Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот emigo73 » 14 авг 2015 16:27

korteneca написа:Сезонът е достатъчно дълъг за да играят всички. Не се притяснявайте и 5 човека да вземем пак ще играят достатъчно малките. ;)

Точно така е.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 14 авг 2015 16:34

Няколко изписани страници за това, дали имаме нужда от Аниете. :?: :?: :?:
Явно доста хора си седим без работа и се чудим какво да напишем.
Едва ли ще ни се случи нещо по-хубаво тази есен от това Антонио да се върне....
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 авг 2015 16:59

korteneca написа:Сезонът е достатъчно дълъг за да играят всички. Не се притяснявайте и 5 човека да вземем пак ще играят достатъчно малките. ;)

Проблемът е, че играят за пари. ;) И аз искам 20 добри равностойни футболисти, ама няма пари.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 14 авг 2015 17:48

само да попитам кога затваряше трансферния прозорец в България.И имаме ли право след това да привличаме свободни агенти.Не че това лято сме купили някой ама нека ако някой е запознат да каже.
Иначе аз чакам довечера в София да кацнат Абди и Аниете. :) :) :) :) :) :) :)
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 14 авг 2015 18:00

Tommi написа:

Проблемът е, че играят за пари. ;) И аз искам 20 добри равностойни футболисти, ама няма пари.

Така е ама как си го представяш 36 кръга да играем с 16-18 човека и половината да са юноши? Като добавим и купата стават над 40 мача. Ще има контузии, червени картони и т.н. Не е сериозно да нямаме играчи. Като за нашето първенство си трябват 25-28 играчи и тогава няма проблем да са 8 от тях юноши. Имаме още 4 мача с Монтана, Пирин, Славия, Локо Пд и 3 мача с Ботев където може играят повече юноши, а с останалите отбори по 1-2 от тях.
Освен високата заплата на Аниете друг проблем не виждам. ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 14 авг 2015 18:06

zlatan написа:само да попитам кога затваряше трансферния прозорец в България.И имаме ли право след това да привличаме свободни агенти.Не че това лято сме купили някой ама нека ако някой е запознат да каже.
Иначе аз чакам довечера в София да кацнат Абди и Аниете. :) :) :) :) :) :) :)

Аз пък очаквам да няма повече нови в Левски. Който дошъл- дошъл. ;)
Едва ли ще успеем да си окомплектоваме състава с крилата, които УЖ очаквахме...
Що се отнася до Аньете... Независимо, че тази новина си е от всякъде кьорфишек, но погледнато като вариант- този играч винаги има място в нашия отбор... Няма значение, че е 30+ годишен... Нито един разумен треньор или спортен директор не би се лишил с лека ръка от услугите на качествен играч...
Упс... забравих, че ние не разполагаме с такъв директор... Той сега трябва "да натрие носа" на испанеца като му демонстрира своето "величие"...
И в заключение... Никак не бих се учудил, към 01.09. да ни се омуси за пореден път "капитана" Гаджев... Ама никак... :P
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 авг 2015 18:15

korteneca написа:
Tommi написа:

Така е ама как си го представяш 36 кръга да играем с 16-18 човека и половината да са юноши? Като добавим и купата стават над 40 мача. Ще има контузии, червени картони и т.н. Не е сериозно да нямаме играчи. Като за нашето първенство си трябват 25-28 играчи и тогава няма проблем да са 8 от тях юноши. Имаме още 4 мача с Монтана, Пирин, Славия, Локо Пд и 3 мача с Ботев където може играят повече юноши, а с останалите отбори по 1-2 от тях.
Освен високата заплата на Аниете друг проблем не виждам. ;)

Като няма пари, какво може да се направи? :) Играеш с тези 16-18 човека и това е. Аниете ако се беше сетил по-рано можеше да се спести една заплата от новите и той да я получи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 авг 2015 20:00

"Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че на този етап няма развитие относно привличането на Либан Абди."

:lol: Шегаджия.Вече разказва и вицове, ама ...стари.
За тези, които пеят песента:" За без пари -толкова", ще кажа-
Не става само с пари.Трябва и акъл. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 авг 2015 21:23

Само аз ли не искам Аниете да се връща? Ако имаше желание, щеше да дойде много по-рано!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 авг 2015 22:35

Rivaldo10 написа:Само аз ли не искам Аниете да се връща? Ако имаше желание, щеше да дойде много по-рано!

Това за Аниете си е партенка, така че няма смисъл да се коментира.
Очевидно има плюсове и минуси при евентуално връщане на Аниете, но на този етап е безпредметно да се говори за него.

Върни се в “Левски”