korteneca написа:Сезонът е достатъчно дълъг за да играят всички. Не се притяснявайте и 5 човека да вземем пак ще играят достатъчно малките.
Точно така е.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
korteneca написа:Сезонът е достатъчно дълъг за да играят всички. Не се притяснявайте и 5 човека да вземем пак ще играят достатъчно малките.
Tommi написа:korteneca написа:Сезонът е достатъчно дълъг за да играят всички. Не се притяснявайте и 5 човека да вземем пак ще играят достатъчно малките.
Проблемът е, че играят за пари.И аз искам 20 добри равностойни футболисти, ама няма пари.
zlatan написа:само да попитам кога затваряше трансферния прозорец в България.И имаме ли право след това да привличаме свободни агенти.Не че това лято сме купили някой ама нека ако някой е запознат да каже.
Иначе аз чакам довечера в София да кацнат Абди и Аниете.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
korteneca написа:Tommi написа:korteneca написа:Сезонът е достатъчно дълъг за да играят всички. Не се притяснявайте и 5 човека да вземем пак ще играят достатъчно малките.
Проблемът е, че играят за пари.И аз искам 20 добри равностойни футболисти, ама няма пари.
Така е ама как си го представяш 36 кръга да играем с 16-18 човека и половината да са юноши? Като добавим и купата стават над 40 мача. Ще има контузии, червени картони и т.н. Не е сериозно да нямаме играчи. Като за нашето първенство си трябват 25-28 играчи и тогава няма проблем да са 8 от тях юноши. Имаме още 4 мача с Монтана, Пирин, Славия, Локо Пд и 3 мача с Ботев където може играят повече юноши, а с останалите отбори по 1-2 от тях.
Освен високата заплата на Аниете друг проблем не виждам.
Rivaldo10 написа:Само аз ли не искам Аниете да се връща? Ако имаше желание, щеше да дойде много по-рано!
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 13 госта