти е харесало обръщението "дами"? Да не говорим за изречението преди цитата, което е изпуснато... Ако бях сексист просто щях да те игнорирам, все едно си "не мъж", а само мъжете могат да коментират футбол.
Без име написа:Тонев нищо не каза... Заебете го, вижте кво прочетох преди малко, да се посмеем
99` година Нюкасъл - ЦСКА. Тогава съм на около 15-16. Една седмица преди мача баща ми ми вика, че вместо подарък за рождения ми ден ако съм искал да ходя на мача в Англия. Аз цъфта да си ебе мамата. Хваля се из целия квартал, всички завиждат и гледат мръсно. Отивам сутринта на летището, цела нощ не съм спал, шалове, шапки, накиприл съм се като цигане на сватбаГледам некаква група фенове около 50 човека (немаше го Дучето тогава) махат със шалове, скандират, абе шоу. Сашо Диков снима българските фенове. В чартъра на футболистчетата сме. Аз като отвързан - поръчвам си бира след бира, накрая се престрашавам и отивам да си говоря с Методи Деянов. Снимки, автографи, увещавания "да играят мъжки" пълна програма. Мене ми кеф, якоо. Кацаме в Нюкасъл, настаняване в хотела целата група с фенове, аз се падам в стая с некъв рокер от Пловдив май, целия със значки,шалове на ЦСКА. Аз почвам да си разопаковам нещата - ония ми вика - пич, на ти шала, на ти значките, аз изчезвам. Аз изтъпевам - викам как изчезваш бе, къде??? Ония - абе тая екскурзия ни е параван на всичките, щото нали има проблем с шенгенските визи, та така ше бегаме към Лондон да бачкаме там. И верно, хвана и си запали. Гледам през прозореца некакъв бус пред хотела и всичките тия дето се правеха на фенове с куфари и дисаги и бегат от хотела като пилци, а англичаните втрещени! Та останахме аз, некакъв администратор на цнда, бай Гацо Стоянов - ветерана (много е луд тоя) и шефа на хората-джуджета в БГ!!! Тръгваме вечерта за мача, аз и тоя шефа на джуджетата, дето е 1 метър с вдигнати ръце. А мене ме срам да ходя с тоя да си ебе мамата
))) И некакви англичани от пъбовете ни се смеят яко, докато търсехме Сейнт Джеймсиз парк., ония напира да ги пита за пътя аз се дърпам и му викам, че ше го намериме. Пълен ташак. А на мача агитката ни беше - аз, стюардесите от чартъра, ония ветерана бай Гацо, шефа на джуджетата и некакво българско семейство от Шотландия с плетени пуловери, дето не спреха да се държат за ръце. Англичаните паднаха от смех.
Вечерта вечеряме в хотела с бай Гацо, ония яде като за трима от шведската маса и през целото време ми разправя "истории за златните времена" и цъка учуден колко са напред ингилизите, а ченето му се вади през 2 мин и тоя го закрепва обратно. Мене в акъла ми е да намеря некой да ме води по курви, че бех с тая идея. Накрая се виде, че няма да ходя никъде и имаше некаква много добра администраторка, направо ангел. И викам ше си цикля във фоаето на хотела и ше й се гласим нещо. И тая ме отсвири и се прибрах като ******. Ебем ти й екскурзията!
konvoec написа:Чудя се дали има нещо вярно в това: http://www.sportal.bg/news.php?news=429509
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта