Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот wilge » 29 юни 2019 08:56

vvessel написа:
atanasovt048 написа:
wilge написа:Този грък по- скоро няма да дойде. На нас ни трябва втори като Ричи, на като Тиам. Разликата в класите е очевадна. Юруков все още не е готов за титуляр. Срещу класно противници се дъни. Но задължително трябва да играе като резерва по- възможност почти всеки мач. За да имаме свежест и много движение в средата на терена. А Райнов даже в отбора не биваше да попада. Всеки мач доказва че няма класа за Левски и продължават да го налагат. Интересно ще ми е Кабов с претенциите как ще се справи. Онзи ден се появи в контролата и Хубси все по него викаше и непрекъснато му правеше забележки. Чуваше се от екрана, а не някой имащ се за журналист да го е писал. Мисля, че трябва да е много по- убедителен с играта си, вместо да предявява претенции:
https://topsport.bg/bg-football/atanas- ... -selo.html

Кабиньо оняден влезе и излезе набързо :mrgreen: :mrgreen:

Човека си е прав за себе си. По-добре титуляр на Село отколкото пейка в града (Левски). :mrgreen:

Тъй де! Наско Претенцията, или Кабиньо, или просто Кабов според Кота спорт ще е титуляр. Но на Село. В града ще му е трудно и до пейката да стигне.
https://www.kotasport.com/parvo-v-kotas ... n-yunosha/

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 юни 2019 20:12

Швейцарският Лугано преговаря с Левски за трансфер на Паулиньо, твърдят медии в страната на банките и шоколадите. Според информациите двата куба са много близо до сделка. Паулиньо е първата опция за Лугано за подсилване преди участието в груповата фаза на Лига Европа. Втори избор е нигериецът Франклин Сасере.

Левски обаче едва ли ще бъде склонен да продаде Паулиньо при положение, че няма друг играч, който да е типично крило. Именно на двата фланга на атаката се "сините" се опитват да вземат нови играчи. От Лугано ще трябва да отправят много сериозна оферта, за да имат в редиците си Паулиньо, който на този етап е незаменим в селекцията на Петър Хубчев. А и самият наставник едва ли ще бъде щастлив да се раздели с бразилеца без да има привлечен негов заместник.

Преди година от Лугано пристигна Давиде Мариани, а двамата с Паулиньо работят с една и съща мениджърска агенция.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 30 юни 2019 22:21

А Левски има ли човек на тази позиция , ако го продаде ?

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 30 юни 2019 22:46

1914.1902 написа:А Левски има ли човек на тази позиция , ако го продаде ?

Ами зависи. Единият от младоците го пускат като ляво крило. Марияни също се е подвизавал често на тази позиция предполагам, че и Мазурек може да се справи на нея, макар че в последния мач гледам, че като дясно крило се мъчеше.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 юни 2019 22:53

Тия и 700 хил евро да предложат, направо да му стягат багажа. С нищо не помага тоя Паулиньо, като ги видя с Горанов по фланга и ми развалят настроението. Казвали сме го често , но найстина ще е по-добре голобрадо момче от школата вместо него. А и бъдете сигурни, че заплатата му не е под 15 хиляди евра. Другия Мартин Петков може да играе като крило.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 30 юни 2019 23:19

За мен пък по добре Паулиньо да остане, бърз техничен, нестандартен футболист. Вярно че ефективността от първия му полусезон я няма никаква, но явно си има причина. Трябва да се работи. Между другото при Роси игра силно, Горанов се изказа добре за него, Тиам също каза че Роси е имал най голямо влияние в развитието му въобще. Странно, но италианеца си е имал своите положителни черти - факт.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 30 юни 2019 23:29

south_division написа:За мен пък по добре Паулиньо да остане, бърз техничен, нестандартен футболист. Вярно че ефективността от първия му полусезон я няма никаква, но явно си има причина. Трябва да се работи. Между другото при Роси игра силно, Горанов се изказа добре за него, Тиам също каза че Роси е имал най голямо влияние в развитието му въобще. Странно, но италианеца си е имал своите положителни черти - факт.

Ами то причините са две - едната е, че му хванаха цаката и при всеки опит за пробив следва балтия. Втората е, че той е доста глупав футболист. Прекалено много задържа топката и сам се набива да го наритат.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 01 юли 2019 03:03

За мен, ако дават такива пари за Пауриньо, веднага cash out!
Той е балеринест футболист. Поигра си на техничар, но бързо го обля студения душ, че българския едър рогат добитък в защита няма да му цепи басма, та си стана кротко агънце. Страх го е от единоборства, а и както отбеляза един колега, е глупав да задържа излишно топката. Резултата е сегашния Паулиньо, който всички мислим за брат на предния.
За Швейцария не знам, но една Франция или Холандия би му паснала идеално и би си разкрил потенциала. А той го има, но не за тук.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юли 2019 07:22

south_division написа:За мен пък по добре Паулиньо да остане, бърз техничен, нестандартен футболист. Вярно че ефективността от първия му полусезон я няма никаква, но явно си има причина. Трябва да се работи. Между другото при Роси игра силно, Горанов се изказа добре за него, Тиам също каза че Роси е имал най голямо влияние в развитието му въобще. Странно, но италианеца си е имал своите положителни черти - факт.

Това за Роси, че е извадил най-доброто от Пау, че Тиам го хвали и за въздействието му върху Горанов и Давид, няма странно. Там стана нещо, за което всеки си има своя версия, но как да е. И според мен, Паулиньо трябва да остане.
Първо, мачовете с Румборак (много ме кефи - не знам кой го измисли) се явяват ключови в момента с оглед, че говорим за близо половин милион лева и с възможност за още толкова. Психологически едно отстраняване на словаците ще подейства вероятно също положително за един млад колектив, какъвто е настоящия (млад като сформиране) - да ги обедини преди старта на ППЛ. Да не говорим, че сезонът е дълъг и ни трябва, както качество, така и количество. Така че смятам, че не само не трябва да се махат Пау, Дидо и всеки друг, ами даже и да се добави. Щом Пау в първия си сезон показа тези качества, то значи той ги има. Трябва да се изкарат просто. И не, няма как да го замести някой от малките. Този има убийствена техника. А защо не му променят позицията? Ако си спомням, той каза, че е играл и на върха на атаката и зад нападателя...
В същото време, ако ножа е опрял до кокала, то няма друг избор, нали? :roll: Пишем го нулев тоя сезон, играем във втората седмица и се спасяваме. В такъв случай, няма какво да обсъждаме май въобще...

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 01 юли 2019 09:07

Ако дават добри пари за Паулиньо, то на гръб трябва да го занесем. Първо: в началото (първия полусезон) игра добре, а целия изминал сезон си бе пълна нула. Второ: пропуснем ли момента, след това пак ще мрънкаме как не продаваме футболисти, как не искал да поднови договора и т.н. За обявената цена в Transfermarkt (1 750 000 евро) не го вярвам, но половината да е ще е супер.

Върни се в “Левски”