Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот Adramelech » 03 юли 2013 15:17

Бивш футболист на Левски в затвора за притежание на наркотици и алкохол

Прокуратурата на Сале продължи с една седмица предварителния арест на централния защитник на Видад де Казабланка - Юсеф Рабех, и той остава в затвора. Бившият юношески национал е задържан за притежание на наркотици и алкохол, съобщи мароканският всекидневник с голям тираж Льо Матен. Противоречивият защитник, наричан Мароканския Бекенбауер, често пълни жълтите хроники на вестниците със своето поведение извън терена, припомня Льо Матен. Юсеф Рабех бе играч на българския Левски в периода 2007 - 2009 година и записа 57 мача за първенство на България. През 2009 година 24-годишният тогава Юсеф Рабех бе заловен да шофира в нетрезво състояние в София и бе глобен от Левски с 30 000 евро и бе наказан за неопределен срок, а шофьорската му книжка бе отнета за една година. Левски продаде Юсеф Рабех на руския Анжи (Махачкала), но мароканецът обяви, че прекратява футболната си кариера. "Аз оставям футбола, вие повече няма да ме видите, аз не искам да играя в Анжи и мисля, че Левски вече е получил парите за моя трансфер", каза Юсеф Рабех и. . . изчезна. Сега Юсеф Рабех трябва да реши проблема си с правосъдието заради новата афера с алкохол и наркотици и да промени хигиената си на живот, за да продължи своята спортна кариера, пише Льо Матен.

Дали климатът в България (евтин алкохол и жени) не му е повлиял зле :lol:
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 юли 2013 12:43

Бившият треньор на Левски Люпко Петрович изгледа равенството на сините срещу Иртиш на "Ге­рена". Сърбинът позна­ва добре местното първен­ство, тъй като е водил Тараз. Пред "Тема спорт” Петрович разкри мнението си за мача и как Левски трябва да играе, за да не се провали и в Казахстан. Люпко отговори и дали е получавал покана да се върне на "Герена".

Г-н Петрович, изгледахте мача Левски - Иртиш 0:0 от ложите на стадион "Георги Аспарухов". Какво можете да кажете за срещата? - Левски игра по-добре и трябваше да победи. За жалост не успя. Пропус­на дори дузпа. Въпреки нулевото ра­венство ми се струва, че сините ня­ма да имат проблем да продължат напред, защото са по-класният от­бор

Работили сте в казахстанското първенство и познавате добре Ир­тиш. Как може Левски да победи в реванша? - Теренът на Иртиш е добър и на него може да се играе добър футбол. А Левски има нелош отбор. Може да вкара няколко гола. Определено е по-силен от Иртиш и очаквам да продъл­жи.
0:0 обаче е доста коварен резул­тат, а сините напоследък се дънят в евротурнирите. Може ли да от­паднат отново? - Напротив - според мен 0:0 е мно­го добър турнирен резултат. Сигурен съм, че Левски ще вкара гол или два в Казахстан, което ще го прати в след­ващия кръг.

Как трябва да подходи Левски към реванша - да се хвърли в атаки и да търси гол от началото? - Не, това ще е грешка. Сините трябва да играят спокойно, да разиг­рава топката, да държат инициати­вата. Но не и да нападат с всички си­ли още от началото. Необходимо е да бъдат много силни в халфовата ли­ния, да не дават на съперника и да си помисля, че може да направи нещо се­риозно. Левски трябва да си чака спо­койно шансовете. А такива може да дойдат и след контраатаки. Все пак не бива да забравяме, че сините ги устройва равенство с голове.

Левски и в София имаше предим­ство, но не вкара. Къде според вас отборът има нужда от подсилване? - Във всички линии. Нужен е един централен защитник, това се видя от всички. Освен това според мен на сините са им необходими още един халф и нападател. На този тим му трябва сериозен голмайстор Такъв, който да оползотвори поло­женията, които отборът създаде. На „Герена" сините имаха такива срещу Иртиш, но не се възползваха от тях.

Начело на Левски вече е Наско Си­раков - той отново има спортно-техническата власт в клуба. - Връщането на Наско е добра нови­на за сините. Той е голям левскар и по-важното - голям победител. С негово­то връщане Левски определено спече­ли.

С него успяхте да се видите на стадиона? Проведохте ли по-дълъг разговор? - Да, естествено.

Може ли Сираков да върне Левски на победния път - от четири години отборът не е печелил титлата или купата? - Той ще върне Левски там, където му е мястото. Сигурен съм, че скоро титлите и купите ще се завърнат на „Герена". Още повече че на сините им предс­тои 100-годишен юбилей, който трябва да се отпразнува подобава­що.

След срещата ви със Сираков вече тръгнаха слухове, че вие ще сте следващият тренъор на Левски и ще смените Николай Митов. - А? По тази тема не сме разгова­ряли. Това го казвам сериозно. Не ми е предлагано, дори не сме говорили пак да ставам треньор на Левски. Иначе знаете - обичам този клуб. Ако Наско ме покани, съм готов да се върна. Но засега няма такова нещо

Николай Митов отскоро е стар­ши треньор. Готов ли е според вас да води тима? Трябва ли му на Левс­ки сериозно име, човек с опит в про­фесията? - Е, това е некоректно. Не съм аз човекът, който трябва да коменти­ра колега. Той е млад човек, има дос­та перспективи пред него. Видях, че има качества. Няма да ме чуете да го­воря лошо срещу колеги. Ще ви кажа само едно - ако Наско ме покани, аз ще се отзова. Готов съм. Още повече че видях, че Левски има добър отбор.

Бившият ти футболист в Левски Станимир Стоилов сега е начело на Ботев Пловдив. И в евротурнирите играе с Астана... - Хората на Мъри биха с 1:0 като гост в първия мач. Мисля, че след то­зи резултат Ботев няма да има проб­леми да продължи. Но все пак трябва да внимава. Ако гостите вкарат пър­ви, пловдивчани може да берат ядо­ве, но не ми се вярва да изпуснат не­щата. Ботев трябва уверено да ра­зиграва и да води срещата.

Иртиш или Астана е по-добрият отбор? - Астана. През миналото първен­ство Иртиш се справяше по-добре -завърши втори на две точки от шам­пиона Шахтьор Караганди, докато Астана бе на пето място. Но сега по­зициите са сменени и съперникът на Ботев се бори за титлата. Въпреки това мисля, че Астана няма да успее да продължи. Този отбор е от новата столица на Казахстан и за него се от­делят много средства, поддържан е от президента, форсират се неща­та. Затова и на мен не ми харесва ка­то клуб. Искат да го направят №1, но още не е толкова добър.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 08 юли 2013 17:13

tevez написа:Бившият треньор на Левски Люпко Петрович изгледа равенството на сините срещу Иртиш на "Ге­рена". Сърбинът позна­ва добре местното първен­ство, тъй като е водил Тараз. Пред "Тема спорт” Петрович разкри мнението си за мача и как Левски трябва да играе, за да не се провали и в Казахстан. Люпко отговори и дали е получавал покана да се върне на "Герена".

Г-н Петрович, изгледахте мача Левски - Иртиш 0:0 от ложите на стадион "Георги Аспарухов". Какво можете да кажете за срещата? - Левски игра по-добре и трябваше да победи. За жалост не успя. Пропус­на дори дузпа. Въпреки нулевото ра­венство ми се струва, че сините ня­ма да имат проблем да продължат напред, защото са по-класният от­бор

Работили сте в казахстанското първенство и познавате добре Ир­тиш. Как може Левски да победи в реванша? - Теренът на Иртиш е добър и на него може да се играе добър футбол. А Левски има нелош отбор. Може да вкара няколко гола. Определено е по-силен от Иртиш и очаквам да продъл­жи.
0:0 обаче е доста коварен резул­тат, а сините напоследък се дънят в евротурнирите. Може ли да от­паднат отново? - Напротив - според мен 0:0 е мно­го добър турнирен резултат. Сигурен съм, че Левски ще вкара гол или два в Казахстан, което ще го прати в след­ващия кръг.

Как трябва да подходи Левски към реванша - да се хвърли в атаки и да търси гол от началото? - Не, това ще е грешка. Сините трябва да играят спокойно, да разиг­рава топката, да държат инициати­вата. Но не и да нападат с всички си­ли още от началото. Необходимо е да бъдат много силни в халфовата ли­ния, да не дават на съперника и да си помисля, че може да направи нещо се­риозно. Левски трябва да си чака спо­койно шансовете. А такива може да дойдат и след контраатаки. Все пак не бива да забравяме, че сините ги устройва равенство с голове.

Левски и в София имаше предим­ство, но не вкара. Къде според вас отборът има нужда от подсилване? - Във всички линии. Нужен е един централен защитник, това се видя от всички. Освен това според мен на сините са им необходими още един халф и нападател. На този тим му трябва сериозен голмайстор Такъв, който да оползотвори поло­женията, които отборът създаде. На „Герена" сините имаха такива срещу Иртиш, но не се възползваха от тях.

Начело на Левски вече е Наско Си­раков - той отново има спортно-техническата власт в клуба. - Връщането на Наско е добра нови­на за сините. Той е голям левскар и по-важното - голям победител. С негово­то връщане Левски определено спече­ли.

С него успяхте да се видите на стадиона? Проведохте ли по-дълъг разговор? - Да, естествено.

Може ли Сираков да върне Левски на победния път - от четири години отборът не е печелил титлата или купата? - Той ще върне Левски там, където му е мястото. Сигурен съм, че скоро титлите и купите ще се завърнат на „Герена". Още повече че на сините им предс­тои 100-годишен юбилей, който трябва да се отпразнува подобава­що.

След срещата ви със Сираков вече тръгнаха слухове, че вие ще сте следващият тренъор на Левски и ще смените Николай Митов. - А? По тази тема не сме разгова­ряли. Това го казвам сериозно. Не ми е предлагано, дори не сме говорили пак да ставам треньор на Левски. Иначе знаете - обичам този клуб. Ако Наско ме покани, съм готов да се върна. Но засега няма такова нещо

Николай Митов отскоро е стар­ши треньор. Готов ли е според вас да води тима? Трябва ли му на Левс­ки сериозно име, човек с опит в про­фесията? - Е, това е некоректно. Не съм аз човекът, който трябва да коменти­ра колега. Той е млад човек, има дос­та перспективи пред него. Видях, че има качества. Няма да ме чуете да го­воря лошо срещу колеги. Ще ви кажа само едно - ако Наско ме покани, аз ще се отзова. Готов съм. Още повече че видях, че Левски има добър отбор.

Бившият ти футболист в Левски Станимир Стоилов сега е начело на Ботев Пловдив. И в евротурнирите играе с Астана... - Хората на Мъри биха с 1:0 като гост в първия мач. Мисля, че след то­зи резултат Ботев няма да има проб­леми да продължи. Но все пак трябва да внимава. Ако гостите вкарат пър­ви, пловдивчани може да берат ядо­ве, но не ми се вярва да изпуснат не­щата. Ботев трябва уверено да ра­зиграва и да води срещата.

Иртиш или Астана е по-добрият отбор? - Астана. През миналото първен­ство Иртиш се справяше по-добре -завърши втори на две точки от шам­пиона Шахтьор Караганди, докато Астана бе на пето място. Но сега по­зициите са сменени и съперникът на Ботев се бори за титлата. Въпреки това мисля, че Астана няма да успее да продължи. Този отбор е от новата столица на Казахстан и за него се от­делят много средства, поддържан е от президента, форсират се неща­та. Затова и на мен не ми харесва ка­то клуб. Искат да го направят №1, но още не е толкова добър.

Ти на съседната маса ли стоеше??? :lol:

Пиши заглавието, дай линк и коментирай:
Треньор, които се самопредлага (не само при нас), по-добре да не се назначава. Примери безброй.
Също важи и за треньор, които отказва покана.
...

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 12 юли 2013 15:30

Митов вече не е треньор на Левски

Левски остана без треньор. Това обяви спортният директор на сините Наско Сираков от Казахстан. "Разделихме се с Николай Митов - заяви Сираков от Казахстан по телефона за "Труд" след срамното 0:2 на Левски от Иртиш в първи квалификационен кръг на Лига Европа. - Той сам дойде при мен, говорихме дълго. Митов е на мнение, че раздялата е най-подходящия изход."
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 юли 2013 12:10

Пажин: Йоканович беше по-добър избор от Сале Янкович

"Славиша няма да води сръбски ментета", успокои бившият защитник
Бившият сръбски футболист на Левски Предраг Пажин стана поредният изказал се ласкаво за новия наставник на "сините" Славиша Йоканович.

"Далеч по-добър избор от Александър Янкович, който не е направил нищо, за да бъде треньор на Левски. Славиша беше голям футболист. Разминахме се за малко в Партизан и не сме играли заедно. Като треньор също е успешен, макар да не познавам работата му в детайли. Резултатите обаче са достатъчно красноречиви. Дойде в Партизан и стана шампион", коментира бившият български национал.

Той говори и за двамата сръбски защитници, които са спрягани за трансфер в Левски - Марко Йованович и Сърджа Кнежевич. "Не ги познавам, но щом Йоканович ги е харесал, значи са достойни за Левски. Той няма да води сръбски ментета в отбора. За първи път се докосва до България и не познава страната и манталитета, но стига да получи време ще покаже, че е бил правилен избор", добави Пажин.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 юли 2013 14:50

ЧИД на Илиан Илиев. Жив и здрав да е. :oops:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 20 юли 2013 15:35